Milan Gurovic

Re: 15 # Milan Gurovic

Benim de kendisi ile ilgili umutlarım tükeniyor ama sözleşmeli oyuncuyu göndermek kolay değil. Tazminat verecek durumda olduğumuzu sanmıyorum. Şu form durumu ile bizden fazla verecek takım da bulamayacağına göre neden gitmeyi kabul etsin zaten kariyerinin sonuna yaklaşıyor . Öte yandan tazminat vermeden gönderebilecek olsak bile uzun oyuncu transferinden sonra bir yabancı transferi hakkımız kalacak. Atkins'in durumu daha net değil kaldı ki sezon sonuna çok var yabancı haklarını bitirmek ne kadar doğru ?

onursezgin' Alıntı:
Ha gayret az kaldı oynayacak yakında inşallah.Bide şu bandı çıkarsak tam olacak..çocuğun psikolojisi bozuluyor.

O bandın altındaki dövmeyi görenlerin psikolojisi ne olacak peki Onur Bey ?

Tugay Aktepe' Alıntı:
onursezgin' Alıntı:
Ha gayret az kaldı oynayacak yakında inşallah.Bide şu bandı çıkarsak tam olacak..çocuğun psikolojisi bozuluyor.

O bandın altındaki dövmeyi görenlerin psikolojisi ne olacak peki Onur Bey ?

Tugay ben geçtim artık Guroviç'i gerçekten dövmesinide alsın gitsin orta sınıf bir şutör alalım zaten aynı katkıyı alırız.

Ben Gurovic'in büyüklüğünü asla tartışmam fakat takımın kimyasına uyum sağlayamadı.
Bu bir gerçek. Kimse inkar edemez.

Çoğu kişi komik olduğumu,saçmaladığımı ya da maziden kopamadığımı belirtecek ancak undersize olmasına rağmen ben Fitch'i alır 3 numara pozisyonunda oynatırım hiç olmazsa air-ball izlemem,hanemde sayı katkısına rastlarım...

Tugay Aktepe' Alıntı:
Ben Gurovic'in büyüklüğünü asla tartışmam fakat takımın kimyasına uyum sağlayamadı.
Bu bir gerçek. Kimse inkar edemez.

Çoğu kişi komik olduğumu,saçmaladığımı ya da maziden kopamadığımı belirtecek ancak undersize olmasına rağmen ben Fitch'i alır 3 numara pozisyonunda oynatırım hiç olmazsa air-ball izlemem,hanemde sayı katkısına rastlarım...

Tüm yapılan şut atmak olduktan sonra undersize olmasının çokta zararı yok.Hatta o içeride drive ediyor :p

Guroviç bizim için yılın kazığıdır arkadaşlar hem maddi anlamda hemde katamadıklarıyla.

Gurovic'e olan umudum bu maçtan sonra kalmadı.her oyunucunun kötü günü olabilir 0/10 da atabilir ama 24 sn boyunca köşesinde durup topun gelmesini beklemez.şu anki oyunuyla 1 milyon doları kesinlikle haketmiyo.Sonuçta Polat da ceza atışlarını sokabiliyo

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Fırat Gençtürk":21qf41zt]Sonuçta Polat da ceza atışlarını sokabiliyo

Oda bir şey mi Şemsettin Baş'ta takır takır sokuyordu cezaları üstüne 10,4 sayı ortalama yapımıştı :p[/quote:21qf41zt]

Bir ölçek Rasim Başak bile verebiliriz bu konuda... :)

Her maç ona özel tezahüratın dozu artmalı. Salonun dört bir yanı onun için pankartlarla süslenmeli. Jest olsun diye meşhur dövme taraftarın kollarında yer almalı. Maçtan önce hamama götürülüp iyice keselenmeli. Maç sonrasında masaj yapılmalı. Daha fazla neler olabilir, hayran kitlesi uğraşsın onunla da... Öyle coştuğu nadir maçlarda, Milan Milan Milan Guroviç diye bağırmak yetersiz kalıyor...

Kutay Abi doğru yazmış gönderilmesi zor bu parayı kimse vermez diye.Bende zaten olacakları değil içimden geçenleri yazmıştım.Ayrıca ben onu benzetecek futbolcu buldum.Ali Lukunku...
3 milyon dolar bonservis ile geldi yaptıkları ortada.Göztepe maçında çizgi üzerindeki topa vurdu gol oldu.Bu golde hatırladığım tek golu.O maçtada tek gol olduğu için fifa mantığı ile maçın adamı oldu...

Eren Aydın' Alıntı:
Kutay Abi doğru yazmış gönderilmesi zor bu parayı kimse vermez diye.Bende zaten olacakları değil içimden geçenleri yazmıştım.Ayrıca ben onu benzetecek futbolcu buldum.Ali Lukunku...
3 milyon dolar bonservis ile geldi yaptıkları ortada.Göztepe maçında çizgi üzerindeki topa vurdu gol oldu.Bu golde hatırladığım tek golu.O maçtada tek gol olduğu için fifa mantığı ile maçın adamı oldu...

Eren okadarda haksızlık yapma be olum GS'da 6 gol attı adam :p

Guroviç ... yorum yok.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":ite0wlw6]Kutay Abi doğru yazmış gönderilmesi zor bu parayı kimse vermez diye.Bende zaten olacakları değil içimden geçenleri yazmıştım.Ayrıca ben onu benzetecek futbolcu buldum.Ali Lukunku...

[/quote:ite0wlw6]
Hatta o dönemlerde GS Mısır ile hazırlık maçı yapmıştı yanılmıyorsam maçın tek golünü yine Lukunku atmıştı.. :)

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":197810a5]Kutay Abi doğru yazmış gönderilmesi zor bu parayı kimse vermez diye.Bende zaten olacakları değil içimden geçenleri yazmıştım.Ayrıca ben onu benzetecek futbolcu buldum.Ali Lukunku...

Guroviç ... yorum yok.[/quote:197810a5]
Bak işte Doğan, adamın diğer 5 golu aklımda yok.Felipe'nin bile 2 golunu hatırlıyorum.Zaten Hakan'la Lukunkuyu yan yana koyduk ikiside top indiriyo sürekli ama rakip defansa.Erman Toroğlu'nun lafını hatırlıyorum.Bu kadar iyi indirme yapıyolarsa Irak'a gitsinler diye.
Guroviç'den de buraya gelmeyi az insan başarır sanırım. :p :p

15 # Milan Gurovic

15 MILAN GUROVIC
Forvet

Doğum Tarihi 1976-06-17
Geldiği Takım Prokom Trefl Sopot
Giriş Yılı 2008
Boyu 2.07

Her ne kadar bardağı taşırsada içimden bir ses düzelecek diyor

Sonucta o dünyaca ünlü şütör Milan Gürovic

Ya bu adamın pisikolojisi falan mı bozuk aile içinde bir sorunumu var nedir adam sanki sahada zorla oynatılmıs gibi ben sunu merak ediyorum Hüseyin nekadar alıyo Gurovic ne kadar alıyo eminim Huseyininki Guruvicin yarısı deildir

onun ne kadar büyük bir oyuncu olduğunun farkında değil bazı arkadaşlar,doğru şuan gurovic çok formsuz olabilir.

onu en iyi şekilde kullanmak için teknik ekibinde birşeyler yapması lazım

geçenlerde 28 sayı attığı khimik maçında, sahadaki ilk 5 i(cüneyt,murat,gurovic,polat,hüseyin) görünce dedimki tamam dedim bu kesin guroviç in maçı olacak.çünkü hep doğru toplar indi, hiç zorlama şutlar olmadı.

burda gurovic e de büyük iş düşüyor ama takım içindede gurovic e yıldız oyuncu olduğunun farkına vardırılmalı.