Re: Özyer İstifa!!!
Afedersin kardesde o 4 senede GS lige ambargo koydu, kadro 2006 senesinin ilk 2-3 ayi disinda bagiriyodu biz oynuyoruz kardesim, bizim kalitemiz var, biz farkliyiz diye. Simdi donelim bakalim Murat ozyerin ilk 2 senesine, bakin altini ciziyorum 2-3 AY DEGiL!! 2 SENE=104 HAFTA ve yaptiklarina bakiyorum.
harcanan 15 milyon dolar, belki daha fazla
alinan dereceler: 2 kez Turkiye kupasindan ilk turda elendik, ezeli rakibimizden 1'i tarihi bir hezimet olmak uzere alinan sayisiz maglubiyete karsilik 1 galibiyet, ustumuzde ligi bitiren takimlara karsi sadece 1 galibiyet ( ezeli rakibimize karsi alindi ) ve gene sayisiz farkli yenilgi, play-off ilk turlarinda gelen supurulmeler. Tek olumlu sey avrupada alinan 4. luk.
gelip giden sayisiz yabanci, ki bunlari begenip alan, hatta bazilarini antremanlarda deneyip tamam diyen sonrada geri yollayan, bir takim GUARD i KADAR KONUSUR gercegini unutup GUARD likla alakasi olmayan, maclari 1 assit ortalamasi ile bile zor bitiren oyunculara emanet eden bir coach tan bahsediyoruz. Kendisi dememismiydi ilk geldiginde bu kadroyu onumuzdeki 2-3 senenin cekirdegi olsun diye kurduk diye.
Nerde o takim, kim kaldi? bir tek Cemal Nalga - bu arada kusura bakmayinda Cemal Nalga danda hic bisi olmaz, verilen paraya yazik.
Fatih Solak in oyun karakterini hic begenmezdim cunku ne yapicagi belli olmuyodu, bi bakiyodunuz maci bloklariyla karartan ( toplasan sezonda 3-4 mac ) bir oyuncu bi bakiyosunuz 3 dk da 3 faul almis, blok sevdasina kendini kaybetmis bir oyuncuydu. Onu bile ariycaz bu gidisle. Gelir gelmez Malik Dixon gibi takimi tasiyan, taraftarin sevgilisi olmus bir oyuncuya veto veren, oyun sistemine uymadigini soleyen daha sonrada fazla para istedigi icin yolladik bahanesine siginan bir antrenoren bahsediyoruz. Hemen arkasindanda sanki Malik Dixon dan farkli bir oyun yapisina sahipmis ve ucuzmus gibi Gerald Finch in alinmasina onay verdigini gorduk. Bu NE PERHiZ BU NE LAHANA TURSUSU derler buna.
Daha bunun gibi bi suru ayrinti gibi gorunen ancak total e vurdugumuzda Murat Ozyer in ne kadar yetersiz bir antrenor oldugunu gosteren tablo ortaya cikiyo karsimiza 2 seneden sonra.
Beni Murat Ozyerin karakteri, GS liligi, beyefendi olmasi filan hic ilgilendirmiyo cunku bunlar karin doyurmuyo arkadaslar. Burda Profesyonel Basketbol oynaniyo, Milyon dolarlar donuyo, biz taraftarlar basari bekliyoruz eminimki yonetimde bekliyo. O yuzden artik vazgecin bole duygusal bahanelerin arkasina siginmayi. Murat Ozyer bu isi beceremiyo, bu 2 senelik tablo bunu acikca ortaya koyuyo. Bu takima daha fazla bisi verebilicek kapasitede degil kendisi, bu yuzdende bu isi birakmasi gerekli.
Son soz, iSTiFA ETMEKTE BiR ERDEMDiR!! Eger Murat Ozyer GERCEK BiR GALATASARAY li ise bu takima daha fazla zarar vermeden, daha fazla hayal satmadan, daha fazla bahane ileri surmeden iSTiFA ETMELiDiR!!
Benim karnim artik tok her mactan sonra, eksiklerimizi gorduk, daha iyi olucaz, sapkamizi onumuze koyup dusunucez teranesini dinlemeye!!