Milan Gurovic

Re: 15 # Milan Gurovic

Geçen seneye ait birçok söylenti var. 400 ile 850 arasında :) Arada bu kadar fark olunca kim doğru söylüyor bilemiyorsunuz.

bende bunu belirtmek istiyorum taş çatlasın fark 300-400 arası verim aldığımız daha yüksek bu sene yüzdeler daha yüksek..........

ama gurovic ten her maç 40 sayı atması gibi bir beklenti var...

Böyle bir oyuncuyu takımda tutan kimseyi tanımam.Galatasaray halkındır,taraftarındır.Biz böyle bir oyuncu istemiyoruz takımda.Hem en çok parayı alacak,hem sıfır katkı verecek.Daha söyleyecek söz bulamıyorum.Efendiliğimden dolayı söylemediğim çok söz var.Gurovic insan'ı çıldırtıyorsun.Yakışmıyorsun bu takıma.

Durduğu hergün ligde iddiamızın olmadığının kanıtıdır..Verin bi miktar para defedin gitsin.Elalem 50 bin dolara Hosley i buluyor.Hala patlama yapmasını bekleyen yoktur umarım.

Guroviç gerçekten çık git hayatımızdan.
Bu adam bu oyunu ile yıldız kabul ediliyorsa demekki yerle gök yer değiştirmiş demektir.

Yahu Guroviç, allah rızası için, Huseyin attı, murat attı, rasid attı, polat attı, ya al su topu da bı sorululuk alıp bi tanede sen at.Diyelim "bu adama avrupanın en iyi şutörlerinden deniyor hikmetini görelim bakalım".

1 oyuncuya bu kadar yüklenmek ne kadar doğru???

Guroviç top almak mı istemedi yoksa top verilmek düşünülmedi mi?

Ama bir gerçek varki kredisi tükendi ve gözden düştü. Milan bu tür maçlar için alındı bence gönderilmesinde fayda var...

Bardak taştı. İzmir den istanbul uçağına değil de nereye gidiyorsa gidebilir.
Hiç sorun değil. Gurovic kazanılacak diye beklemekten neler kaybettik neler. Yeter !

Yok yine ilk maçta Şahenkte çıkar etrafa bakarsa boş boş ben ıslıklarım Gurovici. Katılan katılır, katılmayana başarılar.

Emek hırsızı Guroviçi bu takımda tutanların aklına şaşmak gerek. Ben böyle ruhsuz bir adam görmedim. İnsan biraz utanır mücadele eder. Bu adamdan ne köy olur, ne kasaba. Hala bundan medet umanlar, başka bir dünyada yaşıyor herhalde. O sahadayken Hüseyinin, Muratın kendini parçalaması yürek dağlatan cinstendi.

Bu adam takıma kontenjanı doldursun diyemi getirilmiş. :oops: Bence acilen Guroviç te gönderilip,onun yerinede çok zor ama bir winner bulunmalı. :oops:

Murat Kaya ve Hüseyin Beşok aldığınız paralar helal hoş olsun. :p

not:yalnız Hüseyin in son periyotta üst üste yediği iki blok ona ve tecrübesine yakışmadı. :oops:

Yanındaki 4 insan köpek gibi savaşırken sahada yürüyen yıldız!!!
O 4 oyuncunun yanında oynamayı hiç ama hiç haketmiyor.Karaktersiz...