Mitchell - McGowan - Holman

arkadaslar bugun selçuk-fb macını izledim gercekten pişmanım boddicker gibi bi adamı bırakmısız
adam 36 sayı attı böle bi performans olamz buyuk ıhtımal fıtch den bu hafta sayı krallıgını alacak
 
blacknight' Alıntı:
arkadaslar bugun selçuk-fb macını izledim gercekten pişmanım boddicker gibi bi adamı bırakmısız
adam 36 sayı attı böle bi performans olamz buyuk ıhtımal fıtch den bu hafta sayı krallıgını alacak
Ah ah,millet tanıdığı iyi oyuncuları alıyor,biz de döküntüleri (Fitch hariç) alıyoruz.Maçı izlerken içim sızladı.
 
Öncelikle uzun zaman oldu .....
Şimdi forumumuza tekrar katılmamın vakitinin geldiğini düşünerek analizlerimi kendimce dile getirmeye çalışacağım...

Hazır yabancı oyuncularımızın linkine girmişken McGowan hakkındaki görüşlerimi belirtmek isterim...

Bence aradağımız 4 numara değil daha doğrusu ilaç olabilecek bir isim değil...

Herşeyden önce Hollman eski Hollman değil sakatlık ondan çok şeyler götürmüş bu aşikar...

Gerald Fitch : ilk maçlarda ki görünümünden çok uzak...
Belki biraz ağır olacak ama benim kanaatim Fenerbahçe'li Alex'e benzemesidir...

Küçük maçlar da çoşuyor.Hoş sadece ilk 3 maçında iyiydi...
Beşiktaş,Fenerbahçe,Efes Pilsen gibi maçlarda sahada vardı ancak oyunda gözükmedi...

Kazandığımız Karşıyaka ve Beşiktaş maçlarında da kaçamak oynadı...

Sonuç olarak bu sene kurulan dengeli kadromuzu pekiştirecek yabancı oyuncuları maalesef bulamadık umarım onlarda kısa zamanda takımın kimyasına uyum sağlarlar...
 
Bende uzun zaman sora mesaj yazıyoru8m bunun nedenı tamamen Brıan Boddıcker der..
Bu adamı alalım dıye bas bas bvagıran Gs taraftarını dınlemeyıp kendılerınde ıs yapan ve bızı haklı cıkaran herkese tesekkur edıyorum ..
Tek bı soru soruyorum Brıan Bızde olsa neler olurdu ????
 
Boddicker'ı yazmak için topice girmiştim ama Boddicker herkese oyunuyla aynı ahları çektirdiği için yazmama gerek kalmamış.İçerideki Selçuk maçında onu tribüne çağırsak çok hoş olur.
Dün Selçuk'u çok beğendim.Adamların maksimumu bu,daha fazlası olamaz.Salondaki üniversitelilerin takımı sahipleniş sebebi ellerinden geleni yapıp kazansalar da kaybetseler de zevk vermeleri.
Biz bu maksimuma Fitch geldiğinden beri bir türlü ulaşamadık,o yüzdendir ki genel bir memnuniyetsizlik var.Türkiye Kupası'ndaki takımımızı arıyoruz.O takım mevzu bahis 4 yenilgiyi -TED'e disiplinli oynayıp kazanabilirdik o ayrı- alsa kimsenin gıkı çıkmazdı.Şimdi potansiyel süper,performans vasat.
 
McGowan isminin listede olmasına rağmen izinsiz olarak maça gelmemiş.Hakkındaki karar hafta içi verilecekmiş.
Kaynak:Murat Özyer'in resmi sitedeki röportajı.
Gideceği kesinleşti anlaşılan.
 
sezonun ilk yarisinin sonuna yaklasirken artik bir degerlendirme yapilmali. Eger biz Galatasaray olarak ligin zirvesine demir atmak istiyorsak (bir senelik degil uzun vadeli) her sene yepyeni kadrolar kurmayi acilen birakmaliyiz. yetenikli oyuncular ne pahasina olursa olsun tutulmali. Su an kadroda bulunmasi gerekenler: Mitchell, Fitch,Fatih, Cemal, Murat, Tufan. Bunlarin hepsi genc ve gelecek vaad eden oyuncular. hepsi kalmali. Mithat ve Burak tecrübe acisindan biseyler katarlar bir iki sene daha. Bir tane takimi sirtlayabilecek 4 numara lazim (Bodicker). Bir tane sirti dönük rahat sayi bulan pivot lazim (Papadopoulos ve dudley tarzi). Basketbola artik daha fazla yatirim yapilmali. Hem Türkiye de hem avrupada gittikce daha da popüler hale gelen bu spor a yatirim 500 bin dolar olmamali. Artik zaten fazla kaliteli olmayan bu lige yavas yavas sari kirmizi bir damga vurmaliyiz. Hedef birgün Olympiakos veya Pao gibi taraftar gücünü de arkasina alarak avrupanin önde giden takimlarindan biri haline gelmek olmalidir. Milyonlarca taraftari var bu kulubün. hic birsey imkansiz degildir. Basari ayni zamanda popülerligi de artirir. Besiktas in iki senede yaptigi patlamayi unutmayin. salon dolup tasiyordu. ne yazikki salakca bir hareketler basket subesine gidecek parayi ise yaramaz bir futbolucuya verdiler. yanlis bir örnek göstermek gerekirse: besiktas. Dogru yolu bulmak dilegiyle.
 
ya kızacaksınız ama bb nin sözleşmesi 1 yıllıktı adam çok iyi sezon geçirdi malik gibi fiyatını 2ye katladı tumak zor oluyor bütçe ortada bnce bşe yapamazdı biz parayı vermeynce oda almanya 2.ligine gitti kötü oldu keşke kalsaydı
bu arada mcgoavn ı biz kovmadan kendi firar etmiş hayırlı olsun
 
fitch hariç hepsi gönderilebilir belki mitchell da kalabilir ancak mc gowan ve hollman tam bir hayal kırıklığı iyi bir 4 numara lazım bana kalırsa 3 numarayı tufan ilede doldurabiliriz bence
 
BuRaKGS' Alıntı:
Bende uzun zaman sora mesaj yazıyoru8m bunun nedenı tamamen Brıan Boddıcker der..
Bu adamı alalım dıye bas bas bvagıran Gs taraftarını dınlemeyıp kendılerınde ıs yapan ve bızı haklı cıkaran herkese tesekkur edıyorum ..
Tek bı soru soruyorum Brıan Bızde olsa neler olurdu ????
puan durumunda 4.sırada olabilirdik bence...
 
bu saatten sonra o bizde olsaydı şu bizde olsaydı demenin faydası yok.mc govan ın yerine iyi bir 4 numara alsınlar tek isteğim bu.mitcell de gelişme söz konusu son maçlarda iyi savunması nın yanı sıra sayılarında da artış var holman büyük bir sakatlık geçirmiş bunu biliyoruz o da yakın zamanda takıma maksimum katkısını yapar düşüncesindeyim.
 

Üst