Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Böyle bir oyuncuyu takımda tutan kimseyi tanımam.Galatasaray halkındır,taraftarındır.Biz böyle bir oyuncu istemiyoruz takımda.Hem en çok parayı alacak,hem sıfır katkı verecek.Daha söyleyecek söz bulamıyorum.Efendiliğimden dolayı söylemediğim çok söz var.Gurovic insan'ı çıldırtıyorsun.Yakışmıyorsun bu takıma.
Durduğu hergün ligde iddiamızın olmadığının kanıtıdır..Verin bi miktar para defedin gitsin.Elalem 50 bin dolara Hosley i buluyor.Hala patlama yapmasını bekleyen yoktur umarım.
Yahu Guroviç, allah rızası için, Huseyin attı, murat attı, rasid attı, polat attı, ya al su topu da bı sorululuk alıp bi tanede sen at.Diyelim "bu adama avrupanın en iyi şutörlerinden deniyor hikmetini görelim bakalım".
Bardak taştı. İzmir den istanbul uçağına değil de nereye gidiyorsa gidebilir.
Hiç sorun değil. Gurovic kazanılacak diye beklemekten neler kaybettik neler. Yeter !
Yok yine ilk maçta Şahenkte çıkar etrafa bakarsa boş boş ben ıslıklarım Gurovici. Katılan katılır, katılmayana başarılar.
Emek hırsızı Guroviçi bu takımda tutanların aklına şaşmak gerek. Ben böyle ruhsuz bir adam görmedim. İnsan biraz utanır mücadele eder. Bu adamdan ne köy olur, ne kasaba. Hala bundan medet umanlar, başka bir dünyada yaşıyor herhalde. O sahadayken Hüseyinin, Muratın kendini parçalaması yürek dağlatan cinstendi.