Milan Gurovic

Re: 15 # Milan Gurovic

Can Akan' Alıntı:
ortamı germeyin gençler!!!
Hepimizin ortak çabasının Galatasaray olduğunu hatırlayın

Ortamı germekle ilgim yok benim de sorularıma sorunlarıma cevap vermek yerine gerginlik cıkarmak amacında bazı arkadaslarım kardeslerim.

tolga inceden laf koymaya çalışma..........

elindekinin kıymetini bilmeye bak ve onu en iyi şekilde kullanmassan oyuncunu suçu ne...

Tolgaya %100 katılıyorum...Gurovic mi diyorsunuz su an benim gözümde 0.................Belkide bu forumda olan üyelerin %90 nının gözündede böyle ama nedense bir gurovic hayranlıgı gidiyor...Orda Hüseyin 27 atıyor Graves 25 atıyor..Fakat gurovic 12 sayı atmış o konuşuluyor..Artık kendinizde anlayın Gurovic bundan sonrada katkı veremeyecek..Bu kadar basit...

erenbekdemir' Alıntı:

elindekinin kıymetini bilmeye ve onu en iyi şekilde kullanmassan oyuncunu suçu ne...

Eren ben gurovic'e bok gibi oynuyor demiyorum afedersiniz bunu söylemek zorundayım.Ama takımı tasıyan sırtlayan yıldız oyuncu statüsünde ki gurovic mi var sahada.Mücadele desen 1-2 mac dısında ki beni kesinlikle tatmin etmez.

Tolga Kaplan' Alıntı:
erenbekdemir' Alıntı:

elindekinin kıymetini bilmeye ve onu en iyi şekilde kullanmassan oyuncunu suçu ne...

Eren ben gurovic'e bok gibi oynuyor demiyorum afedersiniz bunu söylemek zorundayım.Ama takımı tasıyan sırtlayan yıldız oyuncu statüsünde ki gurovic mi var sahada.Mücadele desen 1-2 mac dısında ki beni kesinlikle tatmin etmez.

tolga bişey merak ediyoru canlı gelipte maçları izledin mi merak ettim.

o zaman canlı izlemediğin için yazdıklarını gereksiz buluyorum....

neymiş kötüymüş...kimi oynatıcaksın erdemimi şuan mecbursun gurovice.
öyle böle set kurucaksın topu hızlı çevirip adama bırakıcaksın....böyle yapmassan bu adam tabi oynamaz..napsın graves gibi topu alıp 20 sn elinde mi tutsun...

Valla tutsada keşke 25 sayı atsa....Artık spormax'ın yorumcusu bile bazı pozisyonlarda gurovicin işi bu şutları sokmak diyo...Yani ona bazen o kadar güzel setler hazırlanıyorki ama o bunun farkında degil ve bence nbdl den gelecek 4 veya 5 numaranın yanına bir 3 numara alıp gurovici şutlasak şampıyonluk yolunda cok güzel bir adım atmış oluruz..

umut hangi şutu söyle adam 2 şut kaçırmış onlarmı ? güldür me adamı..

o yorumcunu kafasına gurovic kadar taş düşsün..

erenbekdemir' Alıntı:
o zaman canlı izlemediğin için yazdıklarını gereksiz buluyorum....

neymiş kötüymüş...kimi oynatıcaksın erdemimi şuan mecbursun gurovice.
öyle böle set kurucaksın topu hızlı çevirip adama bırakıcaksın....böyle yapmassan bu adam tabi oynamaz..napsın graves gibi topu alıp 20 sn elinde mi tutsun...

Tartısmıyor olmama ragmen daha fazla uzatmak istemiyorum.Kimin maclara gidip kimin gitmedigini bazı abiler iyi bilir okuyorlarsa onu gectim.İşte bana böyle savunma yap bişey söyle gereksiz polemige girme senin görüşündür söylersin.Anlaştık mı ?

İyide şöyle bir şey var her maç 5 de 2 ,7 de 3 vs.......EE bunu nbdl den getirdigin orta sınıf bir oyuncu rahatlıkla yapar...Peki o zaman neden gurovicin dertlerini biz cekelim...

Umut Erdem' Alıntı:
İyide şöyle bir şey var her maç 5 de 2 ,7 de 3 vs.......EE bunu nbdl den getirdigin orta sınıf bir oyuncu rahatlıkla yapar...Peki o zaman neden gurovicin dertlerini biz cekelim...

umut o oyuncu geldide biz gelmesin mi dedik.....

elimizde ne var onu söyle...
sezon sonuna kadar kim olucak onu söyle....

şutlarsın parasını peşin verdiysen zarardasın.....
yerine alınacak oyuncu yüzde 99 abd 'li olacağından ve avrupada 2 abd li youncu sistemi olduğundan şutlayamassın....

Ooooo Biz hala fiba filan düşünüyosak...Bırakın ya fibada sonuncu olalım rezil olalım..AmA lİGdede saglam bişeyler yapalım..

Yemişim Gurovic'ini kalitesini efsanesini,
MS'in hadi bi halt yapamama ihtimalini biliyordukta bukadar büyük hayal kırıklığıda hiç beklemiyordum.
Besketbolun Hagi'siymiş :)
Gurovic'tende bu sene çok faydalanabileceğimizede açıkçası hiç inanmıyorum.Bu kadar şuta dayalı oynayan bir adamın 5 maçta bir +20 atması değil atmaması sürpriz olur.
Neticede şu forumdan basketbol oynamış kimi koysanız orya 2 aydan sonra Guroviç'in şut istatisliğine ulaşır.Olanda bu klübün taraftarına bide olmayan paraasına olur.

Gurovic hakkında olumsuz düşüncelere sahip olmak istemiyorum ama kendisinde bir isteksizlik sezmiyorum da değil...

Umarım eski günlerinin yarısına ulaşabilir...