Göztepe bestelerini buraya niye yazarsın anlamadım??Volkan Ozger' Alıntı:Issız kuytu köselerden and olsunki dönecegiz o günlere inanarak dalgalan SARI KIRMIZI !!!!
Göztepe bestelerini buraya niye yazarsın anlamadım??Volkan Ozger' Alıntı:Issız kuytu köselerden and olsunki dönecegiz o günlere inanarak dalgalan SARI KIRMIZI !!!!
Göztepe bestelerini buraya niye yazarsın anlamadım?? [/quote:3ji9v16y]Ramazan Uzun' Alıntı:[quote="Volkan Ozger":3ji9v16y]Issız kuytu köselerden and olsunki dönecegiz o günlere inanarak dalgalan SARI KIRMIZI !!!!
Göztepe bestelerini buraya niye yazarsın anlamadım?? [/quote:2d486kbm]Ramazan Uzun' Alıntı:[quote="Volkan Ozger":2d486kbm]Issız kuytu köselerden and olsunki dönecegiz o günlere inanarak dalgalan SARI KIRMIZI !!!!
1 saat önce yazmıştım.aynen devam ediyorsunuz.Erdal Avcı' Alıntı:işler iyice kontrolden çıktı.herkes böyle birbirine bol keseden sallayacaksa 3 ay önce olduğu gibi siteyi 1-2 günlüğüne kapatalım.yoksa kavga gürültü site dışında normal hayatada sıçrayacak.
Volkan sorun gitmesini isteyenin çok olması değil gitmesini isteyenlerden belli başlı kişilerin kullandığı üslup. 25. sayfaya ulaşmış bu konu başlığında "hocayı teknik anlamda eleştirip gitmeli" diye yazılan kaç tane ileti var? Teknik anlamda eleştirilecek tarafı yok mu, var elbet ama olay ısrarla farklı noktalara çekiliyor.Volkan Ozger' Alıntı:Ha söle güveniyorum diyipde konusanlara eyvallah tartısırız konusuruzda .Aslında gitmesini istiyorum ama burda ona cok gitsin diye kalsın gibi komik cümleler üreten daha neye inandını neye inanmadıgının bilmeyipde bize saldıranlar komik duruma düsmeyinde. Bir davaya inancınız olsun ya bu insana güveniyosunuzdur ya güvenmiyorsunuzdur !!!
Levent ÖKTENER' Alıntı:bugün maçtaki üstün başarısından dolayı ömür boyu sözleşme imzalamalıyız..Avrupa'nın en iyi takımlarından birine 17 sayıdan maçı çevirmesi olsun,son 3 dk kala 10 sayı öndeyken yaptığı müdafayla heriflerin guard'ını sindirip,attığı 3 sayıyla morallenen Marshall'ı oyundan alması , onun yerine oyuna girdikten sonra attığı 3/0 9 metreden sallama 3'ler ve yaptığı harika müdafayla adamların guardlarına attırdığı 6 sayı olan Cüneyt'i ,şu dahihane değişikliğiyle şu cehennem sayılabilcek deplasmandan yüzümüzün gülmesini sağladı..özellikle adam faul'u kaçırdıktan sonra o mutluluğu gerçekten çok önemli..istanbul'a dönüşte ömür boyu sözleşme imzalanmalı..
Levent ÖKTENER' Alıntı:bugün maçtaki üstün başarısından dolayı ömür boyu sözleşme imzalamalıyız..Avrupa'nın en iyi takımlarından birine 17 sayıdan maçı çevirmesi olsun,son 3 dk kala 10 sayı öndeyken yaptığı müdafayla heriflerin guard'ını sindirip,attığı 3 sayıyla morallenen Marshall'ı oyundan alması , onun yerine oyuna girdikten sonra attığı 3/0 9 metreden sallama 3'ler ve yaptığı harika müdafayla adamların guardlarına attırdığı 6 sayı olan Cüneyt'i ,şu dahihane değişikliğiyle şu cehennem sayılabilcek deplasmandan yüzümüzün gülmesini sağladı..özellikle adam faul'u kaçırdıktan sonra o mutluluğu gerçekten çok önemli..istanbul'a dönüşte ömür boyu sözleşme imzalanmalı..
Murat İNAL' Alıntı:En çok güldüğüm konu ise Özyer hocamız yerine alternatif sunulan Erman Kunter. Motion offence ee sonra ?