Milan Gurovic

Re: 15 # Milan Gurovic

Osman Aydın' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":14ubf3o0]Dün gece rüyamda gördüm Gurovic, Efes maçında deli gibi oynuyordu. Maçı kazanıyorduk. Gurovic tam net hatırlamıyorum ama 30'lu sayılar atıyordu.
Umarım gerçekte de olur... :)

Valla böyle bişeyi rüyada görmek bile bambaşka.Ben Guroviç in bizde 25 üstü sayıyı geçeceğini rüyada bile attığını görsem ve duysam yine de inanmam. :p Ha olsa bile o ancak rüya olur.Hemde Efes e karşı yok daha neler. :p[/quote:14ubf3o0]
O rüyada bile atamaz dediğin adam ULEB'te ortalama 25 sayı ortalaması tutturmuş bir adam. O sezon Real'e bir maçta 35 sayı, Unics Kazan'a iki maçta da 28'er sayı, PAOK'a 34 sayı atan da bu adamdı. Prokom ile final serisinde Turow'a bir maçta 36 bir maçta 34 sayı atan da bu Gurovic'ti.
Gurovic şu ana kadar beklenen performansı göstermemiş olabilir, ancak senin rüyanda bile göremeyeceğin şeyleri yapabilecek kapasitede ve kalitededir...

2 maçı kaldı.
Daçka ve Antalya maçları bitti, Banvit ve Mutlu Selçuk Konya maçı kaldı.
Efes maçında sahada.

Bir zamanlar kral idin mısıra
Şimdi kaldın çuval ile hasıra
Suyumuzu kaynatalım Guroyuda oynatalım
Sen oyna Gurovic sen oyna
Sen oyna Gurovic sen oyna

Ha gayret az kaldı oynayacak yakında inşallah.Bide şu bandı çıkarsak tam olacak..çocuğun psikolojisi bozuluyor.

Sezon başında ne söylenmişti;Guroviç sen bizim efsanemiz olacaksın.Hakkaten efsanemiz oldu bizim ama geriden.

Bu hafta Banvit maçında patladı patladı olmazsa salı günü Almanyada kesin patlar en kötü 2 hafta sonra lig maçında garanti

Arkadaşlar valla ne yalan söyleyeyim Guroviç üzerindeki HALA süren bu umut beni çok şaşırtıyor.Bugün ki maçtada ne yazık ki gördüm, büyük umutlarla alınan yıldız katagorisindeki bir oyuncu anca bu kadar FİYASKO olabilir.Yani akılalır gibi değil.Hani Space Jam diye bir filmi vardı ordada bazı Nba oyuncularının yetenekleri uzaylılar tarafından çalınmıştı.Yani anca öyle bişey olması lazım ki bugün kü oyunun bir izahı olsun..

Benim umudum yok, ki elden cıkarılıp yerine vasat üstü bir oyuncu alınması daha fazla katkı verir gibime geliyor.
Guroviç insallah beni yanıltmanın bir yolunu bulur.

Banvit maçında tribünde patlar ancak, cezası bitmedi çünkü halen :) Almanya'da ise durumu muamma, kredisi tükeniyordur Koray hocanın gözünde artık..

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Banvit maçında tribünde patlar ancak, cezası bitmedi çünkü halen :) Almanya'da ise durumu muamma, kredisi tükeniyordur Koray hocanın gözünde artık..
Ferhat bugünkü oyunu gerçekten çok kötüydü.Ama genel olarak hatanın yüzde yüz Gurovicte olduğunu düşünmüyorum %60 Biz oynatamıyoruz %40 gurovic yeterince sorumluluk almıyor.Koray Hocanın Gözünde kredisini bence de azaltıyor çünkü bence Koray Hoca Gurovicin winner lığından şüphe duymaya başladı.Ama bencede Koray Hoca bu konuda Nejat Saymanın Basketbol Panorama daki nacizane tavsiyelerini dinlemeli.Gurovice set çizilmeli dedik sene başından beri ama sadece setle olmaz bu iş Koray Hoca Gurovic le konuşup bu takım için neler ifade ettiğini anlaması lazım mantalite olarak ta Gurovice bu takımın lideri olduğunu o olmadan bu takımın şampiyon olmasının çok güç olduğunu anlatması lazım.Benim bir diğer fikrimde bence hocayla Gurovic arasında iletişim kopukluğu var Koray Hoca mentörlüğünü burada devreye sokup Gurovici ilk önce saha dışında kazanması lazım ki sonra saha içinde kazanabilsin

Eğer Koray Hoca onu gönderip yerine basında geçen Litvanyalıyı alırsa çoğumuzun itirazı olmaz sanırım.Bende kendisini seviyorum ama artık hiç bir güvenim kalmadı ona karşı.Play-off'larda iyiki Guroviç var diyemem çünkü hep durgun hep solgun.Güvenebileceğimiz bir el olmaktan çıktı.Attığı air-ball ların haddi hesabı yok.Lincoln geçen sene sakat olduğu için yoktu veya hem sakatlıktan yeni çıkmıştı hemde canı oynamak istemiyordu.Ama Guroviç sakatlık yüzü görmedi, kadro dışı kalmadı, taraftar yuhalamadı.Hala da oynamayacaksa; Bırak boş kalsın elin, yol yakınken dönelim....

İlk 5 çıkmayınca attığı ilk 10 sayıyı saymıyor değiller.Kendisinden beklenilenleri yapsın zaten ilk 5 e rahatça girer.Sorunu nedir anlamıyorum....