Murat Özyer İstifa (Kovulmadan İstifa)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 senedir onlarca hataya imza attın..bu yıl hatanın bini bir para..saymaya gerek bile duymuyorum..türkiye kupasında rezil sonuçlar vardı,yemişim turu,bu şekilde tura tur mu derim..2.sınıf beşiktaşın zoruyla turu geçtik..kimsenin içine sinmedi..ligde vasat takımlara aldığın zoraki galibiyetlerin hepsi yalan..10 milyon dolarlık galatasaray selçuku zorla yeniyor..komedinin daniskası..bu saatten sonra bu takıma neler vereceksin murat hoca..10 milyon dolarla millet EUROLEAGUDE FİNAL FOUR OYNUYOR hoca(örnek siena)..bu yılki kurduğun takım öyle mesnetsiz kurulmuşki..tam bir çorba,milojeviç ile zizici beraber oynatmak,stricklantda ısrar etmek,hüseyine bel bağlamak ve küstürmek,BİTMEYEN SAKATLIKLAR..herkes ve herşey ayrı telden.. kıısaca takım yüklü bütçeye rağmen başarısız olmaya mahkum(gerekli düzeltmeler yapılmazsa)..hocam sen istifa et..hem sen kurtul hem biz kurtulalım
 
Re: murat özyer=istifa=resignation..kovulmadan istifa

Arkadaşlar sakin...Ya ne uleb e katılamassak katılamayız bu takım hiç mi hata yapmıyacak murat hocaya ben hiç bir şey demem kardeşim adam kobe yi getirse kobe kötü oynasa siz murat hocaya yüklenirsiniz...Gurovic oynamassa graves oynamassa adam ne yapsın...Arkadaşlar son 3 senedir basketbol guard la oynanıyor onun için guardını iyi secmek lazım gidip alpellanın vasat oyuncusunu alırsan olacagı bu.
 
Re: murat özyer=istifa=resignation..kovulmadan istifa

geçen seneki kupa rezaleti ligi 5.tamamlatıp ç.finalde türk telekoma elenme bu sene yine kupada başkalarının sayesinde geçilen tur ve bütçesi 5 te 1 imiz olan bir takıma elenme
sene başında istenmediğini bile bile tekrardan bu takımın başına geçme Yeter Artık Basketbolun Skibbesi!
 
Re: murat özyer=istifa=resignation..kovulmadan istifa

efes maçı tribüne çağırırılar bağrına basarlar o şahısın küfürde ederdim de susuyorum ayıptır ayıp
 
Re: murat özyer=istifa=resignation..kovulmadan istifa

Bu vasat oyuncuyu takıma kim aldırdı?gsbasket.org'un 10. yıl kutlamasında hocaya birebir dediğimi tekrar söylüyorum, bu oyuncuyla hiç bir yere varılamaz, Zizic gibi, Gurovic gibi markaların arasında kaybolur, küçük takımların iyi oyuncusu, ne yazık ki yine ben haklı çıktım!2 yıldır alınan yüksek maliyetli 1 numaralar tamamen fiyasko!Ayda 3500 dolara zamanında oynamış olan Aaron Mitchell'ı, 20000 dolara gelen Tolbertı aratır oldu bu yönetim!
 
Re: murat özyer=istifa=resignation..kovulmadan istifa

Umut kardeşim Alpellanın guradını ben aldım. Suçumu kabul ediyorum.
 
Re: murat özyer=istifa=resignation..kovulmadan istifa

bu rezaleti istifa temizler..özyer ..STRİCLANDI AL VE GİT..hiçkimseye böyle altın tepsi sunulmadı özyer..10 milyon dolar özyer..siena özyer
 
Re: murat özyer=istifa=resignation..kovulmadan istifa

kilitlenirse kilitlensin..haksız olmadığım konuda saygı çerçevesinde herşeyi söylerim
 
Re: murat özyer=istifa=resignation..kovulmadan istifa

Hayat devam ediyor arkadaşlar!

Bu günleri yaşatanlara yazıklar olsun!

30 sayı fark yiyecek bir takımmıyız!

M.ÖZYER Alsın çakma 1 numarası M.S yanına ikiside gitsin!

Daha önce bugünleri görüp söylerken Murat Özyer sevdalıları laf söyletmiyordu, takke düştü kel göründü.

Zaten biz düşmeden önce de neyin ne olduğunu biliyorduk ama Galatasaray sevdası deyip ÖZYER partizanlığı yapanlar bakalım şimdi biricik koçlarını nasıl koruyacak?


Başkan olaya el atsın diycem ama Şubeyi zaten Ülker yönetiyor bizim konu mankeni konumundaki sözde şube yöneticileride yarın çıkıp utanmadan sıkılmadan bu iş kazası diyip, şubeyi sahipsiz bırakmaya devam ederler.

Bu takımı guardsız oynatma fantezisine düşen Basketbol dahisi Özyer, yine büyük fiyaskolarından birisini yaşattı, adeta ben halen stajyer bir koç, asistan koçum, bunu anlamanız için daha ne yapmam gerekiyor dercesine camiasına okkalı bir tokat atıp, gururunu sonunda hatırlayıp elveda deme vakti gelmiştir...
 
Her yenilgiden sonra acılan mevzu alıstık artık

Yarına kadar kalır sonra kavga cıkar konu kilitlenir bu kadar basit
 
Walla onu bunu bilmem ama Galatasaraylı basketçilere birileri giydiği formanın ne olduğu anlatması lazımm.
Kötü oynuyabilirsin yeniledebilrsin ama bu kadar utanç verici bir fark olmasına kimsenin hakkı yok.Senin giydiğin formanın da bir şerefi var.
Ve bunun sorumlusu kim ise hesabı sorulmalı, ne gerekiyorsa yapılmalı istifa ise istifa ..
yalnız şu apaçık gözüküyor stirkland ve graves ile bu iş olmaz hite çok arıyoruz.El-amin tarzında bir guard şart artık gravesi her maç kafadan 5 top kaybediyor.Eline yağmı sürüyor bu adam anlamadım.
Ayrıca takımda arkadaşlık da yok gibi.
Ben c.tesi salonda olacam ama bayan basketçilerimiz için IŞIL ALBEN için onun gibi yüreği Galatasaray yüreği olanlarla..
bu futbol takımı için de geçerlidir..

son sözüm ise kadıköy den çıkarken taraftarımızın sıcağı sıcağına söylediği bir tezavruatla kapanışı yapmak istiyorum..
Ilk görüşte sevgilim oldun Sensiz bu hayat olmaz olsun Gençliğimin ......... Cimbombomum canın sağolsun. ...
 
Re: murat özyer=istifa=resignation..kovulmadan istifa

Tugay Aktepe' Alıntı:
Birazdan kilitlenir bu konu. =)

Kimse sebepsiz yere konu kilitlemez Tugay.

Buducnost' un kadrosunda cok genc isimler olmasına ragmen gayet iyi bir takım. Özellikle Micov ve Dasic' in adlarını gelecekte sıkca duyacagımıza eminim. Boyalı alandaki Misanovic ve Maras ile guard Gordic' de göze çarpan isimler. Sonuçta Buducnost takımının yabana atılacak vasat bir kadro yapısı yok; ancak bütün bunlara ragmen Galatasaray gibi bir takımın da Buducnost' dan 30 sayı fark yemesi kabul edilebilir bir sonuc degil.

Bu sonucun sorumluları pek tabi ki eleştirilecektir ve günah keçileri olarak da birkaç seçenek var. Bu kadroyu kuran isim yönetim ile beraber Murat Özyer' dir. Dolayısıyla başarıda da başarısızlıkta da kendisine pay çıkarılması gayet normal. Geçen sezon son dörde kalan bir takımın çok daha iyi maddi imkanlara karşın eleme turlarında Euro Cup' a veda etmesi hiç de kabul edilebilir bir durum değil.

Bununla beraber; Murat Özyer suçlu dahi olsa istifa etmesi neyi değiştirecek, bu soruyu da kendi kendimize sormamız lazım. Giderken Marshall Strickland ve "TBL' de küçük takımlara karşı 20 sayı üzeri performans göstermesine karşın bir türlü ısınamadığım" Antonio Graves' i de götürecekse tamam ama sonuçta elimizdeki kadro budur ve bu kadro Murat Özyer' in istifasıyla tasfiye olacak değil.

Milan Gurovic konusunda da fikrim şudur ki; yaşlandıkça static bir şutör olma hevesi yapmış. Statik şutör oyuncuya da özel set hazırlamazsanız pek tabi ki başarılı olması imkansızdır. Milan Gurovic' in biraz da hareketli olup da sazı eline alması gerekiyor. Köşede bekleyerek Gurovic olmadı kendisi....
 
Ender Tunasız' Alıntı:
[quote="Erdal Icelli":1y2eo13q]Her yenilgiden sonra acılan mevzu alıstık artık

Yarına kadar kalır sonra kavga cıkar konu kilitlenir bu kadar basit
31 sayı afiyet olsun o zaman[/quote:1y2eo13q]

Sanki sadece benim takımım afiyet olsun hepimize!!

Kim ne derse desin Murat Özyeri bu takımda kalmasını isteyenlerden biride benim

Adamlar oynamıyorsa murat hocamı cıkıp oynicak yada gösterdiklerini oynamıyorsa takım allah allah

Yönetimin aldıgı adamlardan yıldız dedigin adam 2 sayı atıyorsa guardın 2 sayı atıyorsa 31 sayı yedigine şükretmelisin

Herkes alısmıs yenildik mi İSTİFA ÖZYER bi defada şu adamın arkasında durun uzlasmacı olun kısa yolu secmeyin.Eurocupda gecen sene ilk 4 yer aldık bu sene tek eleme oynamamız yerine 2 eleme oynayinca elendik durum budur!
 
oyun kurucusu olmayan 10 milyon dolarlık takım,ne kadar garip değil mi?ziziç 1.çeyrek 8 sayı atmış pota altını sallıyor,daha sonra anlamsız şekilde kenara alınıyor...ve hücumda yok oluyoruz...BİZ TV DEN görüyoruz da kenar yönetim görmüyor mu...Ayrıca geçen seneki kadroyu arar olduk,mücadele açısından....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst