Milan Gurovic

Re: 15 # Milan Gurovic

Mustafa Kaya' Alıntı:
Britton > Gurovic
Koray hoca geldiğinden beri Gürovic iyi oynuyor bu bir gerçek . Ama Gurovic'e duyulan antipati bazılarının gerçekleri görmesini engelliyor .

Ayıp be ayıp

Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Mustafa Kaya":2xdas46e]Britton > Gurovic
Koray hoca geldiğinden beri Gürovic iyi oynuyor bu bir gerçek . Ama Gurovic'e duyulan antipati bazılarının gerçekleri görmesini engelliyor .

Ayıp be ayıp[/quote:2xdas46e]
%100 katılıyorum adam mücadele ediyor.Belki formda değil ama elinden geleni yapıyor

Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Mustafa Kaya":17wfockx]Britton > Gurovic

Ayıp be ayıp[/quote:17wfockx]
Antipati değil ama sabrımız bitti . Ben kendimi bildim bileli GS şampiyon olacak ama bir türlü şampiyonluk gelmedi ...

Mustafa Kaya' Alıntı:
Britton > Gurovic
Adam en azından çabalıyordu !
Hemde Gurovic kadar para almıyordu !
Ne söylenir bilmiyorum. Gurovic hiç çabalamıyor öyle mi! Yapmayın bu kadarını. Son 4-5 maçtır Gurovic çok iyi oynamasa da mücadele ediyor.
Britton ile Gurovic'i bu şekilde karşılaştırmak bana kalırsa Gurovic'in basketboluna ve kariyerine hakarettir.

Alperen Kaplan' Alıntı:
Ben de Britton'a karşı olan bu aşırı tepkiyi anlamıyorum. EL kariyerli bir oyuncu idi kendisi de...
Ben zaten Britton'a karşı aşırı tepki göstermiyorum. Britton iyi bir oyuncu olabilir. Ancak geçirdiği sakatlıktan sonra eski seviyesini yakalayamadı.
Ancak geçen seneki performansını en azından mücadele ediyordu diyerek Gurovic'e gönderme yapmak. Benim düşünceme göre Gurovic'e yapılan bir haksızlıktır...

Gurovic'le Britton karşılaştırılamaz kesinlikle.

Ama Britton gelince yazılan mesajları hala okuyorum bu kadar küçümsenince bu oyuncu. Bence konuyu bulup siz de okuyun.

Ama tekrar söylüyorum ikisini karşılaştırmak mantıklı değil.

Britton'u Gurovic'ten büyük yaptınız ya ne diyeyim!

Birisi 2 oyuncunun bizdeki istatistiklerini yazsın şurayada görelim!

Uğur YILMAZ' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":19sp7jwl]Ben de Britton'a karşı olan bu aşırı tepkiyi anlamıyorum. EL kariyerli bir oyuncu idi kendisi de...
Ben zaten Britton'a karşı aşırı tepki göstermiyorum. Britton iyi bir oyuncu olabilir. Ancak geçirdiği sakatlıktan sonra eski seviyesini yakalayamadı.
Ancak geçen seneki performansını en azından mücadele ediyordu diyerek Gurovic'e gönderme yapmak. Benim düşünceme göre Gurovic'e yapılan bir haksızlıktır...[/quote:19sp7jwl]
Sana bir sözüm yok Uğur. Forumda sürekli Britton a atılıp tutuluyor,senin postunun altına denk geldi...

Kerem Abi,Eyüp Abi..
Britton ile karşılaştırmıyorum Gurovic'i,sadece haksızlığı söylüyorum...

Kerem SEÇER' Alıntı:
Gurovic'le Britton karşılaştırılamaz kesinlikle.

Ama Britton gelince yazılan mesajları hala okuyorum bu kadar küçümsenince bu oyuncu. Bence konuyu bulup siz de okuyun.

Ama tekrar söylüyorum ikisini karşılaştırmak mantıklı değil.
Abi zaten Britton'ın bize geldiğinde ağırlıklı olarak yapılan yorumlar sakatlıktan önceki istatistiklerine yönelikti. Yoksa son NBDL'deki istatistikleri çok da parlak değildi. Britton'ı çok fazla yerden yere vurmak doğru değil. Sonuçta onun da belli bir geçmişi var.
Ancak Gurovic'i onun seviyesine çekmek. Yani asıl Gurovic'i bu kadar küçümsemek yanlış...

NOT: Britton bizde 10 maçta 5.3 sayı ortalaması ile oynamış. Aldığı sürede ortalama 16-17 dk civarında...

Kör ölür, badem gözlü olur!
Kel ölür, sırma saçlı olur1

Bu laf çok doğru imiş :)

Britton keşke bizde olsaydı, kesin şampiyon olurduk.

Ben Britton'u beğenirdim valla,Gurovic küçük Britton diyemem tabii ki ama Britton çok yüksek bir ücret almıyordu ise şayet, verimlilikleri birbirine yakın bence.
Ücret-Oynama paritesinde... :)

karşılaştırmak bile en büyük hatadır..........

yanlız brittonun tek artısı iyi savunma yapardı evlat..........

ttnet maçında 19 sayı atmıştı ama 11 i serbest atıştı....... :p :p

Dün gece rüyamda gördüm Gurovic, Efes maçında deli gibi oynuyordu. Maçı kazanıyorduk. Gurovic tam net hatırlamıyorum ama 30'lu sayılar atıyordu.
Umarım gerçekte de olur... :)

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Dün gece rüyamda gördüm Gurovic, Efes maçında deli gibi oynuyordu. Maçı kazanıyorduk. Gurovic tam net hatırlamıyorum ama 30'lu sayılar atıyordu.

bunun olmaması için hiç ama hiç engel yok........

gurovic gerekeni yapar....

Ya gurovic 30 sayı falan'da atmasın.Her maç belli bir katkı versin 14-16 Sayı civarı bir katkı verse bile yeterlidir.Yeter ki istikrarlı olsun.Efes Maçında 30 sayı atıp bir sonraki maçta 5 sayı atmasını istemem.iki maçta 15'er sayı atmasını yeğlerim.

Osman Aydın' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":1ovkwnjy]Dün gece rüyamda gördüm Gurovic, Efes maçında deli gibi oynuyordu. Maçı kazanıyorduk. Gurovic tam net hatırlamıyorum ama 30'lu sayılar atıyordu.

Valla böyle bişeyi rüyada görmek bile bambaşka.Ben Guroviç in bizde 25 üstü sayıyı geçeceğini rüyada bile attığını görsem ve duysam yine de inanmam. :p Ha olsa bile o ancak rüya olur.Hemde Efes e karşı yok daha neler. :p[/quote:1ovkwnjy]

En sonunda varya dayanamıcam senin yüzünden ceza alacam ..Ya bi sus kardeşim ya bi sus..Her topicte yok bu hayal bu asla olmaz onu hayatta yenemeyiz.Bunu hayatta yenemeyiz.Git bi dışarda temiz hava al gel ya..İnsanların sabrını taşırıyosun artık!!!