Murat Özyer İstifa (Kovulmadan İstifa)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar,

Sezon başından belliydi zaten gidişatın böyle olduğu. Takımımız, ligin ilk 4 haftasında Darüşşafaka Cooper Tires, Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, Antalya Belediyesi ve Banvitle oynadı, daha dişli Telekom, Efes Pilsen, Beşiktaş Cola Turka, Fenerbahçe Ülker gibi rakiplerle oynamadığı için göze batmıyordu. Eurocup birinci turunda oldukça vasat bir Litvanya takımıyla oynadı ve ona karşı bile ilk maçta zorlandı. Teknosa Türkiye Kupası'nda gruptan çıksa da, gösterdiği performansla hepimizin boynunu büktü. Sonunda da böyle ağır bir yenilgi alarak hepimizi büyük hayal kırıklığına uğrattı.

Murat Özyer için yapılması gereken görevden ayrılmaktır. Bence bu kararı vermekte geç bile kalmıştır. Oyuncuları kimin transfer ettiğini tartışmıyorum, ama sezon başından beri her maç takımın en kötüsü olan Marshall Strickland'ı o oynattı bugün 5 faul alana kadar. Takım iyi giderken Andrija Zizic'i o çıkardı durup dururken. Antonio Graves'i 27 dakika o tuttu sahada. Hüseyin'i o küstürdü sezon başından beri, Gurovic'i set oyunlarında o kullanamadi. Kaptanimiz Cüneyt'i bir hatasından dolayı üçüncü çeyreğin başında oyundan alıp kenara o mahkum etti. Bu kadar şut sokan takıma karşı o yaptırdı alan savunmasını. Kısacası kenar yönetimimiz sınıfta kaldı.

Hafta sonu Efes Pilsen'e karsi Allah yardimcimiz olsun, bu mactan sonra toparlanmak da kolay degil. Bir lafim da Milan Gurovic'e, herkes bu kadar guveniyor, herkesin destegi arkasinda, bir grup sacma sapan taraftara aldanip bu kadar oyundan kopulmaz, bir pozisyon savunma bile yapmadi, bu kadar taraftara ayip etti, yazik!
 
Bu ne ya !ipini koparan buraya gelmiş.
2 ay önce taşıdığım görüşte ısrar ediyorum.bu kadroyla buraya kadar.hokkabaz değil ya Murat hoca.şapkadan tavşan çıkarsın.Onu 1-2 ay oyalayıp Erman'ı getireceğiz diye önce kovup sonra hiçbirşey olmamış gibi onu tekrar oraya oturtan Zizic ve Dejan dışında adam gibi transfer yapmayanlar utansın.
 
bir önceki turda milletle alay eden pollyanalar neredeler ?

savunsanız ya hocanızı.

neyse size hayırlı işler...

pardon hayırlı tıraşlar !!!
 
Zihniyet İstifa (DEDEHAYIR - ÖZYER)

kuzenim askerden geldi maçı ne izledim ne de takip edebildim sonucu şimdi öğrendim tam bir hayal kırıklığı :oops:
3 günde iki hezimet yeter artık yeter bıktık futbol takımı 4 yer belediyeye 8 atmış banane basket takımı avrupada 30 sayı fark yer mutlu aküyü evinde yenmişin banane ama suç yönetimde galatasaryın adınının, hedeflerinin büyüklüğünü kaldıramayacak adamlara takımları emanet edersen böyle olur.


bence bu vizyonla alakaklı bişey ne kadar sewmesekte fenerin 2 sene önce yaptığını hatırlayın adamlar takımı şampiyon yapan bizim sezon başında yalvarıp takımın başına getiremediğimiz tecrübeli aydın örsü kovup yerine kariyeri ve vizyonu belli olan tanjeviçi getirdiler bi düşünün bu hareketle camialarına ne mesaj veriyorlar?


ama biz 2-3 sezondur lig başlamadan koçu değiştirmeye çalışıp elimize yüzümüze bulaştırıyoruz, sen adama böyle yaparsan kadroyu geç kurup ve her sene toplamayla beş tane adam alıp ve bunların takım olmasını bekliyorsan.........

ben DEDEHAYIR İSTİFA,

ZİHNİYET İSTİFA diyorum...
 
Gitsin de kim gelsin?

2390723 yıldır hocalık yapmayan meditasyon ustası Koray Hoca mı gelsin ?

Ben takım için hayırlı olduğunu düşünüyorum.Bu sözümü msn de bir kaç abimle daha paylaşmıştım takımdaki oyuncuların yaş ortalaması fazla olduğu için 1 haftada 3 maç kaldıracak yeterlilik görmüyordum hiç birinde.
O yüzden elenmemize emin olun o kadar fazla üzülmedim.

Murat Hoca nereye alınacak kupalar var gene ;)
 
arkadaşlar kimse kusura bakmasın birşey söylemek istiyorum. murat hocanın istifasını istemek en doğla hakkımız. ama 4 tane ayrı konu açılmış(benim saydığım). bu forumda görüntü kirliliği oluşturuyor. lütfen konu açarken dikkatli olalım. saygılar.


bencede Murat Hoca gitmeli artık. skibbe ile beraber gönderilsin. bu kadar emek göz göre göre ziyan oluyor
 
Murat Özyer üzerinden başka hesaplar görmeye çalışıyor bazıları!

Bazen forumdaki 1-2 kişinin takımın yenilmesi için dua ettiğini düşünüyorum
:(
 
Burak Barut' Alıntı:
Gitsin de kim gelsin?

2390723 yıldır hocalık yapmayan meditasyon ustası Koray Hoca mı gelsin ?

Ben takım için hayırlı olduğunu düşünüyorum.Bu sözümü msn de bir kaç abimle daha paylaşmıştım takımdaki oyuncuların yaş ortalaması fazla olduğu için 1 haftada 3 maç kaldıracak yeterlilik görmüyordum hiç birinde.
O yüzden elenmemize emin olun o kadar fazla üzülmedim.

Murat Hoca nereye alınacak kupalar var gene ;)
Pardon Burağım hatırlayamadım hangi kupayı almıştık daha önce ????

ya görünen köy klavuz isteme.z elbet herkes takımın iyiliğini istiyor ama bu hocayla olmaz bu iş. senin elinde avrupanın en iyi şutörü var, onun üzerine bir set yazıp, çizmez mi adam ya ? halil üneri aratıyor ya bir şey demiyorum.
 
Konu normalde kitlenmez ama bu konunun acık kalmasını hazmedemeyenler , topici sabote edip kitletirler canınızı sıkmayın daha önce 3 5 kere bizim basımıza geldi

Yannız arkadaslar bu istifa olayını mac kaybedince yada elenince degil hep sölemenizi tercih ederdim zira günlük bakmayan isim isim saymıcam ama bes altı kişi istifa diyince forum ayaga kalkıyo ipe götürenler kelle avcıları bla bla gibi adlar konuluyo sakraban oluyoruz

İstifa diyenler gec kaldınız suan yapıcak bir sey yok gibi cümleler duyucaksınız .Galatasaray bir hoca yerine baska bir hoca getiremiyosa yazıklar olsun .Bir sponsor kuklası olmussa dahada yazıklar olsun

Eyüp kimse galatasarayın yenilmesini istemez ,bence kendinizi murat hocaya adamıs durumdasınız ama insanların icindeki galatasaray sevigisini unutmayın insaları üzmeyin herkesın gayesi bellı sampiyonluk görmek .Bunun murat hoca ile gelmedigini 2 senedir gördük 3 senedeyiz vede hala aynı düsüncedeyiz .Görünen köy kılavuz istemiyo sen play-off larda banvitle,dacka,kepezle, oynamıcan efes,fülkeri,tt ile oynıcan kücük takımlara karsı kazansan nolur .Sıradan hocayı İMPARATOR yapmayın İMPARATOR ismini KRAL isimlerini kimlere neden verildigini gecmiste bir düsünün sonra bu anlamlı güzel kelimeyi o insana yakıstırın....

(Not bana saldırıcak olan arkdaslar dikkatlı okusun istifa etsin demedim 8) fırsatcı degilim bir macla kral yapmadım bir macla istifa demem ben 2 senedir istifa diyorum kazanıncada kaybedincede !!!! )
 
Ben futbol taraftarının anlık düşündüğünü bilirdim ama basketbol izleyicileri her konuda farklı gibi gelirdi.

Haftalardır dikkat ediyorum demekki bu toplum olarak bizim içimize işlemiş bir konu.Mutsuzluklardan zevk almak.Ve bu bahane ile nefretimizi kusmak.

Haklı yada haksız demiyorum gelen tepkilere ama diyelimki Murat Özyer gitti,sonrası ne olacak.Yerine kim gelecek ?
Yani tüm sorunlar bir kişinin gitmesiylemi halledilecek.Bu saçmalıga inanan kaç kişi var burada cidden merak ediyorum...
 
Burak Barut' Alıntı:
O yüzden elenmemize emin olun o kadar fazla üzülmedim.

Fener'den Kadıköy'de 4 tane yiyerek mağlup oluyoruz, üzülmüyoruz.
Basketbol Takımı'mız Avrupa Kupalarına 31 sayı fark ile veda ediyoruz,üzülmüyoruz.
Peki Burak biz ne zaman üzüleceğiz kardeşim...
Sürekli önümüze bakıyoruz geniş vizyonumuzla.
Ama bu böyle gitmez.
Murat Hoca istifa etsin demiyorum.Ancak yapılan büyük yanlışların yenilgi sonrasında ilerideki maçlara bakacağız geyiği ile unutulmasından yana değilim.
 
Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Burak Barut":3jtnzl98]
O yüzden elenmemize emin olun o kadar fazla üzülmedim.

Fener'den Kadıköy'de 4 tane yiyerek mağlup oluyoruz, üzülmüyoruz.
Bsketbol Takımı'mız Avrupa Kupalarına 31 sayı fark ile veda ediyoruz,üzülmüyoruz.
Peki Burak biz ne zaman üzüleceğiz kardeşim...
Sürekli önümüze bakıyoruz geniş vizyonumuzla.
Ama bu böyle gitmez.
Murat Hoca istifa etsin demiyorum.Ancak yapılan büyük yanlışların yenilgi sonrasında ilerideki maçlara bakacağız geyiği ile unutulmasından yana değilim.[/quote:3jtnzl98]


Yok tugaycım biz üzülmicez imparator murat özyer var basımızda telafi eder sen canını sıkma !!!

Üc senedir bir kere bile dengeli bir takım kuramayan yabancı oyun kurucu secimleri yannis olan bir imparatorları var!!! kızma imparatora ona kızmıcan niye ona kızıyon bana,mıtat abiye, ali demirceye, kaana,kutaya kız 8)
 
ya bu strickland a neden bu kadar sabır gösteriliyor anlamıyorum.geçen sene william avery i bekleneni veremediği için hemen göndermiştik.strickland a bakıyoruz hep maçta bir umutla ama OLMAYINCA OLMUYOR...
 
Afedersiniz ama Murat Özyer ,

Galatasaray camiasına ne vermiştir de bu kadar dokunulmaz olmuştur ?

Kimse kimsenin babasının oğlu değil.

Galatasaray Türkiye'nin en büyük kulübüdür.

Büyük paralar harcanıyor, büyük beklentiler var. millet karnını doyuramıyor, milyonlar dolarlar havaya uçuyor, çıkmıssınız burada ahkam kesiyorsunuz .

hadi canım sizde.

kimse kimseye taraftarlık öğretmeye kalkmasın !!!
 
başarısızlık cezalandırılmalıdır, ve bana göre de istifa etmelidir, yalnız maç kazanınca Hoca'yı destekleyen forumdaşlar, hocayı beğenmeyen forumdaşları aşağılar tarzda konuşması, maç kaybedince de hocayı eleştiren grubun diğer grubu aşağılaması artık iğrençleşti. Yeter artık. basketbol yazın. lafları şöyle bir okudum da, nasıl bir kin ve hor görme var, inanamıyorum. Yalnız şimdi bunu hocayı eleştirenler yapıyor diye söylemiyorum, 2 hafta öncede "hocacılar" yapıyordu.
ulan sanki cok seçenek var, başarısızdır, sorumludur istifa etmeli bence dersin açıklarsın basketbol görgünle. yada başarılıdır, yada potansiyeli sezersin, boşta daha iyisi yok dersin, devam etmeli dersin.

sözleri tek tek cıkartmayı düşündüm ama tahtaya konuşanların ismini yazmak gibi, cocukça olacaktı.

konuya dönüyorum,
Başarısızdır, hocanın vizyonu bana göre dardır, (benden vizyonunun çok olması, vizyonunun geniş olduğunu göstermez) Kazandığı tek başarının, kurulmuş bir takımın (ülkerspor) final serisine kadar çıkartılmış bir takımını son 15 günde yönetip şampiyon yapmasıdır. bu da bana göre yeterli bir başarı kriteri değildir, geçen yılki eurocup taki çeyrek finali ben büyük bir başarı olarak görmüyorum, zira bu sene daha iyisini yada benzerini yapamıyorsun (hemde daha fazla bütçeyle) şansa, yada aşırı motivasyon ile, asvel'i taraftar gücüyle vs yenmenle başarıyı açıklayamazsın.

Galatasaray hocasız kalmaz, zaten bundan daha kötü ne olabilirki, takımın başına şimdi ahmet mehmet geçse daha kötü ne olabilir. Haluk yine 3lük atar bizi kurtarır. merak edilmesin.

Zamanında birlik ve dirlik için Halil hocaya destek olmuş olan ben, şimdi vakit kaybetmeye gerek yok diyorum, önümüzdeki seneye Galatasarayın antidemokratik ve kukla yönetimine adapte olacak koç bulmalıdır.

Teşekkürler Murat Özyer, şuana kadar ayırdığın tüm mesain için...
 
gecen sen türkiye kupası guruplarından cıkamadıgında gitmeliydi olmadı
yinee geçen sen telekom yenilgisiyle gitmeliydi hadi göndermedin
hazırlık maclarındaki ultra berbat performans bile gitmesine sebep olabilirdi oda olmadı
ardından türkiye kupasında en basit guruptan bjk sayesinde cıktık o zaman gitmeliydi
o zamanda gitmedi eee artık bugun gitmeli
onun yüzünden hafta sonu bayan basket maçını izliyecegim ama erkek maçına kalmayacagım yazık şu takım ne halde...
ön elemede sıradan bi takımdan 30-35 sayı fark yemek
yazıklar olsun ben utandım peki yaa bunların sorumluları!!!!!!!
 
Şu an eve girdim ve sonuca bakınca aklıma şu sorular geldi lütfen biri bana bunun cevabını versin
Biz GALATASARAY adımızı şirketlere buducnosttan 30 yemek içinmi sattık?
Biz ziziç leri guroviçleri gravesleri buducnosttan 30 yemek içinmi aldık?
Biz bi hafta önce 2500 kişi maça bi hafta sonra buducnosttan 30 yemek için mi gittik?
hiç gerek yoktu bunlara beyler hiç gerek yoktu biz zaten yıllarca süpürülmüş,ezeli rakiplerinden içerde dışarda 40-50 yemiş bi taraftardık,bizim zaten yarımızdan çoğu ömründe herhangi bi kupa görmemişti,buducnosttan 30 yemek için 7 milyonluk kadro kurmaya hiç gerek yoktu biz 6-7 sene evvel çakma amerikalılarla,ehveri-şer Türklerle de buducnosttan 30 yerdik en azından derdikki ah be çocuklar 15 yeseydiniz barii!
Ama dünyanın parasını harcayıp,affedersiniz 105 yıllık klübün kıçına başına sponsor alıp buducnosttan 30 yiyince bana koydu beyler!
burda yapılması gereken özyer falan değil ben direk ülkere sesleniyorum al kardeşim cafeni de crownududa bizi GALATASARAY ı mızla yanlız bırak,biz öylede buducnosttan en fazla 30 yerdik! :(
 
Her seferinde ayni seyi soluyorum 3-4 tane galibiyet alinca takim cikip hani nerde Murat Ozyeri elestirenler diyip duruyo bazi arkadaslar.

Bu takima bu sezonla beraber en az 20 milyon dolar harcandi son 3 sezonda. Simdi soruyorum su Murat Ozyer e surekli sahip cikan arkadaslara: Size gore basarinin olcutu nedir? Nedir bu buyuk Murat Ozyer sevgisinin nedeni bu kadar basarisizliga, hayal kirikligina ragmen?

Sezonu maddi olanak olarak bizim kat kat altimizda olan takimlarin cogunu zar zor yenip 4 veya 5. olarak bitirip play-off ta ilk turda supurulmekmi?

Sampiyonluga oynayan takimlara karsi surekli 20 sayi civarinda farklarla yenilip, oyun olarak ezilmek sonrada onlar bizden cok kuvvetli, daha fazla imkanlari var deyip kendini mi kandirmak?

Avrupada alinmis bi 4.lugun arkasina siginip gecen 2 sezonda yapilan butun yanlisliklari unutmak mi?

Son 2 sezonda Turkiye kupasinda yasanan kepazelikler mi?

Her sezon basi takimi bastan asagi degistirip, gelecek yillarin takimini kurduk klasigini dinlemek mi?

Malik Dixon i oyun sistemime uymuyo ve cok para istiyo diye yollatan sonrada ayni karakterde hatta ondan daha bencil oynayan Gerald Fich in yaklasik ayni ucretle transfer edilmesine ses cikarmayarak mi?

Takima Avrupada onemli kariyere sahip yabancilar alinip bunlari oynatacak iyi bir guard almak varken gidip vasat M.S i alarak mi?

Her hezimetten sonra ''Sapkamizi onumuze koyup dusuncez'' diyip o sapkadan bi turlu tavsan cikaramamak mi?

Ben size cevabi soliym, siz takilmisiniz Murat Ozyerin kisiligine, Galatasarayliligina!! Bunlar karin doyurmuyo arkadaslar!! Milyon dolarlarin konustugu bi ortamda profesyonel spor yapiliyo burda, mahalle arasinda gazozuna mac oynanmiyo!! Murat Ozyer buraya bu subeyi hedefe tasimak icin UCRET le getirilmis bir coach. Paranin olmadigi bi ortamda Galatasaray sevgisiyle parasiz calisan bi insan degil. ( ki bu tur Gercek Galatasaraylilar Murat Ozyer ve ekibi ulker tarafindan bize yamandiginda bi TESEKKUR bile cok gorulerek kapinin onune kondular - BUDA AYRI Bi TOPiK KONUSU!!)

Herneyse konuyu dagitmadan bagliym sonuca.

Murat Ozyer GERCEK BiR GALATASARAY li ise bu takima daha fazla bisi veremiycegini kabul eder ve bir GALATASARAY li ya yakisir bi sekilde bu isi birakir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst