• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Milan Gurovic

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:32
Re: Gurovic Galatasaray'da

drobnjak türk olmadı henüz olursa efes pilsene gidecek

videolarını izledikten sonra yok artık lebroan diyorum bu adama :)

drobnjak türk statüsüne geçmedi herhalde yoksa efes bekliyordu onu hatta bekledikleri 1-2 oyuncu varmış
onları alamazlarsa türk olsada olmasada alacaklarmış gibisinden bişeyler okumuştum

100 Ziyaretçi :shock: :shock:

arkadaşlar ibrahim kutluay şu an boşta ;) ;) ;)

Artık bizim de bir İbrahim Kutluay'ımız var ama bu adam savunma da yapıyor.Ribaund alıyor,smaca gidiyor korkusuzca,itişiyor,pis işleri de yapıyor kısacası hem bi yıldız hem de takım oyuncusu..Sayılıarından sonra evimizde sol kolundaki dövmeye doknmasını deplasmanda ise sus işareti yapmasını sıkça izleyeceğiz.Şimdiden heyecanlanmaya başladım bile..Karşıyaka,Beşiktaş,Fenerbahçe maçlarımız karşı takımların bi dahaki maçlarda seyircisiz oynaması ve salonun o maçta boşalması ile sonuçlanabilir :)))

Oğuzhan Akyıldız' Alıntı:

balon ibrahim in isminin zikredilmesi bile sinir bozucu hiç açmayalım bu ismi

Oğuzhan Akyıldız' Alıntı:
Allaha Yakın Bize Uzak Olsun!

G.Saray Cafe Crown ne zamandır peşinden koşuyordu Gurovic'in ama olmuyordu bir türlü. Hatta başka takımla anlaştığı falan da açıklandı bir ara. Demin Gsbasket.org'da gördüm haberi ki, Milan Gurovic transferi bitmiş. Hatta forumda yazılanlara göre tek başına da gelmiyormuş. Uzun bir Sırp oyuncuyu da beraberinde getiriyormuş. G.Saray Cafe Crown akıllanmışa benziyor baksanıza, bu yıl sadece 2 ABD'li ile yola çıkıyorlar. Mutlaka ama mutlaka farkı yaayacaklardır.

Gurovic'i herkes tanıyor zaten az çok, yılı da Polonya'da Prokom Trefl takımında geçirdi. Euroleague'de takımının en önemli ismiydi. İstatistikleri de burada. Tam tabiriyle 'Pure-Shooter' kavramının karşılığı bir oyuncu. Üçlükleri fazlasıyla can yakıcıdır. Penetreleri, ribaund yetileri oldukça etkilidir. Ama biraz sorunludur. Hani Türkiye'den örnek verecek olursak, Mirsad'ın bir iki gömlek üstüdür bu konuda. Ayrıca Mateja Kezman'ın ilk transfer edildiği zamanlar oldukça tartışılan 'Çetnik' davasından Gurovic de nasibini alacaktır. Zira kendisi de hali hazırda sağlam bir Sırp milliyetçisi.
-----------------------------------------
Fenerlibir arkadaşın Gurovic yorumu.

Biz Gurovici Rusların Elindenmi Aldık ? Eğer öyleyse bizimkiler gerçekten çok büyük iş çıkarmışlar.

İletinin içeriği Türkçe kurallarına uyulmaması nedeniyle silinmiştir.

Onur Yavuz

heyttt beaaaa gainesss te kalsaydı süper ikili olurlardıı :?

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
G.Saray Cafe Crown ne zamandır peşinden koşuyordu Gurovic'in ama olmuyordu bir türlü. Hatta başka takımla anlaştığı falan da açıklandı bir ara. Demin Gsbasket.org'da gördüm haberi ki, Milan Gurovic transferi bitmiş. Hatta forumda yazılanlara göre tek başına da gelmiyormuş. Uzun bir Sırp oyuncuyu da beraberinde getiriyormuş. G.Saray Cafe Crown akıllanmışa benziyor baksanıza, bu yıl sadece 2 ABD'li ile yola çıkıyorlar. Mutlaka ama mutlaka farkı yaayacaklardır.

Gurovic'i herkes tanıyor zaten az çok, yılı da Polonya'da Prokom Trefl takımında geçirdi. Euroleague'de takımının en önemli ismiydi. İstatistikleri de burada. Tam tabiriyle 'Pure-Shooter' kavramının karşılığı bir oyuncu. Üçlükleri fazlasıyla can yakıcıdır. Penetreleri, ribaund yetileri oldukça etkilidir. Ama biraz sorunludur. Hani Türkiye'den örnek verecek olursak, Mirsad'ın bir iki gömlek üstüdür bu konuda. Ayrıca Mateja Kezman'ın ilk transfer edildiği zamanlar oldukça tartışılan 'Çetnik' davasından Gurovic de nasibini alacaktır. Zira kendisi de hali hazırda sağlam bir Sırp milliyetçisi.
-----------------------------------------
Fenerli bir arkadaşın Gurovic yorumu.

Anıl fener için ölecek bir isimdir tanırım kendisini ama burada reklamının yapılmasının amacını anlamadım forumdaki yorumları birleştirmiş kendine mal etmiş açıkçası...

Bende yönetimi kutluyorum bu transfer bize çok şey katacağına inanıyorum.İbrshim kutluay konusunda ise artık basketbolun sonuna gelmiş bir ismin bize katacağı hiç bir şey olamaz.

Ali bey!

Basketle ilgili fanatiklik ve düşmanlık içermeyen kaldıki bizimle ilgili bir yazıyı ben buraya koymakta sakınca görmedim.

Bu arkadaşı tanımamakla beraber bazı yorumlarını okuyorum, bunada parantez açmak isterim.

Tek kelime ile süper transfer.

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Ali bey!

Basketle ilgili fanatiklik ve düşmanlık içermeyen kaldıki bizimle ilgili bir yazıyı ben buraya koymakta sakınca görmedim.

Bu arkadaşı tanımamakla beraber bazı yorumlarını okuyorum, bunada parantez açmak isterim.

peki siz uygun gördüyseniz sorun yok. o halde üyelerde aynı şeyleri buraya ekleyebilecektir değil mi

Kuşkusuz yılın bomba transferi olur.Ama yine yazıyorum:Bu takımı kim oynatacak?En zayıf halka oyun kurucular.Basketbolda onlarsız olmaz

Yalnız spikerin tepkisi süper ''Oy,oy...'' Demek ki adam kafasına esince kimseyi tanımıyor. Arkadan tribünler Milan Gurovc tezahüratına hemen başlamış. Yalnız adam çıldırınca hiçbir şey dinlemiyor. Biz bunu daha çok oyununa yansıtmasını tercih ederiz. Seyirci ile havaya girdiğinde bizi sürükleyecek bir adam. Artık maçlarımız daha heyecanlı olacak...
NOT: Eyüp Abi Zizic'in imza töreni nerde yaılmıştı?

arkadaşlar siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum
Gurovic transferine ne kadar sevindiğimi anlatamam en sevdiğim basketbolculardandır 2. sene önce sanırım ulebcupta sayı kralı olmuştu winner özelliği olan tecrübeli bir oyuncumuz oldu hırsı ile takıma çok şeyler katacak geleceği söylenen diğer oyuncu da komple bir oyuncuya benziyor graves bu yıl fransa ligi ortalamalarına yakın oynarsa iyi şeyler yapacağımız açık ms de ne kadar şüpheli olsa da bence takıma gayet güzel katkılar verecektir zizice zaten söyleyecek pek birşey yok yerlilerden yeterli katkıyı alırsak ligde zirveyi zorlarız reeselerden felan geldiğimiz noktaya bakarsak gerçekten güzel bir tablo oluştu

Geri