Murat hoca bırakmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Özyer İstifa!!!

Aykun Alan' Alıntı:
tek kelime ile bırak !!

forever galatasaray bayan basketbol takımı.

Arkadaşım bayan basketbol takımı ile ne alakası var ?

Forever Cem Akdağ desen tamam diyeceğim de oyunculara suç bulmak hiç mantıklı değil şu durumda..
Hoca sokup-çıkarıyor oyuncuları.
Ve maçın son saniyelerinde Gurovic kenardaydı.Hocaya ; ''Hocam maçın sonu beni sok oyuna '' mı demesi gerekiyor ?
 
Re: Özyer İstifa!!!

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":3gh1oyov]tek kelime ile bırak !!

forever galatasaray bayan basketbol takımı.

Arkadaşım bayan basketbol takımı ile ne alakası var ?

Forever Cem Akdağ desen tamam diyeceğim de oyunculara suç bulmak hiç mantıklı değil şu durumda..
Hoca sokup-çıkarıyor oyuncuları.
Ve maçın son saniyelerinde Gurovic kenardaydı.Hocaya ; ''Hocam maçın sonu beni sok oyuna '' mı demesi gerekiyor ?[/quote:3gh1oyov]


ne alakası var?Çok güzel bir soru.Bu takım neden başarısız?Herkes murat özyer diyor.Ben üzerinde oynanan oyunlar dolayısı ile başarısız diyorum.Hemde bu kadar bütçeye rağmen.Bu nedenle forever bayan basketbol takımı.
 
Re: Özyer İstifa!!!

Peki urat Özyer gidince yerine kimi getirmeyi düşünüyorsunuz bu saatten sonra? Çetin Yılmaz gelir gelse gelse o da en iyi ihtimal
 
Re: Özyer İstifa!!!

Ben şimdi ne yazayım diye uzun uzun düşündüm!!!yazsam olmayacak, yazmasam kendime yediremiyorum yazık valla yazık daha önce yazdım ,söyledim takım sahada guardı kadar konuşur diye bu guard bizim takıma küçük gelir diye o zaman beni galatasaray takımının oyuncusuna hakaret edemessin diye eleştirenler şimdi nerdeler hocaya tam destek hep destek diyenler şimdi niye isyan ediyorlar.Be arkadaşlar biz hoca gitsin dediğimiz zaman bizi vatan haini ve düşmanı ilan etmediniz mi? şimdi ne olduda bu topik açıldı peki biz hala aynı fikri savunurken siz nerdesiniz şimdi.Tecrübe işte aramızdaki fark beyler bu takımın yanlış guard seçiminin bu sonuçları doğuracağını bildiğimiz için olmaz dedik.Ama dinletemedik graves için savunma zaafı var bize gelmez yalnızca şutu var o da boşta kalırsa ve maç içinde fazla yorulmazsa etkili dediğimizde çok sevgili dostum Eyüp istatistiklerini çıkarıp al bak senin adamın nonda de colo dan daha iyi dediğini hala unutamadım.Erdem insana özgü ama onun için cesaret ve akıl gerekli Murat ÖZYER'de bence bunlar eksik çünkü kararları o almadığı için sonunuda getiremiyor.Asıl suçlu aslında sömürge valisi Hakan AYDINOL isimli şahıtır ki!! maalesef kulübü kendi çiftliği gibi yönettiği sürece bizim başımız yerden kalkmaz.Şimdi bir karar alınması lazım ama o kararı alacak cesur bir yüreğe ihtiyaç var sizce o yürek kimde var? artık ne zaman durup ne zaman gideceğini kendi karar verecek insanlara ihtiyacımız var bu sene için daha zaman var şimdi yapılacak bir değişiklik bu seneyi kurtarabilir.Yoksa bu senede heba olursa çok açık söylüyorum bu taraftar floryayı başınıza yıkar yazımın sonuna gelirken aklımdan şimdi ne yapılabilir diye kendimce fikir üretirken isim bile bulmak beni çok üzüyor yazıklar olsun bize bu iki günü yaşatan sorumlu insanlara o formanın ya hakkını verin yada giymeyin .Bir not da fatih SOLAK kardeşime yeni takımında sana sonsuz başarılar kardeşim hak ettiğin saygıyı tekrar kazanacağından adım gibi eminim.


saygılarımla

Mithat DURAN
 
Re: Özyer İstifa!!!

Takımını tanımayan kımı ne zaman oyuna alıcağını bilmeyen en önemlisi maçı yaşamayan artık antrenörluk formundan cok uzak bir Murat Özyer le karşı karşıyayız.

Lütfen bir şekilde sitemizin yöneticileri kulube yakın abilerimiz Ahmet Dedehayır'la görüşüp taraftarın bu isteğini iletmesini talep ederim.
 
Re: Özyer İstifa!!!

gruptan çıkma şansımız hala var ama bu saatten sonra çıksak bile yinede bu bizde buruk bir sevinç yaşatır.hatta bazıları sevinmez bile.

ÖZYER İSTİFA!!!
 
Re: Özyer İstifa!!!

Takımı henüz ne çıplak gözle ne de TV de izleme fırsatı bulabildim; yazılı ve sanal basından takip ettiklerimize göre Galatasaray Erkek Basketbol Takımı çok istikrarsız oyunlar ve sonuçlarla karşımıza çıkıyor. Bu istikrarsızlıgın sonrasında ise genelde karşılaşmaları da kaybeden taraf olmakta.

Takımı izleyemediğim için; bütün bu olumsuz hava Murat ÖZYER' den mi kaynaklanıyor yoksa takımda başka bir sıkıntı mı var henüz anlayamadım.

Erkek Basketbol Takımı' nın bu sezon transfer ettiği Yugoslav ekolünden gelen üç oyuncu da Avrupa piyasasında kariyerleri olan isimler ve kendilerine olumsuz bakmak pek mümkün değil, bununla beraber yanlarına alınan 2 Amerikalı oyuncu bana kalırsa maalesef ki bu üçlüye göre zayıflar.

Marshall Strickland' ı geçen sezon Alpella forması altında birçok kez izleme fırsatı bulmuştum, genç Alpella' ya ağabeylik yapmaya çabalıyordu ama yine de Ogün Sevinç, Can Özcan ve Serhat Çetin gibi isimlerin arkasında kalıyordu. Böyle bir oyuncunun Galatasaray Erkek Basketbol Takımı' na ilk 5 çıkması düşünülerek transfer edilmesi ne kadar doğrudur, pek tabi ki tartışmaya açıktır.

Cüneyt Erden, Murat Kaya, Marshall Strickland ve Antonio Graves' den oluşan Galatasaray ön alanı maalesef ki bekleneni vermekten uzak. Boyalı alandaki bolluk burada mevcut degil ve bence bu alanda da Yugoslav ekolüyle devam edilip oyun kurucu pozisyonunda da bu ekolden bir isim takıma kazandırılmalıydı diye düşünüyorum. (Alexander Rasic, Damir Mulaomerovic, Saso Ozbolt v.b. . 2 numarada Milenko Tepic ya da Uros Tripkovic gibi oyuncuları yazmaya bile gerek yok.)

Bu kadroyu kuran ismin Murat ÖZYER olduğu düşünülürse, bu gerçekleri görmemesini garipsiyorum.
 
Re: Özyer İstifa!!!

Murat Hoca'ya saygım sonsuz insanlığına diyeceğim yok hatta kendisini her şeye rağmen son derece potansiyelli buluyorum FAKAT tecrübesizliği ve toyluğu bu takıma zarar veriyor.

İşte bu yüzden Erman Kunter'in yerine gelmesini temenni ediyorum.
 
Re: Özyer İstifa!!!

Resmen Kulubü Ülker firması yönetiyor Yazıklarlar Olsun !!!

Sene Başında yıllık verilecek parayı Murat Özyere endeksleyen bir sponsorla sezona başlanırsa olacağı budur.Ülker firması istemediği sürece Murat Özyer istifa falan etmez olan bize olur üzülmemizle kalırız.

Murat Özyer ne kadar iyi Galatasaraylı olursa olsun bu işler böyle yürümez sponsorun zoruyla bir takımda antrenörlük yapılmaz hemde ne kadar iyi niyetli olursa olsun.Büyük takım yönetmek kapasite meselesidir.

Basketbol Şubesine kimler bakıyorsa Galatasaray Yönetim Kurulundan biran önce karar verip Murat Özyerle yollar hemen ayrılıp yerine sponsor firmayla alakası olmayan bir hoca getirmelidir.
 
Re: Özyer İstifa!!!

Tepkinizi adam gibi dile getirin yada hiç yazmayın. Sonra niye mesajlarım silniyor diye sızlanıp durmayın. Kimseye buraya zorla yazın demiyoruz, ama yazıyorsanızda bazı kurallara uyacaksınız. Keyfimize göre mesaj silme hastalığı gibi birşeyimiz yok allaha şükür. Ama bundan sonra neden mesajlarım siliniyor diye mesaj atan olursa kendisine bir süre dinlenme vermekten kaçınmayacağız. İnsanların sabrını zorlamayın!
 
Re: Özyer İstifa!!!

Murat Özyer'in suçu yok Murat Hoca ile geç anlaşıp iyi Türk oyuncuları rakiplerine kaptıran ve yabancı transferinde 2 tane iyi yabancı alıp diğerleri kabiliyetsiz vasatın altında oyuncular alan yönetimin suçu Murat Hoca napsın böyle yönetimle yazıklar olsun o yönetime ki Stickland,Cemal,Hüseyin,Erdem,Polat,Graves gibi oyuncuları aldılar bide Bayan basketbola alınan oyunculara bakın sanki Murat Hocaya sordular da kimi alalım diye sanki Murat Hoca bilmiyor bunlar ne olduğunu...Murat Hocam gitme diyorum ben Erkek Basketbolun başında olan yöneticiye ve halen Ülkerle sponsorluk yapanlara istifa diyorum.
 
Re: Özyer İstifa!!!

hocam galatasarayımız iyi, ahlaklı, feyr pleyci yöneticilerden çok çekti lütfen sen de çok sevdiğin özhan başkanın gibi yapma ve daha fazla bu kulübe zarar vermeden sana yakışan şekilde ÇEK GİT.
 
Re: Özyer İstifa!!!

Murat Özyer, geçen sezon Türkiye Kupası'nda yaşanan hayal kırıklığını bu sezon çok daha iyi bir kadrosu olmasına rağmen tekrar bize yaşatmıştır. Özellikle Efes Pilsen'in tüm çaylaklarını oynattığı ve bir gün önce orta sıra takımı olan CASA Ted Kolejliler'in 32 sayı fark attığı Darüşşafaka'ya karşı 20 sayıdan maçı kaybetmek, tamamiyle bir antrenörlük hatasıdır. Takımın ümit bağladığı Amerikalı kısaları Antonio Graves ve Marshall Strickland şu ana kadar yokları oynamaktadır. Tüm katkıyı takıma yeni katılan Sırp ve Hırvatlar ile yeni forvetimiz Polat Kocaoğlu yapıyor. Hüseyin Beşok'un da bir an önce kendine gelmesi gerekiyor. Bu büyük hayal kırıklığı sonrasında, kişiliğini ve efendiliğini her zaman takdir ettiğim Murat Özyer'in takımın iyiliğini düşünmesi ve onurlu bir kişi olarak takımdan ayrılması gerekiyor. Zararın neresinden dönülürse kardır, sezon başında yapılacak bir değişiklik takımı o kadar da fazla etkilemeyecektir. Umarım takımın başına Erman Kunter, Çetin Yılmaz, Aydın Örs, Ahmet Çakı gibi başarılı ve tecrübeli antrenörlerden biri gelir.
 
Re: Özyer İstifa!!!

Sezona başlarken daha akılcı davranıla bilirdi fakat genede Murat Hoca da karar kılındı.Bu yanlış dönülmelidir,takımın öncelikle sahadaki beyni guardı yok, stricklandı saymıyorum zaten, cüneytte inanılmaz şekilde hatalar yapıyor maçın son anlarında üçlük yarışması izliyorum sandımki en fenası cüneyt en krtik yerde takımı yönetmesi gerekirken sürekli üçlük deniyen isim olmasıydı.

Tercihler yanlış süreler yanlış hocamızın yanlışı çok malasef bunu sonucunda da bu duruma geldik bu senenin basit mazaretleri olamaz bu kadar yatırım bu kadar çaba boşa çıkarılmamalı başarılı olamayanlar da istifa etmelidir.

Hocamız gitse kim gelcek diyoruz aklıma ilk gelen isim,Levent Topsakal.Hem takımı tanıyo hemde olaya hakim bi insan.Altyapılarda oldukça başarılı bi hoca ayrıca BBL tecrübeside var.Altarnetifler arasında olmalıdır.Bazen çokda uzakalara bakmak gereksiz olabilir.bi kan değişikliğine ihtiyaç var....
 
Re: Özyer İstifa!!!

iki yıldır hep aynı senaryo kupada hüsran geçen seneki gibi bu yılda ligde farklı olmayacak geçen seneden tt-efes-fb-bjk arasında gider gelir lig şu anda oyun olarak bu takımların oldukça gerisindeyiz apaçık ortada.casa maçından sonra murat hoca nın istifasını vermesini istiyorum.iyi bi koç ve iyi bir 1 numara kesinlikle gerekiyor.strickland bizim okul takımında bile oynayamaz..keşke aydın hoca gelse ama imkansız gibi bişey ihtimal bile vermiyorum
 
Re: Özyer İstifa!!!

Arkadaşlar geçen senenin aynı senaryosunu tekrar yazmaya başladık.Geçen sene Türkiye Kupasından elendik , İlk yarı fırtına gibi başladık Büyük maçları aldık (Efes hariç) ummadığımız maşları kaybettik. İkinci yarı çok daha rahat girmemiz gerekirken nedense sıkıntılı bir şekilde başladık!. ummadığımız maçlar yanındai büyük maçlarıda kaybettik (içeride Bejeke), tek tesellimiz içeride Efes galibiyeti oldu. fakat uleb Cup'ta beklenmedik bir şekilde Fİnalfour'a kalarak 4. olduk (bana göre beklenmedik) kanımca (bejeke bizi eleseydi kesin final oynardı kupa gelebilirdi diye düşünmekteyim kusura bakmayın).
Ardından kötü bir playoff serisi! 3-0'lık seri sonunda biz valizlerimizi topladık buraya kadar dedik.

Uzattım biliyorum bu senaryoyu hepimiz biliyorduk. fakat ben bu sene aynı filmi izlemek istemiyorum. inanıyorumki gene büyük maçları en büyük oyuncumuzla (taraftarımızla) kesinlikle kazanacağız. fakat artık galibiyt yerine elle tutulur birşeyler istiyoruz.
Sayın Özyer Bunu bu sene, bu senaryodan daha fazlasını yazamayacağınıza inanmaktayım. Hep bütün eleştirilerimi oyuncularıma karşı yapmışımdır. Ama artık benim için krediniz kalmadığına inanmaktayım ve aynı filmi izlemek istemiyorum. Ve ;

Bize vermiş olduğunuz bütün emekleriniz için teşşekkür ederim.



istifa bir "ERDEMLİ"ktir
 
Re: Özyer İstifa!!!

Arkadaşlar bunun böyle olacağı belliydi illa rezil olmamızımı beleyecektik ben Murat Hocama kızmıyorum bayan basketboluna yapılan transferleri erkek basketboluna yapmayan yönetime kızıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst