Murat ÖZYER kalmalı mı?

Murat ÖZYER kalmalı mı?

  • Evet, kalmalı

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    140
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir arkadaşımız, "Yeni sezonda takımın başında kimi görmek istersiniz" başlıklı bir konu açmış ve anket oluşturmuş. Anket seçenekleri içerisinde mevcut koçumuz Murat Özyer'e yer vermemiş. Hoş görünüze sığınarak bu konuda bir ankette ben açıyorum ve koçumuz Murat Özyer'in akıbeti hakkında ne tür bir karar verilmeli sorusunu yöneltiyorum...
 
Benca gitmeli. Murat Hocanın yaptıkları nedeniyle kaybetiğimiz maç sayısı kazandığımız maç sayısından fazladır.Rotasyon yanlışları sezon boyunca sürdü bunun nedeni benchte yalnız olması ve yardımcılarının yetersizlikleri olabilir.Başarılı bir sezon geçirmedik .Türkiye kupasından elenmemiz takımın sezona girerken büyük hedeflerle başlamasını engelledi bunun takıma ve Murat hocaya etkisi olumlu olduğu söylenebilir, takımda stres yoktu Owens ve Gaines'in üstün performansıyla ligde iyi bir seri yakaladık ve ilk yarıyı lider bitirdik.Böyle oluncada herkes şampiyonluktan konuşmaya başladı ama koç ve takımın oyun kurucusu bu beklentiler altında ezildi.
 
elim klavyeye gitmiyor ama ne yazık ki bence gitmeli...
bu kadar basitmi derseniz?? kesinlikle değil!!!
birçok kişi bu senenin diyeti olarak gitmesini düşünüyor ama ben farklı düşünüyorum sorun şu ki seneye murat hoca bizi ileriye götürebilirmi??tartıyorum bölüyorum çarpıyorum en sonunda cıkan sonuc bence hayır!!! her fikre saygılıyım insallah sonucta galatasaray kazanır...
 
Bence kalmalı.Unutmamalıdırki Murat Özyer'de çok tecrübeli bir koç değildir.Ayrıca Avrupa'daki başarılı takımlara bakıcak olursk çoğunun koçu 3-4 sene arasında takımda kalmıştır.Bence Murat Özyer ile devam etmeliyiz.
 
Galatasaray Taraftarı;
Bir günde kral yapmaz,bir günde tahttan indirmez..

Murat Hoca olduğu müddetçe herzaman yanındayız !!
 
Arkadaşlar çok sert mücadelere sahne olan ve çetin geçen bir ligin ardından oluşturulan kadro ile alınan sonuçlar Türkiye içi için tam bir fiyaskodur.Hüseyin BEŞOK,olmadığı çoğu maçı kaybettik,evet alternatifi yoktu ve düşünülmüyordu sakatlıklar ve ileri görüş kabiliyeti sınırlı olan bir koç ve gün gün düşünülen bir ortamda Murat ÖZYER,devri artık bitmelidir.

Ergin ATAMAN'a bakın guardsız ligi süpürdüler.Ve çok güçlü bir aday haline geldiler.

Lütfen Avrupadaki başarılar gerçekleri görmenize engel olmasın.Duygusal davranmayın.

Bizim gün gün düşünen değil geleceği önceden planlayan,sistemli bir koç'a ihtiyacımız var.

Murat ÖZYER ve Ekibine teşekkür edilmelidir.Bayrağı devretme zamanı gelmiştir.
 
bu soruya duygusal cevap vermemek lazım murat özyer çok beyefendi bir insan çok iyi gs lı
fakat vasat bir coach bunu kabul etmeliyiz
kalmalı mı bence misyonunu tamamladı kalacaksa da eğer uzun uzun değerlendirmesini yaptığım(murat hocayla kahvaltı topiğnde)
kalacaksa yapmaması gereken hatalar yıldız oyuncudan korkmamalı yıldız oyuncuyu kontrol edemem psikolojisine girmemeli
takımdaki murat abi havasından kurtulmalı
kendine çok güvenmeli biraz daha az mütevazi olmalıdır
yabancı seçimini iyi yapmalıdır
set oynatmayı bilmelidir
stajyer koç havasından kurtulmalıdır
yabancıdan alınan verim konusunda ligin çok kötü takımlarındanız
dee brownın yeteneği şüphesiz ama takıma malik dixon tarzında 1 maeströ getirmeliydi ve gerald fitchi takımda tutmalıydı
bize bu sezon şampiyonluğu kaybettiren hamle gerald fitchin gönderilmesidir
sanıyorum bu sıkıntılı acılı play off maçlarında gerald fitchi göndermenin nelere malolduğunu en iyi murat özyer anlamıştır ama iş işten geçti tabii
 
Kalmalı diyenleri gayet iyi anlıyorum...Duygusal davranışlar bunlar adına vefa denen..Ama emin olun ki her ne kadar Galatasaray lıda olsa Murat Özyer;1000 dolar fazla veren çıkan bir kulüp olsa ben profesyonelim sonuçta diyerek kabul eder ve çalışır..

Duygusallık ve vefa iyidir hoştur önemlidir de 20 sene şampiyon olamamış Galatasaray basketbol takımı herşeyden ve herkesten daha önemlidir...Kalmalı diyenler farkında olmadan çok sevdikleri takımlarına zarar veriyorlar...

Sezon ortası gönderilmeli demiştim..Olmadı tabiiki..Ancak sezon ortası bir kan değişikliğine gitseydik eğer play off ları şimdi evden izlemek yerine Ayhan Şahenk te olacaktık...
 
Erman Kunter e gerekli sabrı göstermeden gösterilmeden gönderildi. Şimdi aynısı Murat Özyer e yapılıyor. Fransanın kralı diye başlıklar açılan adamı niye gönderirsin de şimdi kral dersin hep aynı isimler önce biri gelir sonra o gider diğeri gelir. Bizi 3-0 la geçen telekom kaç senedir Ercüment Sunterle çalışıyor mühim olan antrenörüne inanıp güvenip arkasında durmaktır. Murat Hocanın çizemediği setleri birileri çizsin de görelim. Bu iş abi işi değildir. Takımı antrenör yönetir. Duyanda Galatasaraya Messina geliyor sanacak.
 
Efendiliğinden ve Galatasaraylılığından hiç şüphem yok.. Ama bazı takıntıları var.. Taktığı zaman takıyor oyunculara.. Bazı büyük oyuncu kompleksleri falan var galiba.. Veya bazı oyunculara aşırı güveniyor.. 2 yıldır büyük başarılara imza attık.. Bizim için saygın coachlardan biridir. Fakat bu saygınlığını yitirmeden evel gitmesini isterim.. Yoksa saygınlığınıda kaybedebilir. Avrupa'da vizyonu olan, hedefleri büyük olan bir head coach daha iyi olacaktır..
Teşekkürler Özyer yaptığınız ve yaşattığınız herşey için..
Ama artık en azından " kendinize olan saygınız ve Galatasarayımız için" lütfen bırakınız..
 
Öncelikle Erman KUNTER,o yıl gönderilmemiş kendi isteği ile görevi bırakmıştır.İstediği ortam o dönem oluşturulamamıştı,destek yoktu maddi olarak ve manevi olarak,zaten ertesi yıllarda kahır dolu geçti :?

Şimdi ise herşey mevcut,sponsor,yönetim desteği,salon az çok halledildi,taraftar salona gelmeye başladı.Yani Erman KUNTER veya Oktay MAHMUTİ'nin gelmemesi için hiçbir neden yok!!

Geçen yıl ite kaka 3 takımlı ligde 4. olduk.Yabancı tercihleri evlere şenlik.Oturtulamayan sistem.Oyuncuya dayalı sistem.İleriye dönük plansız bir yapı daha doğrusu hedefsiz bir yapı.Fazla şeyler istemiyoruz,sağlanan imkanlar ölçüsünde olabilir,mümkün olan başarıları istiyoruz!
 
Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Bence kalmalı.Unutmamalıdırki Murat Özyer'de çok tecrübeli bir koç değildir.Ayrıca Avrupa'daki başarılı takımlara bakıcak olursk çoğunun koçu 3-4 sene arasında takımda kalmıştır.Bence Murat Özyer ile devam etmeliyiz.
bravo resmen beynimi okumuşsun :) bencede BAŞARI uzun süre beraber olmakla GELİR! MU-RAT ÖZ-YER BENCE KAL-MA-LI!!!
 
Arkadaşlar şu ana kadar olan yorumları okudum ve gerçekten taraftarımızın vefa konusunda çok duyarlı olduğunu gördüm. Ancak başarı vefa ile gelmiyor. Eğer vefa diyeceksek neden doğru dürüst bütçesi olmadan, yöneticilerden destek görmeden çalışan ama başarısız olan Halil Üner için aynı şeyler yazılmadı. Bu sene takımımızın hücum ederken herhangi bir oyunu düzeni var mıydı? Brown yaklaşık 12-15 sn top sürüyor sonrası malum birileri potaya üçlüğü sallıyor. Girdiği maçlarda kralız yoksa B planı yok.

Takımı sezon başında kendi kurdu, iyi uzunlarımız var ama acaba bu uzunlar geçen seneki performanslarına yaklaştılar mı? Kritik anda ver Brown'a kullansın. Bir oyun kurucu düşünün NBA'den geliyor ve Telekom maçında kullandığı son topa bir bakın. Şansa top eline geldi ve faullerin birini kaçırdı. İkisini de atsa telekom 3 sayı denemek zorunda, taktik faul şansımız var. Tabiki bu tek hata değil. İzmir'deki KSK maçı da aynı şekilde gitti. Bir de telekom maçında son toptan önce mola aldık, brown tek başına oynasın ve topu sallasın taktiği mi verildi. Hangi son topu kullanabildik, sadece uleb cup BJK maçı. O da son saniyede Cüneyt salladı ve şansa basket. Eminin molada konuşulan hücum o değildi. Hangi hoca 6'da 0 atan oyuncusuna son saniye üçlüğü attırır!!!

Galatasarayı nerelerde görmek istediğimiz önemli bence. Tabiki 3-4 hatta daha uzun süreler çalışan antrenörler olmalı ancak bunlar tecrübesiz stajyerler olmamalı. Murat hocanın ilk head coach deneyimi, önceden hep yardımcıydı. Bence halen daha birinci adam olamadı. Belki 5-6 yıl sonra çok iyi yerlerde olacak ama şu anda bu seviyeyi kaldıramadı. Sorarım size bizim bu sene rakiplerimiz kimdi. Hepsi üzerimizde. İkinci yarı neredeyse maç kazanamadık. Play-off takımlarından sadece son saniyelerde Banviti ve son hafta efesi yndik. Diğerlerine hep kaybettik. Bunlarda hata kimdeydi...

Sözün özü, kendini kanıtlamış ve bizi ilerilere götürebilecek genç bir antrenör çok yararlı olacaktır diye düşünüyorum.
 
Murat Özyer gitsin,takımdan 10 oyuncuyu yine değiştirelim.Bu seneden daha başarılı olabilceğimizi düşünmüyorum.Ayrıca takım bana göre başarısızda değil,istikrarsız. Bunda sakatlıkların payı cok fazla.
MUrat Özyer kalmalı,temeli bozmadan daha kaliteli bir kaç oyuncu eklenmeli. İnşallah seneye daha iyi bir Galatasaray izleriz.
 
Murat Özyer gitmeli iki sezon boyunca yabancı oyuncu seçimlerinde hatalı davrandı.Hüseyin Beşok'un yanına bir pivot daha bulamadı.Takıma kattığı en büyük artı skor ne olura olsun oyun disiplininden kopmadan tekrar geri dönüyoruz ama sadece geri döndüğümüz maçlarda Efes'i yenebildik diğer maçlarda yakalayıp 3-4 dakika basket atamadık takımda hiç bir maddi problemin olmaması ve yönetimin desteklemesine rağmen 06-07 sezonunda yabancısız Beşiktaş'ı geçip yara finalde Fenerbahçe'ye elendik.
bu sezon Telekoma net skor 3-0 yenildik elenen takımlar içinde galibiyet alamadan elendik 05-06 sezonunda Halil Üner'le her türlü soruna rağmen ligte Efes ve Fenerbahçe'yi yenip iki yabancıyala playofflarda iki yabancıyla Ülker'le kafa kafaya oynayıp 3-0 yenildik. Bu kadar yatırıma ve desteğe rağmen
Murat Özyer bu sezon Halil Üner'in maddi sıkıntı ve iki yabancıyla playoff kalma başarısını yakalamıştı Murat Özyer'de aynı başarıyı beş yabancı , yönetim desteği ve taraftar desteğiyle yakaladı.
 
Murat Özyer ne yapmış bu takım için.Takım nerelere gelmiş? 5. olduk yaa... Bence herkes gitsin bu takımından, yeni bir hoca yeni bir kadro kurulsun. Murat Hoca kalsa da ben gidiyorum zaten. Gözüm görmeyince yapılan hatalarda sinirlenmem imkansız.Artık yeni tezahurata alışmalıyım. RAPTORS! RAPTORS! ( Bu arada Dee'nin Raptors' a gittiği yok, rüyasında bile göremez NBA'i ) :) Umarım herşey güzel olur Galatasaray için, Türkiye'den temelli ayrılmadan önce şampiyon olsaydık süper moral olurdu.Belki sizlerin görme şansı olur birgün.

Hoşçakalın...
 
gitmeli..elin beşiktaşı bakın nasıl telekomu şamar oğlanına çeviriyor,çevirecek..yahu şu telekom karşısında bizim kadar ezik ve çaresiz oynayan oldu mu..1.5 ay içinde telekomla 4 maç yaptık hepsini kaybettik..telekomun avrupada ve ligde ne kadar düşüşte olduğunu-bizim maçlara kadar) bilmeyen yoktur..bu biçare takımı bizim koçun inanılmaz etkisizliği ile ayağa kaldırmayı başardık..murat özyer çok başarılıdır??..külahıma anlatın
 
Nasıl şamar oğlanına çevirmiş Beşiktaş maçı acaba?
Maç son 2 dakikada koptu benim izlediğim kadarıyla.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst