Can Akan' Alıntı:ortamı germeyin gençler!!!
Hepimizin ortak çabasının Galatasaray olduğunu hatırlayın
erenbekdemir' Alıntı:tolga inceden laf koymaya çalışma..........
elindekinin kıymetini bilmeye ve onu en iyi şekilde kullanmassan oyuncunu suçu ne...
Tolga Kaplan' Alıntı:erenbekdemir' Alıntı:tolga inceden laf koymaya çalışma..........
elindekinin kıymetini bilmeye ve onu en iyi şekilde kullanmassan oyuncunu suçu ne...
Eren ben gurovic'e bok gibi oynuyor demiyorum afedersiniz bunu söylemek zorundayım.Ama takımı tasıyan sırtlayan yıldız oyuncu statüsünde ki gurovic mi var sahada.Mücadele desen 1-2 mac dısında ki beni kesinlikle tatmin etmez.
Tolga Kaplan' Alıntı:Benim sana söylediklerime senin bana verdiklerini kıyaslıyorum.Sorularını gereksiz buluyorum.
erenbekdemir' Alıntı:o zaman canlı izlemediğin için yazdıklarını gereksiz buluyorum....
neymiş kötüymüş...kimi oynatıcaksın erdemimi şuan mecbursun gurovice.
öyle böle set kurucaksın topu hızlı çevirip adama bırakıcaksın....böyle yapmassan bu adam tabi oynamaz..napsın graves gibi topu alıp 20 sn elinde mi tutsun...
Umut Erdem' Alıntı:İyide şöyle bir şey var her maç 5 de 2 ,7 de 3 vs.......EE bunu nbdl den getirdigin orta sınıf bir oyuncu rahatlıkla yapar...Peki o zaman neden gurovicin dertlerini biz cekelim...