Murat Kaya

Re: 10 # Murat Kaya

Murat Abi, eleştireceğiz bu konuda itirazım yok. Murat'ta 4 sezondur iyi kötü hizmet ediyor takım kaptanlığına yükseldi. Dönem dönem performansında düşüşler ve yükselişler olan bir oyuncudur. Şubede bu oyuncuların dertlerini dinleyen varmı, son forma skandalı özellikle yerli oyuncuların performansını etkiledi. Abi maç yazında oyuncuların Cemal'i gördüklerinde kalbimizdesin. veya Wılkınson'un 5 senedir ABD dışında oynuyorum böyle kentlenme görmedim demesi ve takımdaşlık takım kaptanının önderliğinde olurdiye düşünüyorum. Sadece sahada ki M.Kaya'ya değil saha dışında ki Kaptan Murat Kaya'ya bakmak gerekir.

Murat abinin dediği herşeye katılıyorum.
Fakat gerçekten çok iyi Galatasaraylı olan(hemen hemen her futbol maçına geliyor) Murat'ın bu kadar vurdumduymaz olmasını anlamıyorum.

Murat'ı formamızı giydiğinden beri her ortamda destekledik çoğumuz, çünkü Murat,Tufan ,Cemal'e takımdan ayrılan Hüseyin ve Cüneyt kaptanımıza hep farklı gözle baktık..Çünkü biz tribünde ne isek onlarda sahada biz gibi hissediyorduk.
Bu yüzden dünkü hareketi bir yabancı yapsa hoşgörülü olabilirdim ama Murat'ı o haliyle görünce çok ama çok üzüldüm,sinirlendim inanamadım.En son bekleyeceğim oyunculardandı..

Bugüne kadar nasıl destekleyip alkışladıysak, bugünde ortada bir hata bir yanlış varsa eleştirmek bizlerin doğal hakkı..Yanlışa yanlış ,doğruyada doğru bizlerin hayat felsefesi..Kimse bu formayı bedavaya giymiyor arkadaşlar

Teknik heyette değişse,zor günlerde yaşasa en büyük cevap sahada vereceği mücadeledir.Hangimiz işinde zor günler yaşamıyor? Bunun bahanesi olmaz..

Murat Cantas' Alıntı:
Murat'ı formamızı giydiğinden beri her ortamda destekledik çoğumuz, çünkü Murat,Tufan ,Cemal'e takımdan ayrılan Hüseyin ve Cüneyt kaptanımıza hep farklı gözle baktık..Çünkü biz tribünde ne isek onlarda sahada biz gibi hissediyorduk.
Bu yüzden dünkü hareketi bir yabancı yapsa hoşgörülü olabilirdim ama Murat'ı o haliyle görünce çok ama çok üzüldüm,sinirlendim inanamadım.En son bekleyeceğim oyunculardandı..

Bugüne kadar nasıl destekleyip alkışladıysak, bugünde ortada bir hata bir yanlış varsa eleştirmek bizlerin doğal hakkı..Yanlışa yanlış ,doğruyada doğru bizlerin hayat felsefesi..Kimse bu formayı bedavaya giymiyor arkadaşlar

Teknik heyette değişse,zor günlerde yaşasa en büyük cevap sahada vereceği mücadeledir.Hangimiz işinde zor günler yaşamıyor? Bunun bahanesi olmaz..

Murat abi selam.

2 gündür Murat ile ilgili yazılarını okuyorum ama bence biraz fazla üstüne gidiyorsun.Kaya geneldede soğuk bir oyuncu.Ama ben şu içinde bulunduğumuz durumun onu ne kadar gerdiğini bizzat biliyorum.Oda bizler kadar üzülüyor bunuda biliyorum.
Hatırlasınıza son Fener maçında bile o kadar kritik şutlar soktu ama en ufak bir sıcak hareket göstermedi bizlere.Onun yapısı bu.Odasında 7 numara Murat Kaya parçalı forması olduğunuda biliyorum.Ne kadar çok Galatasaraylı olduğunuda.Şutlar girmez kaçar,kritik hatalar yapar olur deriz geçeriz.Ama bence Murat bu kadar vurdumduymaz bir adam değil.

Bence Kaya'yı böyle asmak yanlış olur.Çünkü Kaya sadece bu sıkıntıyı çekmiyor.Bizlerin bilmediği bir çok sıkıntı çekti bu takımla 3 yıldır.

Ben senin basketbol şubesine hangi gözle baktığını biliyor ve sonuna kadar güveniyorum.Ama Kaya konusunda biraz fazla ısrarcı olup kendi fikrimce yanlış yapıyorsun.Umarım bu yazıyı yanlış anlamazsın.Sende benim fikrime güveniyorsun ve bu gözle olaya bakarsan bana hak vereceksindir.

Arda günaydın,

Bi önceki yazımdada söyledim,Murat'ın nasıl bir Galatasaray'lı olduğundan dolayı zaten bu tepkiyi verdim.
sahadaki oyuncununda tribünde bizlerinde hedefi tek Arma ve o arma için sonuna kadar mücadele..
Bu konuyu hiç yazmayabilirdim,geçiştirebilirdim,ama bunu ben değilde sizler görseydiniz inanın aynı tepkiyi verirdiniz.

Amacım bu konunun konuşularak ,bu tarz hareketlerden kaçınılması..
Bizler için Murat farklı..Murat Galatasaraylı ve Tufan ve Murat bir avuç basketbolu her daim destekleyen gönül veren bizler için çok önemli!

Bu zor günde önder olması , Murat'ın bayrağı en önde taşıması lazım herşeye rağmen..

Murat Kaya ve Aydın Yılmaz. Bir çok benzerlikleri var ve artık herkesin sabrı taşmaya başladı onlara karşı. Umarım en kısa zamanda gereken patlamayı yaparlar.

Saygılar.

Öncelikle belirteyim ki Murat Kaya nın skorer olduğu söylenen yıllarda kendisini tanımıyordum.

Ancak senelerdir izliyoruz Murat ı, istekli(iyi değil) olduğu savunma kısmı dışında basketbola bir katkısı olduğunu hiç görmedim, topsuz oyunda hiç iyi değil, top oyun kurucudayken çok alakasız yerlere gidiyor, istikrar yahut şut kesinlikle yok.

Son olarak vücudunun da basketbola pek uygun olduğunu düşünmüyorum. Beli fazla kalın, vücudunun üst kısmı o pozisyonda oynayan biri için fazla dar ve yağlı duruyor ama ayakları o vücut için hızlı diyebiliriz. Senelerce Cihan Haspolatlı izlemiş bünyeler için çok fazla rahatsızlık vermese ve sonuçta yokluktan oynadığını bilsem de artık onun yerine bir genç oyuncu monte edilmesinin şart olduğunu düşünüyorum. Murat ın hiç katkısı olmadığından savunmada istekli bir genç oyuncunun zamanı geldi diye düşünüyorum.

Murat Kaya´ya verilen şans bana verilseydi şimdi milli takımda direk oynuyo"r" olurdum. Şaka bi"r" yana o kadar yıl geçmesine rağmen kendisini geliştiremedi. Yetenek olarak boş bi"r" oyuncu değil, potansiyel var ama ortada hala bi"r" sonuç yok. Hayatımda gördüğüm en istikrarsız oyunculardan birisi. Onu ne zaman görsem Telekoma karşı son saniyede yaptığı top kaybı geliyo"r" aklıma. Bu da kendisine soğukluğumu bir kat daha arttırıyo"r".

Bugün bjk ye kök söktürdü.Tebrik ederim,ellerine sağlık.Ama artık bir istikrar yakalaması şart.Hep böyle olmasada buna yakın performanslar bekliyoruz.

Hep böyle kal Murat kaya.

murat kaya bugün iyidi.facebookda buldum.murat kayayı bakalım arkadaslık teklifimi kabul edecek mi.

Takımı düşünerek oynayınca çok yararlı bir oyuncu olduğunu gösteriyor.
Beklenmedik yerde üçlük atsın benim buna itirazım yok şahsen, ama tek ve hep eleştirdiğim konu isteksiz ve ruhsuz oynamasıydı. Bunuda aşmış, hep böyle devam eder inşallah.

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Burak Barut":2in98lgy]Kesinlikle bugun fark yaratan isim oydu.
Her maçta üşenmeden Murat Kaya´yı eleştiren birisinin, yeri geldiğinde Murat Kaya´nın hak ettiği övgüyü verdiğini görmek güzel. : )[/quote:2in98lgy]

Biz net adamız.İyiyse iyi, kötüyse kötü :)
Maçta kötü yaptıkları yok muydu say say bitmez, ama bugun farkı o yarattı bence :)