Milan Gurovic

Re: 15 # Milan Gurovic

Öncelikle tepki alacağımı bile bile bunu yazabilen bir karakterim olduğu için mutlu olduğumu bilmenizi isterim.

Gurovic gelmeden önce yazılan mesajlara bir göz atmanızı öneriyorum. Yabancıları 1 yıldan fazla kadroda tutamıyoruz diyerek eleştiri getiren bazı arkadaşlar şimdi sezon bitmeden Gurovic gibi bu ülkenin görebileceği en büyük yıldızlardan birini yolluyor. Daha sonra yönetimi eleştiriyor! Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?

Tamam, iyi oynamıyor ama elinden geleni yapmaya çalışıyor. Gurovic'in oyununa, konsantrasyonuna laf söyleyin ama hücumdaki eksiklerini savunmada kapatmaya çalışmasına, isteğine laf söylemeyin. Haydi onu da beğenmiyorsunuz, ona da söyleyin! Ama potansiyeline söylemeyin, sabredin...

Gurovic gibi oyuncuyu bile yarım yıl geçince yollamaya kalkıyorsunuz, ya Erdemir maçının etkisiyle bunu yazıyorsunuz ya da cidden kendinizi sorgulamanız gerekiyor.

Berk Tuna Tertipli' Alıntı:
Öncelikle tepki alacağımı bile bile bunu yazabilen bir karakterim olduğu için mutlu olduğumu bilmenizi isterim.

Gurovic gelmeden önce yazılan mesajlara bir göz atmanızı öneriyorum. Yabancıları 1 yıldan fazla kadroda tutamıyoruz diyerek eleştiri getiren bazı arkadaşlar şimdi sezon bitmeden Gurovic gibi bu ülkenin görebileceği en büyük yıldızlardan birini yolluyor. Daha sonra yönetimi eleştiriyor! Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?

Tamam, iyi oynamıyor ama elinden geleni yapmaya çalışıyor. Gurovic'in oyununa, konsantrasyonuna laf söyleyin ama hücumdaki eksiklerini savunmada kapatmaya çalışmasına, isteğine laf söylemeyin. Haydi onu da beğenmiyorsunuz, ona da söyleyin! Ama potansiyeline söylemeyin, sabredin...

Gurovic gibi oyuncuyu bile yarım yıl geçince yollamaya kalkıyorsunuz, ya Erdemir maçının etkisiyle bunu yazıyorsunuz ya da cidden kendinizi sorgulamanız gerekiyor.

Tek kelimesine katılmadıgım bir yazı.Potansiyel mi diyorsun ?Adam yaslı yaslı...Genc oyuncular için potansiyel tabiri kullanılır.Adam da yürek kalmamıs.Herkesle sabaha kadar tartısırım.Kesinlikle artık gitsin âilesiyle huzur dolu bi sekilde yugoslav liginde oynasın.

tolga kaplana katılıyorum hala savunuluyo ya su adam inanılır gibi değil artık görüldü hersey spikerler bile dalga gecti be adamla mac bitiyo ben guroviçin bu topu kullnacagına inanıyorum diyo adam dalgaya bak ya

Bende çok sinirliyim.Bende de Hayal kırıklığı var.Ama sabredecez

Can Akan' Alıntı:
[quote="Berk Tuna Tertipli":1skk6u9x]Öncelikle tepki alacağımı bile bile bunu yazabilen bir karakterim olduğu için mutlu olduğumu bilmenizi isterim.

Bende çok sinirliyim.Bende de Hayal kırıklığı var.Ama sabredecez[/quote:1skk6u9x]

Abi terleisn,savaşsın var ya yüzde sıfır atsın şimdiki gibi olmam. Neye sabredecez abi,sahada boş boş durmasına mı?

Arkadaşlar sakin olun Erdemir maçının etkisinden sonra yazın derim. Kendi oyuncumuza hakaretler etmek bir Galatasaraylı'ya yakışıyor mu??? Lütfen sakin, herkes biraz kafasını dinlendirsin sonra yazsın, benden tavsiye.

İyi günler.

sabır kalmadı artık bu kadar finale yakınken iyidekura cekmişken su fırsatı tepmek inanılır gibi değil ZİZİÇ VE GUROVİÇ SİZİ HİÇ UNUTMICAM AMA KÖTU ANLAMDA UNUTMICAM

abi sadce bu maç için değil artık sabrımızı taşırdı oda bu maça denk geldi ben daha bir kere adam şut atarken zıpladığını görmedim

Abi terleisn,savaşsın var ya yüzde sıfır atsın şimdiki gibi olmam. Neye sabredecez abi,sahada boş boş durmasına mı?[/quote]
Lincolnede sabrettik hemde koskoca 1 sezon

Okan DAMGACI' Alıntı:
Abi terleisn,savaşsın var ya yüzde sıfır atsın şimdiki gibi olmam. Neye sabredecez abi,sahada boş boş durmasına mı?
Lincolnede sabrettik hemde koskoca 1 sezon[/quote]

lincoln sakattı ve oynayamadı oynadığı maçta bizi kurtardı guroviç sakat değil bişey değill

Mehmet Özcan' Alıntı:
abi sadce bu maç için değil artık sabrımızı taşırdı oda bu maça denk geldi ben daha bir kere adam şut atarken zıpladığını görmedim

mehmet o boyla alakalı bi durum kişisel özellik....

bizi yıkan ribantlar oldu oyuncularımız 4 ve 5 numaralar dış atışlara yönelince rib alcak adam kalmadı...ayrıca polat kendini ne zannediyor merak ediyorum....muratta son 2 hücumda bomboş oyunculara pas vermek yerine kahramanlığın derecesini arttırmak isteyince sonuç kaçınılmaz...

ayrıca iğneyi bir oyuncuya batırmayın ;) ;)

vedatözkul' Alıntı:
[quote="Mehmet Özcan":jnjudpwc]abi sadce bu maç için değil artık sabrımızı taşırdı oda bu maça denk geldi ben daha bir kere adam şut atarken zıpladığını görmedim

mehmet o boyla alakalı bi durum kişisel özellik....

bizi yıkan ribantlar oldu oyuncularımız 4 ve 5 numaralar dış atışlara yönelince rib alcak adam kalmadı...ayrıca polat kendini ne zannediyor merak ediyorum....muratta son 2 hücumda bomboş oyunculara pas vermek yerine kahramanlığın derecesini arttırmak isteyince sonuç kaçınılmaz...

ayrıca iğneyi bir oyuncuya batırmayın ;) ;)[/quote:jnjudpwc]

guroviç in boyu kısa mı yada barbour daha mı uzun?

[i

Tamam, iyi oynamıyor ama elinden geleni yapmaya çalışıyor. Gurovic'in oyununa, konsantrasyonuna laf söyleyin ama hücumdaki eksiklerini savunmada kapatmaya çalışmasına, isteğine laf söylemeyin.
.

Berk milan dövmeli olan hani şu tuttuğu adamın 20 den aşşağı atmadığı adam sen karıştırdın sanırım ,olabilir insanlık :=)

Huseyin ve Murat kayanin azmine canlan baslan mucadele denilir.
Gurovicinkine ise sahada ruh gibi gezinmek denilir.
Erdemir macinda'ki kastin nedir. Erdemir maci siradan bir mac degil idi. Bunun bilincindemisin? Eger Erdemir karsinda kazansaydik simdi finalde idik.

Tk finalinin bizim icin nekadar onem sarf ettigini biliyosundur umarim.
14 sene sampiyon olamamis. Finale bu kadar yaklasmis iken. Gurovic ruh gibi sahada dolaniyor. Insan bir utanir 34 yasindaki Huseyinin canla basla mucadelesinden sonra.

Murat kayanin terininin son damlasina kadar savasmasindan sonra. Evet sozumun arkasindayim tum Galatasaray taraftari gibi. Ister Lebron James gelsin bu forma altinda mucadele etmedikten sonra ben ne yapayim onun
buyuklugunu.

Potansiyleni sabir edecek sabrimiz kalmadi artik. Gulu seven dikenine katlanir demis idim ben. Gurovic'e destek olmak icin. Ama gelin gorun ki dikeni cok fazla olmaya basladi. Gulun acacagi'da yok. Gul solmaya basladi ve olmeden gitmesi lazim artik.

Sunu bilsinki Sn Gurovic bu forma altindan mucadele etmeden hic biryere varilmaz. Buyuk oyuncu idi bize geldiginde. Benim icin buyuklulug bitti ve bu forma ona bir kac gomlek buyuk geldi.

Bizim formamizi giyebilecek oyuncularin basinda gelen oyuncu Huseyin Besok idir.
Huseyin icin ne soylense az.

Erdem kisitli yeteneklerine ragmen bazen sacmalasada isini layigi ile yerine getiriyor.

Keza Polat gerektigi zaman mucadelesini veriyor.
ve tum oyuncularimiz ellerinden geleni yapmaya calisyorlar.
hepsinin kazandigi paralar alin terinin karsiligi idir.

Berk hakketen fazla yazma sen bu Guroviç hakkında.
Bizde basket oynadık içinde bulunduk bu camianın boşversene ne alışma döneminden bahsediyorsun sen.Milo alışıyor bu takıma ,Graves alışıyor takıma bir Guroviç mi farklı bir tip?
Benim için oyuncunun çabalaması bir anlam ifade etmiyor heleki direkt perfornmans beklenen ve yıllık 1.1 milyon dolar alan adamın takıma zarar veren,takımı 4 kişi bırakan aheste çabalarının ve kullanmadıktan sonra 40 sayı potansiyeli beni hiç tınlamıyor.

5 maçta bir oynayan adamın benim takımımda yeri yok.Tüm maç 5 dakika yaptığı defansında önemi yok.Guroviç'inde Erdem'den bir farkı olsun olmalı ama neerdee!

Murat İNAL' Alıntı:
Potansiyel genç oyuncuda olur Berk.
Gurovic te olsa olsa tarih ve mazi olur.

Potansiyel değil kalite var, dediğin gibi mazih, tarih var abi. Benim yaşım senden küçük eminim benden çok daha fazla izledin bu adamı.

Şampiyonluk uzak gibi. Ancak Gurovic kendine gelirse işler değişebilir, ki kadro yapısı olarakta tam olduğumuz zaman kötü bir takım değiliz. Şimdi Gurovic'i taraftar yarı yolda bırakırsa bu adamın hiçbir katkısı olmaz. Bekleyelim, yarım yıl daha sabır.