Murat ÖZYER kalmalı mı?

Murat ÖZYER kalmalı mı?

  • Evet, kalmalı

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    140
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Telekom eleyecektir görüşürüz kardeşim ;)

Murat Özyer düşmanlığınız yüzünden bizi ligin en rezil takımı yaptınız. Şaşkın bir haldeyim gerçekten.
 
Murat Özyer'i eleştirmek ve artık bir kan değişimi istemek Murat Özyer düşmanlığı olarak tanımlanmamalı bence herşey ya hep ya hiç değildir. Bu sezon ligde bütçe açısından diğer takımlardan ayrılan bie grup oluşturan beş takım vardı .Biz,efes,fb,bjk,telekom ve biz bunlar içinden kupada son sekize kalamayan tek takımız. Ligi en kötü sırada bitirdik ve çeyrek finalde görece en çekişmeli eşleşmede süpürürdük . Bizim dışımızda süpürülen olmadı. Transferle ilgili hatalar zaten tekrar tekrar konuşuldu. Sonuç olarak bu sezon Özyer birçok aşıdan eleştiriebilir ve bu Nesnel veriler ışığında kan değişimi talep edilebilir . Başka bakış açılarından ben anlamasam ve hak vermesem de birileri de Özyerin kalmasını isteyebilir . Ne ilk grup için düşman denebilir nede ikinci grup için körü körüne bağlı
 
Herkesin kendi görüşüdür ama Murat Özyer Galatasaray'a hiçbir şey vermedi demek, ligin en rezil takımı olduk demek hem hocaya hem de takıma küfürdür benim gözümde. Neyse uzatmaya gerek yok ligin en rezil takımıyız.
 
Bence böyle olayı ya hep ya hiçe getirerek bir sürü haklı eleştirinin üstü örtülemez. Kim dedi bilmiyorum ama ağır ve ölçüsüz eleştirilerin olması ölçülü eleştirileri haksız kılmaz. O zaman uzatmaya gerek yok muhteşem bir sezon geçirdik Özyerde çok başarılı idi da denebilir o eğer bu zeminde konuşacaksak ki bence yapmamalıyız
 
Ben zaten hocaya eleştirilerimi sundum. Körü körüne değil hiçbir şey. Otorite ve oyuna müdahale eksikliklerinin kariyerinde ilerledikçe giderilebileceğini, gelecek herhangi bir hocanın yerine uzun vadeli olarak Murat Hoca ile devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Hiçbir hocanın bizi şampiyon yapacağının garantisi yoktur ama ileriki sezonlar için Murat Hoca'nın kalmasının sağlam bir yapılanma açısından önemi büyüktür. Ben de kendi açımdan cevap vermek istedim. Körü körüne bağlı değilim hiçbir şeye ben.
 
Körü körüne bağlısınız demedim . Hocanın gitmesini isteyenlerin de öfke dışında körü körüne olmayan nedenleri var hepsi bu . Bu sezon sadece şampiyon olamamış değiliz. Hem kupada hem ligde daha çok başta havlu attık . Ne ise fikir farkları olacaktır olmalı
 
Benim basketbol anlayışıma göre bu sezon bizim için fiyaskodur.Sağlanan imkanlar ve Türkiye içi alınan sonuçlar diğer rakiplerimizle kıyasladığımızda resmen hüsrandır.Oysaki oluşan ortam başarı için çok müsaitti.Ben bu takımın play-off da 1 galibiyet dahi alamadan elenmesini sindiremem.Takımın oyadığı oyunda bir ölçütlük yok,düşüş sürecini ayarlamadı.

Bence istikrar adı altında ileriki yıllarda da yaşayabileceğimiz hüsranlara yol açmadan,ÖZYER ile devam edilmemelidir.

Geçen yıla göre ligde derece olarak daha da kötü bitirdik.Geçn yıl Yarı Final bu yıl Ç.Final oynadık.2 Yıllık süreçte tercihleri karavana olan seçimleri daha fazla.Ben kendisinde ilerisi için umut göremiyorum.

Sezon boyu guardsız oynayan BJKCT lig ve Avrupa'yı nerede bitirdi tek sebebi koç farklılığıdır.Maalesef Murat ÖZYER,2 yıllık süreçte kendini geliştirememiş ve bugünlere gelinmiştir.


Zaten yönetimde çok kuvvetli ve ses getirecek bir kadro oluşumu içine girmiş buna en tepeden başlayacaklarınında bir işareti diye düşünüyorum.
 
bence misyonunu tamamladı takımı bir kademe daha yukarı taşıyabilecğini zattenmiyorum dünkü telekom bjk maçını izlediyseniz adamlar son 3 dk bize yaptıkalarını telokoma bjk yaptı onun için oktay mahmudi diyorum
 
Tugay Aktepe' Alıntı:
Galatasaray Taraftarı;
Bir günde kral yapmaz,bir günde tahttan indirmez..

Murat Hoca olduğu müddetçe herzaman yanındayız !!


aynen katılıyorum.. Basit hatalarla maçlar kaçtı 3-0 süpürüldük ama murat hoca kalmalı,
çünkü kendisi gerçek bir galatasaraylı ve bu ruhu çok iyi biliyor. şanssızlık her zaman vardır..
 
2 sene öncenin kayıtları hala duruyorsa bütün forum üyelerinin o yazılanlara bakmasını isterim.arkadaşlar hepimiz Galatasaray kulübünün yüceliğini, büyüklüğü ve her dalda ne olursa olsun şampiyonluğa oynaması gerektiğini biliyoruz.ancak sezon bitiminde yapılan bu saçma sapan eleştiriler beni gerçekten üzüyor.Galatasaray futbolda büyük bir marka ancak basketbolda daha yeni bir oluşumdayız.transferler konusunda ise murat hoca son dakikaya kadar beklemek zorundaydı ve bence olabilecek en iyi kadroyu kurdu.tamam yanlışları olmadı mı, oldu.eleştirdiğim en büyük nokta; geriden gelmek güzel bir şey insanı maça ısındırır ancak her 2-3 maçta bir olunca kabak tadı verir.maçlara başlangıcımız bu sezon hiçte iyi değildi.(canaria maçı hariç)ancak 2 yıldır Sayın Murat Özyer'in Galatasaray organizasyonuna verdiği emeği azımsayan ve hor görmek vefasızlıktır.vefa da Galatasaray organizasyonunun vazgeçemediği bir değerdi.sonuçta Sayın Özyer bu takımın temelini attı, 1. katı çıktı, bence bu saatten sonra yapılanları yıkıp tekrar temelden başlamak yersiz.bunu ne kulüp kaldırabilir ne de taraftar.
 
Burası bir forum ve isteyen usluba dikkat ederek istediğini eleştirebilir . Başka birileri bu eleştirilere katılmayabilir ama yapılan eleştirilere saçma sapan demek saygı ile pek bağdaşmamaktadır. Artık sezon bizim için (ve oldukçada erken) bitmiştir.Burası da bir paylaşım forumudur. Galatasarayın iyliği için artık Murat Özyer'in gitmesini isteyenler olabilir kendi bakış açılarına göre eleştilerini dile getiriler. Murat Özyer'in temelini attığı Bina bu yıl yarı final katından çeyrek filan katına Kupa'da ise henüz gruplarda elenme noktasına gelmiştir. Yani ortada geriye doğru bir ivme vardır kat üstüne kat çıkılmamaktadır. Kimsenin Sayın Özyer'e saygsızlık yaptığı yada hor gördüğü yoktur sadece başarılı ve yeterli bulmayanlar vardır bu zeminde cevap vermek yerine olayı hamasi bir zemine çekmenin hiç bir anlamı yok. Öfkede fanatizm kadar sevgide de fanatizm zararlı olabilir
 
bu tip tartışmalara cevap vermeyi sevmiyorum ancak bu illk ve son olacak.çünkü bu forum Galatasarayımızın temsil edildiği bir platform, bence kişisel husumetliklerin yeri yok bence.ben yazımda sadece Sayın Murat Özyer'le bir empati kurdum.yapılan eleştiriler(transferlerin geç yapılması, takımın geç kurulması), benim bu empati sayesinde vardığım görüş Galatasaray basketbol şubesi avrupa daha bir filizdir ve taraftarı memnun edecek büyük organizasyonlar yeni yeni şekllenmeye başlıyor.bunun en büyük göstergesi uleb cup başarısıdır.kim ne derse desin uleb cup benim gözümde büyük bir başarıdır.10 yıldır Galatasaray basketbol şubesi avrupa'da hiçbir organizasyonda yer almazken.10 sene sonra yapılanlar gerçekten de takdire şayan bir olaydır.Sayın Murat Özyer abartılacak bir sevgi duymuyorum.sadece Galatasarayımız için yaptıkları benim bir taraftar olarak tekrar umutlandırdığı için ve Galatasaray organizasyonunda yer aldığı için duyduğum bir saygı var.ayrıca Kutay Çamcı'nın eleştirsi de kendi yazdıklarımın amacını bilmesem gayet haklı bir eleştiri ancak benim kastetmek tam olarak o değildi.Murat Özyer7i hayatımda hiç görmedim.2 kelamım bile olmadı ancak ben bir Galatasaray tarftarı olarak ölü bir şubeyi alıp canlardırdığı ve tekrar taraftlara şampiyonluk naraları attırdığı için verdiği büyük emeğe saygı duyuyorum.kalsa da gitse de...
 
Görüşleriniza saygı duyuyorum . Demek istediğim görüş ayrılığı husumet değildir. Gitmesini istemek öfke değildir . Düzeyli eleştiri saçmalık değildir .Benim eleştirim sadece size değildi . Sizle ilgili eleştirip aslında saçma -sapan kısmı içindi . Düzeyli tartışma ve görüş farklılıklarının kimseye bir zararı olmaz nasıl olsa sezonda bitti .
 
Şimdi kimse kendi kendini kandırmasın evet biz Uleb Cup da müthiş bir yıl geçirdik.Ama gelinen nokta hepimizi beklemediği bir yer oldu yoksa kuralardan sonra 3.olup çıkmanın hesaplarını yapıyorduk bunları unutmayın.

Bir yerde hedef koymak amaç belirlemek başkadır,gün gün gidip alınan sonuçlara göre hedef belirlemek ise resmen plansızlıktır.Bu kadronun bu şekilde hüsrana uğraması hepimizi yaralamıştır ama sezon boyu oynanan oyun ile de çok fazla sürpriz olmamıştır elenmesi,felaket ben geliyorum diyordu.Sezonbaşında yapılması planlanan Türkiye Kupası hüsranının ardından düşünülenler bugünlerde hayata geçirilecektir.
 
Şunu da belirteyim bu sene geriye kesinlikle gitmedik. Geçen sene asıl hedef maçlarda süpürdüldük bu sene değil. Ligdeki her takımı en az bir defa yenmek takımı ileri taşımanın ilk aşamasıdır. Geçen sene kadro yoktu derseniz de Antalya ve Karşıyaka'yı da eklersek bu sene çok daha güçlü bir lig vardı ben de ona bakmanızı rica ederim. Geçen seneki 3.lükle bu seneki 3.lük aynı olmazdı ama bu sene 5. olduk diye de geriye gittik diyemeyiz. Ligdeki takımların kalitesi 2 kat daha arttı bir kere.
 
Bu sene ligin kalitesi ile beraber bizim bütçemiz ve kalitemizde arttı . Yani geçen seneki bütçe ile bu seneki performans olsa idi geriye gitmemiş olabilirdik.Bu durunda bu sene lig,n kalitesi daha da artsa sekizinciliği falanda geriye gitmemek olarak mı niteleyeceğiz yoksa ligde kalmayı mı acaba çok merak ediyor . Play-off ilk turu yeterince hedef maçlar içeriyor sanırım ve süpürürdük . Türkiye kupasında elendiğimiz takımların bütcesi belli. Yani rakipler güçledi Galatsarayın hiç bir şubesi için mazeret olmamamlı bizm bütçemizde çok arttı . Murat Özyer yönetimde eğer hedeflerde büyüdü ise bu durumda geçen yıla göre hedeflerin büyümüş olması gerek bu durumda büyüyüyen hedeflere rağmen genen senenin gerisinde kaldık ve bu açıkca bir geriye gitmedir . Yani hep Murat Özyer yönetimide hedefler büyüdü demek hemde geçen sezonun gerisinde kalınca gerileme yok demek ne kadar tutarlı . Yani geçen sene için hefef yarı final olabilirdi ve bunu başardık . Dolayısı ile bu yıl için bütçede hedefte büyümüş olmalı ve biz geçen sezon ki başarıyı bile yakalyamadık .Gerileme yoksa demek ki hedefler küçülmüş olmalı . Geriye gittik denilebilir bunun için gayet nesnel veriler var ve ben demekteyim
 
Sevgili @Kerem Seçer

İşte beni Murat Hocadan soğutan noktalardan biriside bu,diğer takımlar Ligde kendilerini geliştirip,daha üst sıralara yürürken biz kesinlikle geriledik.Evet bu yıl önemli maçları kazandık ama hiç birisinde üstünlük avantajını elimize geçiremedik 2.yarı Efes dışında hepsine mağlup olduk.Deplasmanda maç kazanamaz hale geldik.Play-Off da 1 galibiyet dahi alamadan elendik.Bunun için mi yapıldı bu yatırımlar.Aldığı Dee BROWN,hakkında söyledikleride kendi başarısızlığını kabul ediyor zaten ama böyle bir oyuncu getirip ona bu kadar güvenmek Galatasaray'ımıza çok ötüye patladı.

Elimiizde ne var şimdi koskoca bir hiç! Ulep Yarı Finali ekstra bir olay kesinlikle hedeflerimiz arasında olan bir durum değildi.

Türkiye içi konulan bütün hedeflerden koskoca bir sıfır çektik.Şampiyonluk dendi daha ilk turda süpürüldük.Türkiye kupası zaten toplama bir takımla gittik,oynanan basketbol kaos basketbolu.


Sağlanan imkanlarla elde edilen sonuçlar büyük bir hayal kırıklığıdır.Türkiye içi hiç bir hedef tutturulamamış ve hüsranla sonuçlanmıştır.
 
Hedef tutturuldu demedim bunda anlaşalım önce, başarılıyız da demedim.

Nedir benim ileri gitme durumum onu da anlatayım. Başarı falan hikaye. Bu sene bu takım herşeyiyle (hoca da dahil siz kabul etmeseniz de) basamak atlamıştır. Bana her takımı rahatlıkla yenebileceğini göstermiştir. Hiçbir maçtan korkmaz hale getirmiştir beni. Her takıma karşı en az bir defa yüzümü güldürmüştür. BİZİ ŞAMPİYONLUĞA İNANDIRMIŞTIR. Avrupa'da kimse takıma güvenmezken bana göre büyük bazılarına göre sıradan bir başarı elde etmiştir. Sizin şimdi hocayı beğenmeme nedenlerinizi Murat Hoca iki senedir kurduğu takımla yada herkesi yenebileceğini göstererek bizlerin hedeflerini büyütmemiş midir? Önemli olan budur benim için. Geçen sene alacağımız bir finalden çok daha değerlidir bana göre bu seneki yaşadığımız heyecan. Ben olaya genel olarak bakıyorum. MURAT HOCA VE TAKIMI BENİM GALATASARAY BASKETBOL TAKIMINA BAKIŞ AÇIMI DEĞİŞTİRMİŞTİR VE BU DA BANA GÖRE İLERİYE GİTMEKTİR. Ama bunu sadece yönetime malettiğiniz için Murat Hocayı görmezden geldiğiniz için bizi yavaşlattığını düşündüğünüz için sizlerin hedefi artsa da takım başarısızdır. Bu sene oynanan yarı final yada final yukarıda saydığım sebeplerden dolayı önemli olmazdı benim için, benim için önemli olan benim sahadaki takıma güvenebilmemi sağlamalarıdır ve ben de hep güvenmişimdir.
 
Asıl meselde bu Sn Özyer bir kez bile şampiyon olacağız demedi . Hatta hedefliyoruz bile demedi . Hatta demekten kaçındı . Hatta kazandığımız fener maçından sonra rakip için şampiyonluk hedefleyen takım bizim için üst sıraları hedefliyoruz gibi bir tabir kullandı .Bende hiç öle bir inanmışlık hali oluşturmadı hatta sanki sürekli inandırmaktan kaçındı . Bence zaten Sn. Özyer'in en büyük eksikliklerinde biri de budur . Mental olarakta Sn . Özyer birşey katmamıştır . Bütcesi artan bir takımda abi ki daha kaliteli bir kadro ve daha iyi basketbol olacaktır. Bununla birlikte inanç bağlamında da Sn Özyer'in birşey kattığını düünmüyorum . Bu arada sadece ifade ettiklerimi düşünüyorum ötesini kimse bilemez
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst