Re: Özyer İstifa!!!
Takımı henüz ne çıplak gözle ne de TV de izleme fırsatı bulabildim; yazılı ve sanal basından takip ettiklerimize göre Galatasaray Erkek Basketbol Takımı çok istikrarsız oyunlar ve sonuçlarla karşımıza çıkıyor. Bu istikrarsızlıgın sonrasında ise genelde karşılaşmaları da kaybeden taraf olmakta.
Takımı izleyemediğim için; bütün bu olumsuz hava Murat ÖZYER' den mi kaynaklanıyor yoksa takımda başka bir sıkıntı mı var henüz anlayamadım.
Erkek Basketbol Takımı' nın bu sezon transfer ettiği Yugoslav ekolünden gelen üç oyuncu da Avrupa piyasasında kariyerleri olan isimler ve kendilerine olumsuz bakmak pek mümkün değil, bununla beraber yanlarına alınan 2 Amerikalı oyuncu bana kalırsa maalesef ki bu üçlüye göre zayıflar.
Marshall Strickland' ı geçen sezon Alpella forması altında birçok kez izleme fırsatı bulmuştum, genç Alpella' ya ağabeylik yapmaya çabalıyordu ama yine de Ogün Sevinç, Can Özcan ve Serhat Çetin gibi isimlerin arkasında kalıyordu. Böyle bir oyuncunun Galatasaray Erkek Basketbol Takımı' na ilk 5 çıkması düşünülerek transfer edilmesi ne kadar doğrudur, pek tabi ki tartışmaya açıktır.
Cüneyt Erden, Murat Kaya, Marshall Strickland ve Antonio Graves' den oluşan Galatasaray ön alanı maalesef ki bekleneni vermekten uzak. Boyalı alandaki bolluk burada mevcut degil ve bence bu alanda da Yugoslav ekolüyle devam edilip oyun kurucu pozisyonunda da bu ekolden bir isim takıma kazandırılmalıydı diye düşünüyorum. (Alexander Rasic, Damir Mulaomerovic, Saso Ozbolt v.b. . 2 numarada Milenko Tepic ya da Uros Tripkovic gibi oyuncuları yazmaya bile gerek yok.)
Bu kadroyu kuran ismin Murat ÖZYER olduğu düşünülürse, bu gerçekleri görmemesini garipsiyorum.