Volkan Ozger' Alıntı:FENER ozman hayelerde oynuyo solomonla kinseyle mirsadla ömerle sevemem kısılıklerını ama oyuncu olarak gayet iyi oyuncular bugun mirsadın avrupada aldıgı ödülleri bı bakın solomon yaptıklarını bir bakın ozman onlar hayallerde oynular biz nerde ????
Burak Barut' Alıntı:[quote="Volkan Ozger":1atdr1ow]FENER ozman hayelerde oynuyo solomonla kinseyle mirsadla ömerle sevemem kısılıklerını ama oyuncu olarak gayet iyi oyuncular bugun mirsadın avrupada aldıgı ödülleri bı bakın solomon yaptıklarını bir bakın ozman onlar hayallerde oynular biz nerde ????
Burak Barut' Alıntı:Bu iş iyice çocuk oyuncağına döndü.Bir yanda Tuğrul Demir ve yandaşları ve akrabaları, bir yanda bu durumu hazmedemeyen bizler.Bu forumda Özyer'in yetersiz olduğunu geçen sene başında söyledim gönderilmesi de gerkiyor dedim.Bunların hepsini belirttim hiç bir zaman da geri adım atmadım.Ne zaman ki Özyer'in kuyusunu kazıldığını duydum işte bu beni çok rahatsız etti bu tür şeyler bu kulupte olmamalı.Tuğrul Demir'in zoru hocayla değil öncelikle sponsorla olmalıdır.Sponsor başka bir kurum olsa ve başımızda Özyer olsa kimse itiraz etmezdi.Ya da etse bile artniyet arınırdı.Gerçi ben şu anda bile artniyet arıyorum.Bir yerde Gökmen Özdemir bir yerde RAşit Altun bu kişilere zorla bu yazıların yazdırılıp yazdırılmadığını nereden bilecez.Bence bu iş oldukça uzadı ve Murat Hoca'da çok yıpratıldı.Mithat Abi unutmayın ki Özyer'de sizden benden belki de dayınızdan daha Galatasaraylıdır bunu kimse bilemez.Kalbi Galatasaray için çarpan birini bu derece yıpratmanız kanıma dokunuyor tıpkı Ülker kupayı havaya kaldırdığındaki gibi.Bence eğer bu kulup içinde etkiliyseniz sponsorun değişmesi için birşey yapın.Özyer'in en büyük şanslığı Ülkerle gelmesidir.Bu Murat Hoca'nın hatası değildir.Direkt olarak Yönetimin sponsor tercihindeği hatasını çekiyoruz.Lütfen Domercantlar bilmem neler diyerekte ortalığı karıştırmayınız sizde bizde çok iyi biliyoruz bir hayal dünyası kurdunuz yarısını içine çekiyorsunuz çünkü saydığınız isimler Avrupa'da söz sahibi olmuş oyuncular.Sizde bizde iyi biliyoruz ki o isimler Galatasaray'a gelmezler.Lütfen Gerçek Galatasaraylı hocamızı yıpratmayınız .
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Volkan!!!
Burası m.özyer.org olsaydı sen buraya yazamazdın!!!!
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Volkan!
Ben buraya defalarca kendime göre neden M.Özyer ile devam edilmesi gerektiğini yazdım, şimdi söylediklerime cevap ver yazmışsında böyle yazınca hoşunamı gidiyor????
M.Hoca'yı sevenler kalmasını isteyenlerin düşüncelerine saygısızlık yapma, kimse kimseden daha fazla Galatasaray'lı değil!!!
Sonra birkaç tane soruda ben sana sormak zorunda kalabilirim, o zaman seviye yerlere düşer, lütfen üslup ve ithamlarına dikkat et, forumun yöneticilerini, üyelerini, zavallı fikirlerinle itham etme!!!