Milli Takım Kampında SKANDAL!

Bir arkadasimizin yazdigi gibi bu duzenin icinden gelen birileri bu isleri cozemez, hele hele yarin federasyonda gorev alirsam diye dusunen adam hic cozemez.

Basketbola da bir Adnan Ozturk lazim..

Millî maçlar bittikten sonra dinleyelim bakalım bir de. Olay böylece kapanacak mı, yoksa sesler farklı mı çıkacak?

Söz konusu isimlerin ve Twitter'da yazan yetkili isimlerin şu an için geçiştirici sözler söylemesi lazım. Hiçbir şey yokmuş gibi davranması değil.

Her şeyi çok açık bir şekilde yazamam ama şunu bilin ki net bir şekilde bu olanlar doğru. İlkan efendi Emir ile bizimkilerin sürekli aklını çelmeye çalışıyor, Tanjevic belki direk değil ama Ergin gençlere süre vermez diye hedefi gösteriyor ve bu ahlaksız heriflerin yaptıkları bu olay için sesimizi çıkarmadığımız gibi birde yalanlıyoruz. A' dan Z' ye bütün basketbol camiasının da bilip yalanladığı bir olay üstelik. Neymiş efendim milli takımmış. Yemişim böyle milli takımı, umrumda bile değil! Hani biz yapmış olsak aynı şeyi heralde küme falan düşmemizi isterlerdi. Neyseki en azından biz yapıyoruz bazı şeyleri ve sesimizi çıkarıyoruz. Bir daha böyle bir şeye kalkışacaklarında iki defa düşünürler.

Beni de Onder abiyi de taniyan tanir, olay net dogrudur Goksenin az daha zorlarsa zaten ayrinti da verecegim ama simdilik gerek yok.

Goksenin baskilarin altinda ezildi yalanlma yapmaya zorlandi, olsun sorun degil. Zaten Goksenin'in ilk tiviti de olayin dogru oldugunun kanitidir. Yalanlamak olsa amaç yok öyle birşey der geçersin gecersin taraftari yalamanin anlami yok o istiyorki ne sis yansin ne kebap. Dedigim gibi olsun sorun degil biz Galatasaray icin hizmetimizi yaptik bu karaktersizler bir daha boyle bir seye yeltenecekken iki defa dusunecekler.

Artık ben Milli takım halan düşünmüyorum.İster Avrupa şampiyonasına kalmış ister kalmamız benim için farketmez.Ama bu yapılanı sindiremiyorum sen kimsin de böyle bir şeye karışa biliyorsun.Senin boyun ne posun ne de Galatasaray gibi Türkiyenin en büyük takımının oyuncularını kışkırtıyorsun .Hangi cesaretle yapıyorsun .Bildiğim tek bir şey var 23-24 yaşında ki bir oyuncu buna kolay kolay cesaret edemez.Milli takım bünyesinde çalışan bazı eyyamcılar ,şeref yoksunları ve kendini Milli takım koçu veya staft sanan Fenerbahçe yalakalarına mutlaka bir tepki koymak lazım.Bizim kulüp olarak artık gücümüzü kullanmamız gerekiyor.Bu Turgay Demirel denen eyyamcı insanın daha fazla o koltukta oturmasına mani olmalıyız.Biz yarı final serisinde doğranılırken veya 2 sene önce kadınlar finalinde hakemlerin bizi yaptıklarına Isıl dan başka kimse tepki vermemişken artık yönetiminde tepki verme zamanı geldi yeter artık.Galatasaray ile oyun oynamasınlar eyyamı bıraksınlar adam akıllı basketbolu yönetsinler .

Bu yapılanlar tamamen Galatasaray taraftarını tahrik eden olaylar evimizde ki maçta çıkacak olayları tetikliyorlar resmen. Artık İlkanla ilgili konuşmak istemiyorum karakterini ortaya koydu.

Furkan Ati koçun oyuncusu Gökseninde öyleymiş sanırım ,ve İlkan da öyle kumpas öyle basit değil diğer cephe epey kalabalık gibi

Aziz bey’e mahcubum

Demirel, Fenerbahçe Ülker’in yıldızı Mirsad’ı telefonla arayarak, "Tanjevic konusunda Aziz Bey’e mahcubum. Hocanıza yardım edin, takımı ayağa kaldırın" isteğinde bulundu..

F.Bahçe Ülker geçen sezon kazanılan şampiyonluğun ardından geleceğe umutla bakarken, Aydın Örs’ün yerine milli takım antrenörü Bogdan Tanjevic’in takımın başına getirilmesi camiada taşları yerinden oynatmıştı. Bu transferde başrolde olduğu ileri sürülen isimlerden biri de Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel’di. Tanjevic’in yüksek maaşı nedeniyle sıkıntı yaşadığı ve F.Bahçe’nin başına geçmesi için yakın dostları olan Başkan Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu’ya teklifte bulunduğu iddiaları daha önce dile getirilmişti.

’BİR AN ÖNCE TakIMI TOPARLA’

Ancak yaptığı transferlerden, oynattığı basketbola kadar sürekli eleştirilen Tanjevic yüzünden taraftarların basketbol takımını protesto etmesi ve alınan üst üste yenilgiler, sonunda Demirel’in bile sabrını taşırdı. Camiada dilden dile dolaşan son iddiaya göre, takımın tecrübeli isimlerinden Mirsad’ı Top 16 maçlarından önce arayan Turgay Demirel’in, "Aziz Bey’e Tanjevic’i önermiştim. Ama mahcup oldum. Senden hocanıza daha çok yardım etmenizi ve takımı bir an önce toparlamanızı istiyorum" dediği öne sürülüyor.

Tanjevic konusunda daha milli takımın Avrupa Şampiyonası’ndaki başarısızlığında şüpheye düşen Aziz Yıldırım, takımın kötü gidişatıyla Aydın Örs-Tanjevic değişikliğinde istediğini bulamadı. Yıldırım’ın yakın dostları aracılığı ile Örs’ün gönlünü almaya çalıştığı ve bu ikilinin 2 hafta önce bir yemekte bir araya geldiği de iddia edildi. Gelişmeler nasıl olur bilinmez ancak Tanjevic’in görevine son verilmesi durumunda F.Bahçe’nin yüklü bir tazminat ödemek zorunda kalacağı belirtiliyor.

Yayın tarihi: 25 Şubat 2008, Pazartesi

Kaynak: Sabah

Biz bu senaryoları bir yerden hatırlıyoruz !!!

YÖNETİM TEK BİZ MİYİZ AY YILDIZ HİÇ SAYAN !

BU HAYSİYETSİZLERE HADDİNİ KİM BİLDİRECEK ?

Tanjeviç FB nin eski koçu Harun Erdenay belli zaten Barbaros belli!
Galatasaraylı olan bir adamı görevden uzaklaştırıp hasta yaşlı işi bitmiş Tanjeviç'i tekrar takımın başına getirdiler. Turgay Demirel zaten Aziz emrinden çıkmaz. TFB = FBÜ

Böyle ahlaksız bir teklifi öz abim-kardeşim yapsa dahi yumruğu sallarım adama haddini bilmesi için. Hadi şu İlkan karaktersizini anlarım da Allah'ın Sloven'i ne zannediyor kendini, ikisi de daha dünkü bilmem ne... Bir değil iki değil yeter , gerekirse milli takıma oyuncu vs. göndermeyelim, gerekirse ceza yiyelim ama susmayalım tepkimizi koyalım. Tüm bu bilmemnelerin döndüğü yerde de şu Turgay da defolup gitsin artık ne yüzsüz ne sünepe adamlardır anlamadım gitti.

Yazık vallaha basketbola kesinlikle Adnan Öztürk lazım başımızda Cem Akdağ bile olsa Murat Beyden bin kat iyidir yazık günah ne denir ki !! Zor değil ya şuan taraftar Murat Hocayı sevmiyor çıkacak diyecek ki ''Böyle bir olay var oyuncularımızın kafalarını karıştırmaya çalışmışlar yazıktır bu camianın ahlaksızlığını herkes görsün diyecek.'' Ya bu iş bu kadar mı zor ulan kimden korkuluyor kimden ??? Ben neden anlamıyorum olayı ben mi malım ya da bizi yönetenler harbiden hayali birinden mi korkuyor ?

İlkanın hazırlık maclarında surekli ilk 5 te yer alıp fazla sureler almasını garipsemistim gsli bi basketbolcu icin ama megerse zaten kumpas kurulmus ve ilkan efendi yapacagını yapmıs.

Her şeyi çok açık bir şekilde yazamam ama şunu bilin ki net bir şekilde bu olanlar doğru. İlkan efendi Emir ile bizimkilerin sürekli aklını çelmeye çalışıyor, Tanjevic belki direk değil ama Ergin gençlere süre vermez diye hedefi gösteriyor ve bu ahlaksız heriflerin yaptıkları bu olay için sesimizi çıkarmadığımız gibi birde yalanlıyoruz. A' dan Z' ye bütün basketbol camiasının da bilip yalanladığı bir olay üstelik. Neymiş efendim milli takımmış. Yemişim böyle milli takımı, umrumda bile değil! Hani biz yapmış olsak aynı şeyi heralde küme falan düşmemizi isterlerdi. Neyseki en azından biz yapıyoruz bazı şeyleri ve sesimizi çıkarıyoruz. Bir daha böyle bir şeye kalkışacaklarında iki defa düşünürler.

Önder abi, konunun bir diğer can alıcı kısmı da şu bana göre, Göksenin ve Furkan'ın bu "beyin yıkama" seansları sırasında nasıl tepki verdiği? Yani FB'ye gitmeye meyletmişler mi, yoksa bu tekliften rahatsız olup olayın açığa çıkmasını bizzat kendileri mi istemişler? Bu konuda bilgi sahibiyseniz, yazmanız mümkün mü?

Önder abi sen delikanlı adamsın gerçekler neyse ayrıntılı bir şekilde yazmanı senden rica ediyorum. Galatasaray'ın yetiştirdiği adama resmen iş koymaya çalışılıyor hemde Milli Takımda eğer şu an sessiz kalırsan olayın üstü kapatılır. Galatasaray bu olaya basiretsiz kalan yöneticilerden ibaret değil yüce TARAFTARINDAN ibarettir. Lütfen burada her şeyi açıkca yaz ki işi netleştirelim.