Milan Gurovic

Re: 15 # Milan Gurovic

Formanın hakkını versin isterse 5 sayı atsın.

Kimse ondan her maç 25 sayı atmasını beklemiyor.İstediğimiz diğer oyuncular gibi mücadele etmesi,aldığı paranın hakkını veren bir mücadele sergilemesi aksi taktirde terini sahaya akıtmayan,kafası maçta olmayan bir adamı takımda 1 dakika tutmak bile hatadır.

Gurovic'in takıma adapte olamadığı, istediği pasları alamadığı açık bence..

Motivasyonunu bozan şeylerden biri de bu olabilir belki de..

Neyse umarım bi gün gelir de Gurovic hakkında şuraya içinde ama olmayan iyi bir şeyler yazabiliriz bi galibiyetin ardından ;)

Berk Turanli' Alıntı:
Gurovic'in takıma adapte olamadığı, istediği pasları alamadığı açık bence..

Neyse umarım bi gün gelir de Gurovic hakkında şuraya içinde ama olmayan iyi bir şeyler yazabiliriz bi galibiyetin ardından ;)
Takıma adapte olamadığı değilde istediği pasları alamadığı kısmına katılıyorum.Bu yüzdende maçta kopuşlar yaşıyor.Maçta kopuş yaşamaması için onu hücumda daha efektif kullanmalıyız.Mesela bazı hücumlarda eline top bile değmiyor her hücumda Gurovicin eline top değmeli.Bugün fast breaklerdeki hatalarının sebebi konsantrasyon kaybı.konsantrasyonunu kaybettiği için o basit hataları maçtaki kopmaları yaşıyor.
Mücadele etmiyor kısmına ise katılmıyorum bence mücadele anlamında elinden geleni yapıyor
Gurovic gibi oyuncular attıkça atar attıkça daha iyi savunma yapar.Bu sebeple özellikle maçların ilk çeyreklerinde hücumların büyük kısmını gurovic üzerinden oynayıp onun maça ısınması sağlanmalıdır

Atmasını geçtim artık hiç savunmada yapmıyor.En ksıa zamanda toparlaması lazım.

Aldıgı parayla verdikleri tam tersi teşkil ettigi için gitmesini istiyorum ben.Birde erdem türetken hiç mi antreman yapmıyorsun kardesim ayıp.Öyle sut mu atılır.

Tolga Kaplan' Alıntı:
Aldıgı parayla verdikleri tam tersi teşkil ettigi için gitmesini istiyorum ben.Birde erdem türetken hiç mi antreman yapmıyorsun kardesim ayıp.Öyle sut mu atılır.

Aynen attığı o iki şuttan ben utandım resmen.
Açıkçası Guroviç'ten bende memnun değilim kaç tane hızlı hücumumuzu saçma sapan işler yaparak harcadı. Aldığı parayı haketmek için daha çok çalışması lazım.

Bir Guroviç hayranı olarak artık ben bile bıktım...Bu kadar vurdumduymaz olunmaz,Tamam büyük oyuncusun filan ama artık bir hareket diyorum...Tam hareketlendi tamam diyorum sonraki maç hayal kırıklığı...

kim üçlük atsa rahattım ama avrupanın sözde yada geçmişte en iyi şutörü milan atarklen ve erdem atarken değildim ama erdem bile en azından savunma yaptı milan bi o potaya bi bu potaya takım asistanı gibi sadece gidip geldi rahat 30-35 sayı yapabiliceğe maçı çok amatörce 15 sayıyla bitirdi yazık diyorum...

Evet gelgiği günden beri beklentilerin çok altrında. Yanlız dünki maçtaki oynama isteği beni ümitlendirdi açıkçası.

dünkü macta guroviç sac baş yoldurdu yapmayın bom bos fast break ler kacırdı top kayıpları yaptı bu guroviç ne zaman oynayacak merak ediyorum sezon bitiyo

Muhammet Kaan' Alıntı:
Evet gelgiği günden beri beklentilerin çok altrında. Yanlız dünki maçtaki oynama isteği beni ümitlendirdi açıkçası.

oynama isteği mi? oyuncuları eleştirmeyi hiç sevmem ama Graves yok, Milojevic yok, Cüneyt yarım adam, sen de dört hafta oynamamışsın, rakip de Antalya gibi kolayca yenilebilecek takım, daha ne bekliyorsun? ben sezon sonunda takımda kalacağını sanmıyorum. en azından gidene kadar şu bir türlü gerçekleşmeyen 'dönüşü'nü gerçekleştirse.

Can Akan' Alıntı:
[quote="Berk Turanli":3bietnpu]Gurovic'in takıma adapte olamadığı, istediği pasları alamadığı açık bence..

Takıma adapte olamadığı değilde istediği pasları alamadığı kısmına katılıyorum.Bu yüzdende maçta kopuşlar yaşıyor.Maçta kopuş yaşamaması için onu hücumda daha efektif kullanmalıyız.Mesela bazı hücumlarda eline top bile değmiyor her hücumda Gurovicin eline top değmeli.Bugün fast breaklerdeki hatalarının sebebi konsantrasyon kaybı.konsantrasyonunu kaybettiği için o basit hataları maçtaki kopmaları yaşıyor.
Mücadele etmiyor kısmına ise katılmıyorum bence mücadele anlamında elinden geleni yapıyor
Gurovic gibi oyuncular attıkça atar attıkça daha iyi savunma yapar.Bu sebeple özellikle maçların ilk çeyreklerinde hücumların büyük kısmını gurovic üzerinden oynayıp onun maça ısınması sağlanmalıdır[/quote:3bietnpu]

Beni uzun bir mesaj yazma derdinden kurtardığın için teşekkür ederim abi... :)

Diyeceklerimin tamamını söylemişsin.

Tek birşey ekleyeceğim,dün Gurovic gayet iyi mücadele etti özellikle savunmada...

Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:
[quote="Muhammet Kaan":21c31pds]Evet gelgiği günden beri beklentilerin çok altrında. Yanlız dünki maçtaki oynama isteği beni ümitlendirdi açıkçası.

oynama isteği mi? oyuncuları eleştirmeyi hiç sevmem ama Graves yok, Milojevic yok, Cüneyt yarım adam, sen de dört hafta oynamamışsın, rakip de Antalya gibi kolayca yenilebilecek takım, daha ne bekliyorsun? ben sezon sonunda takımda kalacağını sanmıyorum. en azından gidene kadar şu bir türlü gerçekleşmeyen 'dönüşü'nü gerçekleştirse.[/quote:21c31pds]

İzlediğim diğer maçlarla kıyasladığımda dün daha aktif gördüm. Kopuk kopuk olsa da oyunun içine katıldı. Eeee uzun bi aradan sonra böyle görünce insan ümitleniyor işte:D

bencede iyi mücadele etti.....

burdaki arkadaşların televizyonu da gurovice düşman herhalde .........
2 hücumu harcadığı doğrudur AMA yüklenmeyelim ben erdemi görünce şükrediyorum guroya.......

geçen seneki 3 numara performansına göre bu sene daha verim alıyoruz....
siz çok büyük beklentileri karşılayamadığı için böyle yapıyorsunuz beyninizde gurovic elimizde patladı gibi birşey oluşturdunuz onu korumaya çalışıyorsunuz....top kayıpları yaptığı doğrudur..ancak mücadele etmedi demek emeğe saygısızlıktır...

alperenciğim bu kulüp çok büyük paralar verdi diğer braşlardada ama meyvesini sonradan aldığımızı hepimiz biliyoruz şurda arkadaşlar eminim hite ile karşılaştırırsak taş çatlasın 300-400 bin dolardır aradaki fark.

Gurovic 1.2 milyon alıyor diye biliyorum ama 1.4 diyen de var. Takımımızdaki en yüksek ücret alan oyuncu olduğu kesin ama. Aldığımız verime bakarsak hiç de yeterli değil. Diğer branşlarla karşılaştırmak da doğru değil çünkü Milan 1 sene burada. Seneye tekrar bu kadar para verilir mi bilemiyorum. Şube yöneticisi belli değil seneye, sponsor belli değil, hoca belli değil, bütçe belli değil.