Ahmed Salih' Alıntı:
[quote="Erdem Akkaş":16lhg677]
3)ülkerin murat özyer kalırsa 7 giderse 3.5 milyon euro luk bütçe vermesi
)
Böyle bir durum söz konusu değildir. Bu palavrayı ortaya atan kimse şimdi bu olayları kahkalarla izlemektedir!
Sponsorluk anlaşmasında verilen ücret sabittir. Murat Özyer Galatasaray'ın Erkek Basketbol Takımı'nın baş antrenörüdür, mali işler ve sponsorluklardan sorumlu yöneticisi değil.
Nasıl böyle bir yalana inanırsınız?!.. Hayret!..
Murat Özyer, bugün maalesef yaptığı yanlış transferlerin bedelini ödemektedir.
Marshall Strickland ve "canı isterse oynayan" Milan Gurovic'i almak büyük riskti. Hatta Antonio Graves'in de en çok ihtiyaç duyduğumuz maçta felaket oynadığını görüyoruz...
Ancak, Murat Özyer'i eleştirirken "hücum seti yok" gibi abes sözler sarf etmemek lazım. Olayın hücum setiyle alakası yoktur. Gurovic'in daha evvel +20 sayı attığı maçlar varsa -ilk Buducnost maçında 24 sayı atmıştır- ve bu maçta potaya bakmamışsa bu Gurovic için hücum seti olmadığı anlamına gelmez, Gurovic'in oynamak istemediği anlamına gelir!
Belki Gurovic'in canı oynamak istediğinde ve Graves gününde olduğunda takım büyük maçlar kazanabilir ama, bu ağır mağlubiyette, takımdan sorumlu herkesin payı vardır!
Ben, Murat Özyer'in sene sonuna dek kalması konusunda hâlâ aynı fikirdeyim. Sezon sonuna dek kalması ve bu fırsatı kullanması gerektiğini düşünüyorum. 2008/2009 sezonunda TBL'de finale çıkamazsak Murat Özyer'e yol verilmesi kaçınılmaz olur!
Murat Özyer hatalıdır ancak, burada her mağlubiyetten sonra "kelle avcılığı" yapanlar Galatasaray'a zarar verdiklerini unutmasın.
Sezon sonuna dek desteğe devam etmekte fayda var.[/quote:16lhg677]
Öncelikle sevgili Ahmed senin yalan dediğin bilakis gerçektir.Bu konuyla ilgili açıklamayı bizzat Hakan AYDINOL tarafından basına bildirilmiştir.Bence konuya vakıf olmadan yalan yanlış diye kimseyi suçlama.
Grovic olayına gelince 24 sayı attığı maçta bile Grovic için oynanan bir oyun seti yoktu ki!! bu sayıların yarısını belki daha fazlasını el üstü 3 lük atarak buldu.
M.S. ve diğerlerini kim transfer etti bu riski kim aldı.Yalnız eleştirilere bile tahammül edemezken Galatasarıyın düştüğü acze nasıl ses çıkarmıyorsunuz .Bu da garip bir tutum
saygılarımla
M.DURAN