Murat Özyer

  • Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Foruma inanamıyorum. Adam ikinci ligden bir cevher buluyor, takıma yıllarca tek başına sürdürdüğü uzun ve zorlu uğraşlarından sonra kazandırıyor. 2.-3. ligde oynayan antreman oyuncusunu Euroleague oyuncusu yapıyor ama hala eleştiriliyor....
Adama haksızlık etmeyin, Murat Özyer'in vizyonuna güvenin lütfen...

İnanılmaz ama gerçek malesef !!!!!!!!
 
Şubenin mali ve idari durumu aslında göründüğü gibi kötü vs değil arkadaşlar.

Kelsey Bone bavullarını toplayıp gittiğinde tedavi amaçlı gidiyor, iyileşince (!) gelecek açıklaması yapılmıştı.İyileşti, geldi. Oyuncularımızın sağlığına özen gösteriyoruz, bu da suç oluyor!.
 
GS Basketbol twitter hesabından kendi kendine teşekkür falan ediyor, malum ihtiyacı var reklama :)

Yalancılıkta çığır açmaya devam ediyor. Tedavi :)
GvDyXr.jpg
 
Murat Özyer İstifa!

GS Basketbol twitter hesabından kendi kendine teşekkür falan ediyor, malum ihtiyacı var reklama :)

Yalancılıkta çığır açmaya devam ediyor. Tedavi :)
GvDyXr.jpg

Bence güzel fikir. Bundan sonra biz de aile toplantılarını twitter üzerinden yapalım diyorum. Anıl Mehmet Yıldırım arkadaşımızı da yormamış oluruz hem. Moderatör arkadaşlar gsbasket hesabından soru sorsun, kendi hesaplarına geçip cevap versin. Sonuçta kendin pişir, kendin ye kültürüyle iç içe yetişmiş insanlarız.
 
Bir sonraki işinin ne olacağını, basketbola devam edip edemeyeceğini, edecekse de hangi takımda hangi göreve getirileceğini çok merak ediyorum.
 
Bir sonraki işinin ne olacağını, basketbola devam edip edemeyeceğini, edecekse de hangi takımda hangi göreve getirileceğini çok merak ediyorum.

Bir sonraki işi ne olur bilmem ama buradaki gibi aylık 40 bin TL kazanamayacağı kesin. Kimse o kadar enayi ve salak değildir Galatasaray'dan başka!
 
Bu adam kendini TBF'nin idarecisi sanıyor galiba?

Özyer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ergin Ataman’ın maç sonu basın toplantısında “Fenerbahçe Ülker derbisinde takımın başında bulunacağı” yönündeki açıklamasının yanlış anlamadan kaynaklandığını dile getirdi.Ataman’ın verilen ilk teknik faulün direkt kendisine değil, benche çalındığını zannettiğini ve bu nedenle ceza almayacağını düşündüğünü aktaran Özyer, “Karşılaşmanın ardından maç raporunu inceledik ve her iki teknik faulün de direkt olarak çalındığını gördük. Anadolu Efes maçında, hakemler iki teknik faulü de direkt Ergin Ataman’a vermişler. Bu nedenle Fenerbahçe Ülker maçında takım başında bulunamayacak. Ergin Ataman hocamız, bir sonraki lig maçımızda cezalı duruma düştü” ifadelerini kullandı.
 
Anadolu Efes maçında yaşananlardan sonra sayın Murat Özyer sadece Ergin Ataman'ın Fenerbahçe maçında olamayacağı konusuna değinmiş. Onun için en önemlisi bu tabi :)

Geçmişte yaptığı gibi hakkımızın yendiği bir maçtan sonra "hakemler hatalı değildi" açıklaması da bekliyoruz.
 
Millet hayatını idame ettirmek için haftanın 6 günü çalışsın maaşını geç alsın çocuklarına zar zor baksın bazılarıda işiyle ilgilenmeyip 40 Bin TL alsın ne güzel...
 
Arkadaşlar siz kolay mı zannediyorsunuz tweeter üzerinden can siperâne Galatasaray'ı savunmak,maaşını alamadığı için giden oyuncuyu geri getirmek ve bunu kutlamak. Siz ne zannediyorsunuz yahu? 40 bin değil 400 bin fedâ olsun Özyer'e. O binbir zorlukla eşini işe sokup kendi imzasıyla zam yaptırdı. Ne badireler atlattı.
 
Hani senelerdir yaşana skandalları anlamak istemeyen bazıları diyor ya paraları Özyer cebinden mi ödesin, ben de soruyorum şube koordinatörü görev tanımı nedir, ne iş yapar?
 
Özyer'e istifa diyenler İpekçi'de tokatlandı ve bu kişilere bıçak çekildi. Bu adamlar sağlam olmasa o koltukta bu kadar uzun süre kalabilir mi ?

Ama biz yine de gücümüzü gerek bir pankart veya bir tezahurat ile göstermeliyiz. Yoksa buraya İstifa yazalım bol bol kesin istifa eder.
 
Sezon bitmişti. Arroyo gitti. Tasdik oldu.

Bu konunun bugün en üst sırada olmasıda, son 2 senedir yaşanan idari sıkıntılarda, forumun büyük çoğunluğunun, en baştan beri hedef saptırarak, kendi üstüne düşenide yaptıtığının göstergesidir. Kulübün hiçbirşeyini iyi yönetemeyen, yönetim kurulu başarısız bir yöneticiyle, Galatasaray taraftarını çok iyi yönetti maaşallah. Murat Özyer'de parayı idarecilik için değil paratonerlik için alıyormuş zaten.

Murat Özyer istifa, Ünal Aysal başkan.

Senin yaptığını sanmıyorum. Ancak Işıl ve Alba'nın ayrılmasında ekonomik durum belirsiz. Siz kariyerinize bakın dediysen. Tebrikler. Keşke herkesi kaybetseydik doğal transfer süreçlerinde. Hem dünyaya kepaze olmazdık. Hem sporcularımız sıkıntı yaşamazdı. Hemde yarın ekonomik durumumuz düzelince, geri çağırmaya yüzümüz olurdu, onlarda size güvenilmez deyip Kayseri'ye gitmezlerdi. O zaman görememiştim ancak şimdi görüyorum.
 

Üst