Milli Takım Kampında SKANDAL!

Bu haber için asparagas diyen ve sitemizi sıklıkla ziyaret eden fenerlilere soralım..

1-Vergi Kaçakçılığı ve çek sahtekarlığından ceza almış bir insanı TBF başkanı yapmak için FB, EFES ve ÜLKER SPOR bütün ağırlığını koymadını?
2-Turgay Demireli borçlarını hangi komşusu ödedi?
3-FB ile ÜLKER birleşmesinde sözleşmesi bitip BJK ile ön sözleşme imzalayan OĞUZ SAVAŞ milli takım kampından sonra neden kararını değiştirip FB ÜLKER'e imza attı..
4-FB Yöneticisi SEMİH ÖZSOY ile hakem RECEP ANKARALI arasında tapelerde ne geçiyor..
5-Bundan 2 sezon önce Kadınlar Basketbol Ligi Final Serisinin son maçında neler yaşandı, Hakemler maçı nasıl sattı..
6-Enes Kanter'in arkasından neden o kadar küfür ediyorsunuz?

Ergin hoca milli takımı düşünerek yapıyor bunu,İlkan olayında da İlkan şu an konuşamayız milli takımda olduğu için demişti

Ben tanjevic yönünde duyum aldım doğru veya değildir inanıp inanmamak size kalmış arkadaşlar. Ayrıca Göksenin ve Furkanda Galatasaray'a güvendiklerini ve Galatasaray da mutlu olduklarını net söylemişiler.

Şamil ben bu rezaleti ne kadar yalanlasalarda inanıyorum.Herkesi İlkan gibi şerefsiz sandılar sanırım.Kulup artık bunlara gereken ayarı vermeli.Bu ayarı vermeleri için kulube telefon acmalı mail atmalı ve artık şikecilerin rezilliklerinden bıktıgımızı kulubümüze bir şekilde ifade etmeliyiz.

Bu konuşulanlar doğru olsaydı Ergin Ataman milli takım felan dinlemezdi konuşurdu hadi İlkan olayında sustu ama bu olayda susmazdı.

Dün akşamki maçı sonradan seyretmeye başladım. Babam dedi ''bu bizim Furkan var niye hiç oynamıyor, kerem 4 faul, ilkan 4 faul, semih kenarda''. Dedim ''oynamıştır baba yanlış görmüşsündür''. Yazıklar olsun! Yazacagım küfürler var da neyse..

Evet bende Furkan'ın bu kadar az süre almasına şaşırmıştım ki şekillenmeye başladı kafamda niye olduğu. Ama Ergin Ataman ve yönetimin hem İlkan konusunda hemde bu konuda biraz pasif kalması ve Ergin Ataman ile Murat Özyer'in attıkları twit'ler tam anlamıyla milli takımı düşündüklerini gösteriyor gibi. Milli maçlar bittikten sonra bu olaylara yaklaşımlarını ve demeçlerini merak ediyorum açıkçası. Bi şekilde Fenerbahçe'nin bu kendisine yakışan çirkin hareketlerine, oyuncu ayartmalarına gereken cevabı vermemiz gerekiyor.

Murat Özyer ‏@coachozyer
Milli takımımızda sadece 2 renk var.KIRMIZI-BEYAZ.

Murat Özyer ‏@coachozyer
Bana da gelen duyumlar var, bunların duyumdan öteye gitmememesini temenni ediyorum.

Murat Özyer ‏@coachozyer
Evet Milli Takımımız reyting dahil hiç bir konuya alet edilmemeli.

Anlamıyorum arkadaş, anlamıyorum.. Hem "Milli takimi alet etmeyin !" yazıyorsun, daha sonra "Bana da gelen duyumlar var, bunların duyumdan öteye gitmememesini temenni ediyorum." diyorsun bu nasıl iş? Anlayan, çözen varsa bana da anlatsın..

Galatasaray'ımızın altyapısından yetişen Göksenin Köksal'a bu yapılan eğer doğruysa şerefsizliktir kimse kusura bakmasın tabi dediğim gibi eğer doğruysa.

Anlamıyorum arkadaş, anlamıyorum.. Hem "Milli takimi alet etmeyin !" yazıyorsun, daha sonra "Bana da gelen duyumlar var, bunların duyumdan öteye gitmememesini temenni ediyorum." diyorsun bu nasıl iş? Anlayan, çözen varsa bana da anlatsın..

Anlaşılmayacak birşey yok bunda. Adam ''kesin olmayan'' bazı iddalar-duyumlar almış ve ''milli takımı alet etmeyin'' tarzında bir serzenişte bulunmuş. Yani inşallah olay sanıldıgı gibi degildir diye umut etmiş. Dediğim gibi ''kesin degil'' ama olabilitesi de var.

Anlaşılmayacak birşey yok bunda. Adam ''kesin olmayan'' bazı iddalar-duyumlar almış ve ''milli takımı alet etmeyin'' tarzında bir serzenişte bulunmuş. Yani inşallah olay sanıldıgı gibi degildir diye umut etmiş. Dediğim gibi ''kesin degil'' ama olabilitesi de var.

Peki ilk yazdığı ne alaka? Madem duyum aldın "Milli Takımı alet etmeyin!" yazmak ne demek oluyor?? Üstelik onu dün gece yazdı..

Oğuz Savaş'ın FB Ülkere transferinin nasıl olduğunu iyi bilenler Milli Takım Kampında neler döndüğünü iyi bilirler onun için bu tarz konular onlara yabancı gelmez, Harun Erdanay boşuna çıkıp Milli Takım Kampında bu işler olmaz demesin, Spor Ahlakının S'si olmayan insanlardan ve kulüplerden bahsediyoruz, sonuçta bunların düsturu ''Başarıya giden yolda herşey mubahdır''

@61goksenin

Cikan iddalar tamamiyle gercek disidir hepimiz milli takimin basarisi icin buradayiz ve buraya gelirken klup formalarimizi cikarip geliyoruz

Göksenin KÖKSAL ‏@61goksenin
Cikan iddalar tamamiyle gercek disidir hepimiz milli takimin basarisi icin buradayiz ve buraya gelirken klup formalarimizi cikarip geliyoruz

Göksenin KÖKSAL ‏@61goksenin
Ben Galatasaray formasini herzaman gururla tasiyorum,uzun yillarda tasiyip Galatasarayin kaptani olmak istiyorum...

Galatasaray Basketbol Şubesi Koordinatörü duyum almaz. Arar oyuncusunu , sorar , araştırır öyle yazar.

2.si Göksenin ilk tweeti ne kadar güzelse,2.tweeti bir o kadar kötü (iddaların gerçek olduğunu düşünüyorum)