Semih Ural' Alıntı:sen bilmezsin kerem tribün agzı ve menejer agzı farklı seylerdir. mesela sen bu aralar çok tribün agzıyla konusuyosun. ben ezelden beri yeni açık agzıyla konusurdum.
ah su yazdıklarımı bi yönetici okusa
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Kalacak zaten .
Safa Erülken' Alıntı:Öncelikle sıcak bir haber vereyim dün akşam bir özel bankanın organize ettigi sampiyonluk kutlamasına katıldım.Galatasaray başkanı ve yönetim kurulu oradaydı(Ahmet Dedehayır dahil) ortam sakin oluca Ahmet Dedehayır ile kısa bir sohbet yaptım.Benim sorum Murat Özyerin takımdaki geleceğiyle ilgiliydi.Soruma tam olarak net yanıt vermesede sanki Murat Özyerin takımda kalacağı sinyalini aldım bunu belirteyim.Daha bir çok alanda soru yöneltecektim fakat hep programın formatı uygun degildi hemde adnan polatla fotograf çektirmek ve forma imzalamak biraz daha çekici geldi açıkçası
Mithat Duran' Alıntı:[quote="Safa Erülken":2exipr93]Öncelikle sıcak bir haber vereyim dün akşam bir özel bankanın organize ettigi sampiyonluk kutlamasına katıldım.Galatasaray başkanı ve yönetim kurulu oradaydı(Ahmet Dedehayır dahil) ortam sakin oluca Ahmet Dedehayır ile kısa bir sohbet yaptım.Benim sorum Murat Özyerin takımdaki geleceğiyle ilgiliydi.Soruma tam olarak net yanıt vermesede sanki Murat Özyerin takımda kalacağı sinyalini aldım bunu belirteyim.Daha bir çok alanda soru yöneltecektim fakat hep programın formatı uygun degildi hemde adnan polatla fotograf çektirmek ve forma imzalamak biraz daha çekici geldi açıkçası
Mithat Duran' Alıntı:1 SORU
Cevaplarsanız çok seviniriz
Sevgili Murat hocam önümüzdeki sezon yeni bir yapılanmaya gidecek olan (gençleştirme) efes pilsenle anlaştığınız doğrumu
Mithat Bey aynı iletiyi farklı konu başlıklarında görünce foruma girdiğim ilk zamanları anımsadım. Hayali bir Halil Üner röportajı yapıp iki ayrı konu başlığına göndermiştim. Sanırım benim Halil Üner´den nefret ettiğim kadar siz de Özyer´den nefret ediyorsunuz. Peki Halil Üner´i seviyor musunuz?Mithat Duran' Alıntı:1 SORU
Sevgili murat hoca önümüzdeki yıl yeni bir yapılanmaya gidecek olan(gençleştirme)efes pilsen'le anlaştığınız doğrumu.
Mithat Bey aynı iletiyi farklı konu başlıklarında görünce foruma girdiğim ilk zamanları anımsadım. Hayali bir Halil Üner röportajı yapıp iki ayrı konu başlığına göndermiştim. Sanırım benim Halil Üner´den nefret ettiğim kadar siz de Özyer´den nefret ediyorsunuz. Peki Halil Üner´i seviyor musunuz?[/quote:2qcvcemo]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Mithat Duran":2qcvcemo]1 SORU
Sevgili murat hoca önümüzdeki yıl yeni bir yapılanmaya gidecek olan(gençleştirme)efes pilsen'le anlaştığınız doğrumu.
Mithat Duran' Alıntı:1 SORU
Sevgili Murat hocam önümüzdeki sezon yeni bir yapılanmaya gidecek olan (gençleştirme) efes pilsenle anlaştığınız doğrumu
Ahmet Son' Alıntı:[quote="Mithat Duran"ty6mxh0]1 SORU
Mithat Bey aynı iletiyi farklı konu başlıklarında görünce foruma girdiğim ilk zamanları anımsadım. Hayali bir Halil Üner röportajı yapıp iki ayrı konu başlığına göndermiştim. Sanırım benim Halil Üner´den nefret ettiğim kadar siz de Özyer´den nefret ediyorsunuz. Peki Halil Üner´i seviyor musunuz?[/quote:1xfiereb]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Mithat Duran":1xfiereb]1 SORU
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Bugün 23 Mayıs. G.Saray şampiyonluk kutlamalarına bu akşam Kalamış?ta devam edecek. Ama bu durum F.Bahçeliler?i rahatsız ediyor. Hem de hangi F.Bahçeliler?i biliyor musunuz? Geçen sezon F.Bahçe şampiyon olduktan sonra ?Ali Sami Yen?e çıkarken G.Saraylı futbolcular rakiplerini alkışlasın? diye yazı yazan F.Bahçeliler?i... Yazan kim? Gürcan Bilgiç... Neymiş, G.Saray?ın Kalamış kutlamaları F.Bahçeliler?i tahrik ediyormuş! Okuduğumda inanamadım. Bir daha okudum. Sonra ?Gürcan abi ?çıldırmış? olmalı? dedim... Öyle olmasa geçen yıl fair-play bayraktarlığı yapan, ?G.Saray F.Bahçe?yi alkışlasın? diyen Gürcan abi, niye tahrik etsin ki milleti? F.Bahçe için fair-play, G.Saray için tahrik... Yapma Gürcan abi... Yoksa sen de G.Saray?ın şampiyonluk kutlamalarından nasibini alıp çıldırdın mı?
Kutlama ve çıldırma faslı bir kenara... G.Saray?a dönelim. G.Saray futbolda teknik direktör ararken, basketbolda elindeki değeri kaybediyor. İki yılda basketbol şubesini ayağa kaldıran, bazılarının oyuncaklarını elinden aldı diye kötü adam olan Murat Özyer?in ayağının kayıp düşmesini bekliyormuş zavallılar. Bütün bir sezon oturdukları kırmızı koltuktan sahaya zehir akıtanlar, G.Saray Telekom?a elendi diye zil takıp oynayacaklar...
DOĞRU MODEL ÖZYER
NEDEN? Çünkü Özyer onlara göre başarısız oldu. G.Saray sezonu kupasız kapatabilir ama Murat Özyer ve oyuncuları başarılıdır. Yalnız bırakıldıkları, yönetimsel hataların tavan yaptığı, federasyonun G.Saray?ı sahaya gömmek için uğraştığı, kendilerini G.Saraylı sanan ağabeylerin kuyularını kazdığı bir ortamda o formayı hakkıyla temsil ettiler. Bugün Murat Özyer gider yarın başkaları. Ama bu kafa değişmedikçe siz bir adım ileri gidemezsiniz sevgili ?ağabeyler.? Alın oyuncağınız sizin olsun. Ama bu işler artık 40 yıl önceki telden arabalarla oynamaya benzemiyor.
Murat Özyer mi? Sizin ona veremediğiniz değeri Efes Pilsen maçının son 3 dakikasında salonu dolduran taraftar verdi. Doğru modelin Murat Özyer olduğunu taraftar anladı, siz anlayamadınız!
Vatan gazetesi: Gökmen Özdemir