Milan Gurovic

Re: 15 # Milan Gurovic

Okan DAMGACI' Alıntı:
Ya bu adamın pisikolojisi falan mı bozuk aile içinde bir sorunumu var nedir adam sanki sahada zorla oynatılmıs gibi ben sunu merak ediyorum Hüseyin nekadar alıyo Gurovic ne kadar alıyo eminim Huseyininki Guruvicin yarısı deildir

Benim bilidiğim kadarıyla sezon başı hüseyin in aldığı para yönetimce sorun olmuş gönderilmesi gündeme gelmişti...Şu Guroviç i gördükçe acıyorum verilen paraya gösterilen ilgiye sezon başından belli idi nerde o eski guro....

meraba arkadaşlar aranıza yeni katılanlardanım bende gurovic ilk gelgiğinde en çok sevinenlerden biriydim ama şimdi ilk baştaki sevincim kalmadı malesef takıma uyamadı inşallah en yakın zamanda istediğimiz beklediğimiz guroviç salonlarda olur

Adamın emeklılık ıcın gelmıs gıbı bı havası var ısteksız,iyi calısmadığıda her halınden bellı onun dılınden en ıyı Koray hoca anlar zate dedı ,oynarsa oynar oynamazsada gıder ne dıyelım hayırlısı neyse o olsun

Gurovic icin kalan maclardaki performansı belirleyici olacaktir seneye kalmasi acisindan.Seneye tabii Telekom ile birlesilecek mi bunlarda onemli...Oyle bir durumda Michael Wright,Dudley zaten direkt gelir.Yanlarina Solomon,Graves,Gurovic gibi 3 isimle ve Serkan Erdogan,Huseyin Besok gibi kaliteli oyuncularla Sampiyonluk % 51'dir.

yaa o kadsar kızıyorsunuz guroviçe ama gerçekten ona top gelmiyor polata çizilen pozisyonlar guroviçe çizlmiyor çizilse bile uygulanmıyor polat 4/10 atıyor boş atış hepsi guroviç olsa en az 7 8 tane sokar biraz bu açıdan düşünün yaa ama yine de guroviç o set çizilmese de gerçek performasını göstermiyor

Gurovic ancak Jasmin Repesa gibi sirp ekolunden gelen coachlarla is yapar.Milojevic,Gurovic gibi elite isimlerin maclarda ki suratına dikkat edin.Yardımcı coach Bosna asıllı Aziz Bekir ile sırpca nasilda hararetli konusuyorlar.Milojevic dun gulerek bir tepkisi vardı ya nasil bir organizasyondur gibisinden.Gurovice,Milojevice Koray Mincinozlu,Murat Ozyer gibi coachlar hafif geliyor kısacası.Coachlarının basketbol bilgisine karsi inanclari yok.Bu yuzden salla parti oynuyorlar.

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Gurovic ancak Jasmin Repesa gibi sirp ekolunden gelen coachlarla is yapar.Milojevic,Gurovic gibi elite isimlerin maclarda ki suratına dikkat edin.Yardımcı coach Bosna asıllı Aziz Bekir ile sırpca nasilda hararetli konusuyorlar.Milojevic dun gulerek bir tepkisi vardı ya nasil bir organizasyondur gibisinden.Gurovice,Milojevice Koray Mincinozlu,Murat Ozyer gibi coachlar hafif geliyor kısacası.Coachlarının basketbol bilgisine karsi inanclari yok.Bu yuzden salla parti oynuyorlar.

Ama milyon doları ceplerine koymayıda çok güzel biliyorlar..

Basketboldada Futboldada ADNAN POLAT'a Soyluyorum!!!

Gurovici,Kewell'i getirmekle Sampiyonluklar gelmez.Onemli olan onları sampiyonluk havasına sokacak tecrubeli antrenorlerde.
Michael Skibbe'de Murat Ozyerde yeterli antrenor degiller bu oyuncuları inandircak oyun profili cizecek kadar.

Ilk once kaliteli antrenor sonra kaliteli antrenore inanacak kaliteli yildizlar istiyoruz bu camiaya!

Erkek Basketbolunda: Jasmin Repesa Bayan Basketbolunda:Zafer Kalaycioglu Erkek Futbol Takımına: Mircea Lucescu gelmeli...

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Basketboldada Futboldada ADNAN POLAT'a Soyluyorum!!!

Gurovici,Kewell'i getirmekle Sampiyonluklar gelmez.Onemli olan onları sampiyonluk havasına sokacak tecrubeli antrenorlerde.
Michael Skibbe'de Murat Ozyerde yeterli antrenor degiller bu oyuncuları inandircak oyun profili cizecek kadar.

Ilk once kaliteli antrenor sonra kaliteli antrenore inanacak kaliteli yildizlar istiyoruz bu camiaya!

Aslında varya çok güzel bir noktaya değinmişsin.Ama farkı korkarım görememişsin..

Kewell bir yıldız olmasına rağmen ameliyat olana kadar harika top oynuyordu..Umarım dönüncede devam eder..
Baros karıyer rekorunda 15 golle bu sene en iyi takım performansını sergiliyor..
Lincoln un geçen sene başında çok daha yaşlı ve tecrübeli hoca olmasına rağmen hiç oynamadı.Bu sene ligin tozunu attırdı.

Şimdi bu oyuncuların başında Skibbe var ve hepsi taraftarı mutlu edecek, hatta adlarına şarkı düzdürecek şekilde oynuyorlar.

o halde Güroviç efendi Koray hocanın neyini beğenmedi..?

Skibbe'nin su ana kadar bir eseri yok.Durun bakalim Bordeaux maci hele bir gelsin.Fb-Bjk-Trabzon maclari bir gelsin..75.dakikaya kadar oyuncu degistirmez heralde!!!!

Basketbola donecek olursak Gurovic topragi Milojevic ile birlikte lay lay lom takılmakta su an.Koray Mincinozlu'yu fazla taktıkları yok.Murat Ozyeri zaten malum.Adamlar bekledikleri ortamı bulamadılar.Hedeflerin darlıgı,3.sınıf avrupa kupasında mucadele etmemiz bunlar buyuk faktorler.

Guro ve Milo'nun su takımda kalmasının tek nedeni var! O da ligde 2.gitmemiz ve Avrupada herkesin dikkatini cekmesi nedeniyle yugoların bundan pay cikarmalari kendilerine.

Diyorlardir iclerinden aliyi muratı korayı bosver! Avrupa bizim bu takımı nasil efes ile kafa kafaya getirdigimizi konussun takip etsin,nasil olsa seneye en kotu birimiz Ispanya digerimiz Italya liginde oynar dusuncesi hakim.GS bugun ligde 2. degilde 6.olsa asla durmazlar Zizic gibi giderlerdi bir sorun yaratıp!

Abi yukardaki iletimde Skibbe yi veya Galatasaray futbol takımını savunmadım,iyi -kötü diye bir değerlendirmede yapmadım.Sadece basket ve futbol takımına alınan "yıldız" statüsünde ki oyuncuları ve performanlarını karşılaştırdım..

Ama insaf beraber laylaylom yapan Milojevic ve Güroviçi hangi nedenler haklı kılabilir ki?

Gurovic ve Milojevic tamamen haklıdır diyorum.Antrenor-Yildiz iliskisi saglanamadi ne yazikki.Antrenore uymayan yildizlar alindi.Murat Ozyer,Koray hoca hayatında ne zaman Guroviclerle Solomonlarla bu tarz kaliteli isimlerle calisti ki?Daha dune kadar Denham Brownlarla,Jeffrey Graves gibi 3.sinif basketbolcularla mucadele ediyorduk.

Korkarım katılamayacağım Emir..Para hemde oldukça iyi para alıp laylayloma almak bence kişilik problemidir..

amerikalılardan vazgeçmeseydik keşke yahu, adamların profesyonelliğinin yanına bile yaklaşamıyor kariyerli avrupalı yabancılarımız..

gurovic'in aldığı parayla neredeyse euroleague'de oynamış top-class bi amerikalı getirebilirdik sanıyorum ki.. kolejden yeni mezun 3 4 tane getirebilirdik heralde..

yine de gurovic'ten umudu kesmek istemiyorum ama, bi maçta da ön plana çıkıp, gerektiğinde liderlik yapabileceğini göstermeli.. sene başında ulebcup elemesinde iyi bi performansı vardı, onun haricinde pek göze battığı bir maç yok..

Gurovic bugun yarın Olympiakosa transfer olsun demedi demeyin.Efese karsi 8 de 6 ucluk ile en azından 25 sayı atar.Coach,organizasyon heyecan istek bunlar yildiz oyuncularin basarili olmasindaki en buyuk etkenler.

guroviç olmasaydı yada ona verilen paradan daha azı ile daha skorer bir oyuncu alınamazmıydı?

guroviçin yerine skorer bir amerikalı elbette bulursun...ama bu senin efesle yada telekomla başetmene yetmez gene yenilirsin.. playofflarda da görüp göreceğin en fazla yarı final olur...

guroviçin oynarsa ne tür problemi var bilmiyorum ama çözülürse bildiğimiz guroviç gibi oynarsa ozaman efesi yenmektende sözedebilirsin play off finalindende....işte guroviçin farkıda burda yatıyor...

ligimize son 5-6 yıl içinde 3 tane tek başına maç kazandırabilecek oyuncu gelmiştir

El-Amin
Solomon ve
GUROVİÇ...

aldığı para beni ilgilendirmiyor adam zorla verin demedi bu parayı yönetim verdi...beni bu saatten sonra tek ilgilendiren guroviçin performansı...acaba playoffları mı bekliyor diye düşünmüyor da değilim

sky türk te konya maçında oynayacak dediler , bu doğru değil dimi?

benim bildiğim efes maçında oynayacağı!