Murat Özyer' e sormak istedikleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon alınan 5 yabancı da kalite bakımından çok iyi..Geçen seneye göre çok daha iyi bir takım olduk..Biz geçen sene ki gibi Türkiye Kupası'nın hazırlık olarak görülmesini istemiyor ve kupanın gelmesini istiyoruz..Ayrıca lig başlamadan yabancıların gönderilip yenisinin alınması durumları oluyordu..Bu sene böyle bir şok yaşama ihimalimiz var mı ? Ayrıca yerli transferi olacak mı ?
 
Necati BAŞARAN' Alıntı:
Takım tam kadro olarak ne zaman çalışmaya başlayacak???
Graves, Zizic, ve Marshall idmanlara başladılar 1 hafta içinde Milan ve Dejan'da katılacaklar.
 
Türkiyede Kadrosunda keske şuda olsaydı yararını görürüz dedigi biri varmı ?

Yeni Alınanlar Hitedan iyi oyuncular mı ona göre

Gecen Sezon Yaptıgı En Büyük Hata Neydi

ve Gecen Sezon Kadrosu ile bu seneki kadrosu arasındaki en büyük farklılıklar artıları ve eksileri
 
Doğuş Balbay ı almak istermi?
Türkiye ye bu sene gelen yabancılardan hangileri onu bir rakip olarak korkutuyor.?
 
Özgür Erdoğan' Alıntı:
1- Yabancı oyuncu transferinde sürekliliği olacak oyuncu düşünülüyormu? Yani yabancı oyuncular her sene değiştirilmesimi gerekiyor?

2- Geçen sezondan gitmesini istemediği yabancı oyuncu varmı? Varsa neden gitti?

1. maddeyi biraz değiştirerek bu yabancı oyunculardan hangileri uzun vadede düşünülüyor.Oturmuş bi kadro oluşturacak mıyız ?

Tufan ın sakatlığının geçmemesi durumunda B planları var mı ?
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Necati BAŞARAN":16ngr9ch]Takım tam kadro olarak ne zaman çalışmaya başlayacak???
Graves, Zizic, ve Marshall idmanlara başladılar 1 hafta içinde Milan ve Dejan'da katılacaklar.[/quote:16ngr9ch]

Teşekkür ederim peki Türk oyuncular hakkındaki bilginiz nedir?Cemal bildiğim kadarıyla A milli takım kadrosunda.Onun dışında Cüneyt,Hüseyin,Tufan,Polat,Erdem,Murat yabancılarımıza eşlik ediyorlar mı?Herhangi bi sorunu olan oyuncumuz var mı?
 
Aslında Tufan'ın konusunun sormak gerekir. Sakatlığında son durum nedir? Sahalara tam gücüyle ne zaman döner? 2 sene önceki Tufan'ın performansına ne zaman ulaşır? gibi. Zira Tufan bizim için çok önemli...
 
tufanı ilk beşte düşünüyor mu ve ya gravesi 5 te pg olarak oynatabilir mi bir de polatı ortalama kaç dakka sahada tutar cevaplarını biraz zor verir ama olsun(zor derken vermek istemez)
 
Tufan hakkında bir arkadaş soru sormuş;Sakatlığı tam olarak geçmiş,ancak iki ayağı arasındaki güç farkından dolayı 2 hafta kadar bir süreye ihtiyacı varmış,bi aksilik olmassa eski Tufan'ı izleyeceğiz bu sene...
 
Tek sorum var onuda baska arkadaslar sormus zaten olsun bıde ben sorıyım :) Robert Hite neden takımda tutulmadı .Hoca kendisi mi takımda düşünmedi yoksa hite mı istemedi
 
Murat Özyer e 2 sorum daha olacak

1)Hocam Gürovic in sorunlu oyuncu olduğunu ve aşırı milliyetci olduğunu sizde biliyorsunuzdur . Peki Gürovic gelirken ona hic takım arkadaslarından , onların kişiliklerinden ve oyunculuklarından bahsettinizmi ? Bu konu hakkında bir görüşmeniz oldumu ?

2)Sorunlu oyuncular konusunda Gerald Fitch ve Robert dan tecrubelisiniz . Gürovic in problemlerini ortadan kaldırmak icin planı varmı ?
 
Şampiyonluk sözü verebilecek mi!
Transferler ilk tercihlerimiydi yoksa ne yapalım gelsinler bakalım transferlerimiydi?(bazıları bile )
Polat a biz(ben çok güveniyorum) bu oyuncuyu nasıl kullanmayı düşünüyor acaba?
 
Eser Atalay' Alıntı:
Şampiyonluk sözü verebilecek mi!

Eser abi bu sorunun cevabı çok basit; Vermemez.Çünkü,oyuncuların birbiriyle olan ilişkisini bilmiyor,daha oyuncuların birazı katılmadı antremanlara.Katılsa bile,oyuncuların birbiriyle ilişkisi süper olsa bile Murat hoca söz falan vermez.
 
Transfer edilen oyunculara bakılınca şampiyonluğun hedef olduğu görünüyor.Yani en azından oyun kurucu dışında yapılan seçimler bizlere bunu düşündürüyor.Peki hedefi şampiyonluk olan bi takım bu oyun kurucularla bu hedefe ulaşabilecek mi?
Geçen sene sete set hücumda ne derece zorlandığımız ortadayken,bu aynı hatayı tekrar etmek demek değil midir?
Ben çok yönlü bir oyun kurucu alınmadan bu takımın başarılı olacağını sanmıyorum.Geçen senede görüldü ki ligin en iyi 2 oyun kurucusu kendi takımlarını finale çıkardılar.Bu değişmez bi gerçek bu senede böyle olacaktır.(Hemen gereken hamleler yapilmazsa)
 
Bir yerden okuduğuma göre GS Mcıntyre ve Smush Parkerla da ilgilendi deniliyordu.Acaba gerçekten ilgilenildimi ve neden alınamadılar.Alınılmamalarının sebebi parasal sıkıntı mı yoksa Türkiye ye gelmek istememeleri mi?
 
Bende okumuştum Fanatik'in köşe yazısında Smush Parker'ı ama onun heralde bir kaısını çalıp daha evine alınmadan atılmışızdır heralde.Onu anca bi Pana,CSKA gibi takımlar alabilir.Bizim almamız zor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst