Milan Gurovic

Re: 15 # Milan Gurovic

Daha ne kadar bu kepazeyi çekmek zorundayız uzun yıllar sonra bir kupaya bu kadar yaklaştığımız bir maçda adamın umrunda değil maç,yazıklar olsun seni takıma geldiğinde alkışlayan ellerime milan!

Bugün gördüm ki , takıma hiçbirşey vermiyorsun .. Herkesin en çok senden beklentileri var .. En yüksek ücretide alan sensin , hakkını vermiyorsun kusura bakma ..

Yazık değil mi Graves , Murat , Hüseyin , Cemal , Rashid , Cüneyt , Polat , Erdem'e ..

Gurovic'in ya adam gibi beklentileri karşılamasının gerektiğini bağıra bağıra söylenmesi ya da gönderilmesi lazım ..

erdemir maçında hakem hatası oldu hatta kural hatası galatasaray sahada 4 kişiydi he bu arada milo ve graves sakattı yoktuda guroviç neden yoktu bilen varmı :mad:

sen bu takıımda olduğun için ben utanıyorum yazık be insan biraz arkadaslarına bakar mücadele eder be bir gram ter dahi akıtmadın be mücadele yok istek yok spikerler bile dalga gecti be

En büyük ihanetide onu destekleyenlere yaptı.Herşeye rağmen ona biraz daha şans diyen arkadaşlarımız vardı.Biliyorum ki iyi niyetleriyle böyle diyorlardı ama gurovic onların bu desteğinede layık olamadı.

GO HOME GUROVİC

EYÜP BEY GUROVIC BENCE BÖYLE PANKART YAPTIR,

"GO HOME GUROVIC"

abi kotu seyler yazmıyım diyom ama artık birileri konussun su adamla ya yazık ya murat-huseyin adamların yurucek hali kalmadı sen hala bakıyosun insan o oyuncuları görür o nedenle bile olsa oynamaya calısır be ama uzun yıllar sonra basketbolda yıldız diye gelip hiçbirsey yapamayan isim kim dendiğinde hiç utanmadan sıkılmadn GUROVİÇ diyebilirim.

adam şut atarken sadece elini kaldıran zıplamaya tenezzül bile etmeyen adamın burda işi yokk

GO HOME GUROVİC !!!!

Takımda en çok parayı alanda o en kötü oynayanda.Geldiğinden beri rezil bir basketbol oynadı.Her maç "bu maç guroviç in maçı olacak" dedik ama Bugünkü performansıyla kredisini tüketti.

Ben şu maça kadar hep Gurovic'e güvendim.Hep çok fazla eline top değmediğinden etkisiz kaldığını düşünüyordum.Ama bu maçı izlerken yanıldığımı anladım.Evet 1. periyottan sonra hücumda eline çok top değmedi ama Gurovic'te çok top kullanmak istiyormuş gibi gelmedi bana açıkçası.Yani eline top gelmiyorsada top alamayınca arkadaşını ikaz edip top kullanmak istediğini ona gösterebilirdi.

En basit pasları bile o kadar isteksiz veriyor ki.Şut atmıyor zaten sanki adam Ne yaparım da Galatasaray'a maç kaybettiririm diye düşünüyor.

Umut İpekçi' Alıntı:
EYÜP BEY GUROVIC BENCE BÖYLE PANKART YAPTIR,

"GO HOME GUROVIC"

Eyüp Abi'nin suçu ne Allah aşkına bir söyler misin?
Ne yapsın adamcağız,o bilmem ne biçim o takımın bu takımın taraftarı gibi oyuncusunu maçtan mı düşürsün... Yapmaz öyle şey kusra bakmayın...

ARTIK SU MACI GÖRDÜKTEN SONRA KİMSE GUROVİÇİ SAVUNAMAZ yıldız dendi ama sönük cıktı ruh yok istek yok

Nerden aldık bu adamı yıldız diye ya

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
En büyük ihanetide onu destekleyenlere yaptı.Herşeye rağmen ona biraz daha şans diyen arkadaşlarımız vardı.Biliyorum ki iyi niyetleriyle böyle diyorlardı ama gurovic onların bu desteğinede layık olamadı.

GO HOME GUROVİC
Ben destekliyordum. Ama bu saaten sonra asla. Huseyin,Murat ve arkadaslarinin sucu ne idi onlar savasir iken. Sozde yildiz Milan sahada dolasip siritip etrafa bakinip. Milyonlarca Galatasaraylinin sacini basini yolmaya. Hakki varmi?

HÜSEYİN VE MURAT SİZLER NE BÜYÜK İNSANLARSINIZ BE BU TARAFLAR SİZLERİ HİÇ UNUTMICAK SİZLER ALNINIZDAN ÖPÜLESİ İNSANLARSINIZ BE ziziç ve guroviç bizi mahvettiniz sizleride en kötü yabancılar olarak hiç unutmıcam (transfer acele işi değildir diyenler transferin acele ile işi olmaz zaten yaparsın transferi oynarsın finali ama biz yapmadık sonucuda bu oldu sahada oyuncu kalmadı be girecek)