Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Galatasaray basketbol takiminin dustugu hallere bak...Onur savasi veren coach ve oyuncular... Alin terleri caliniyor ve sonra birden sahiplenmeye basliyorlar oyunculari...

Once yatirilmayan maaslardan asik suratli insanlarin neden bu hale geldigini kendileri bir anlatsin bakalim..

Yediği yumruğun hesabını soramayan birinden ne bekliyorsunuz. Taraftar umursamadı bile bunun yumruk yemesini.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

İlk düşününce hatırladığım başarısızlığı Whalen olayı ve açıklamasıdır.Karşıyaka maçlarındaki tutumundan falan daha beter.Bu olayla birlikte bileti kesilecekti tabi bileti var mı ya da varsa kendisinde mi o da ayrı bir konu.

Ah ulan ah şu Anadolu Lisesi sınavlarına çalışıp kapağı Galatasaray Lisesine atmak varmış. Baksanıza mezunu olunca kulüpte iş bulursan, istediğin kadar saçmalama özgürlüğü oluyor.

Bu sünepeyi her ateşli deplasmana götürüp rakio seyircinin ortasına atmak gerek. Sınırsız dayak. İnşallah ben de rastlarım. Başka şeyden anlamaz bunun gibiler. Tabii bu kazma kadar onu hâlâ o koltukta oturtan kodaman dinazorlar da suçlu, bu zamana kadar yeterli tepkiyi göstermeyen taraftar da. Bunu göreve getirenlerin de, şimdiki yönetimin de Allah belasını versin!

Ya evini falan bilen varsa gidip taş maş atalım bu iş artık çözülmüyor anca o zaman baskılar işe yarar. Adamın yemediği halt kalmadı, Işıl, Alba, Zellous, Whalen, Bone, transferi haftaya yapıcaz diyip 4 ay yalan söylemek, erkek takımını hiç saymıyorum, şimdi de Ergin hocayı zıvanadan çıkarmak üzere. Yavaş yavaş yok etti adam koca şubeyi. Kimse kusura bakmasın ama bu adam(?)ın hakkı kötek artık.

Murat Özyerle olan konuşmam : ''Güneş açtığında kirli çamaşırlar ortaya çıkacak''

@ArroyoGs1905

Gsbasket hiç bir zaman birilerinin manipule edeceği bir ortam olmadı, kişi karşındakini kendisinden bilirmiş sözü tam oturuyor yerine bu ortamda. Kimin kimleri manipule ettiği gayet açık son zamanlardaki olaylardan.

O listede yazılanların hiç birine verilebilecek cevabı yok, her zamanki gibi ya yalan söyler ya da geçiştirir.

Onun kirli çamaşıları, yalanları, sahtekarlıkları zaten ortaya çıktı çoktan. Ama onurlu bir insan olmadığı için umrunda değil tabi.

Bu kadar yaralanıyorsa defolsun gitsin.

Yonetim baskan resmen ayakta uyuyor.. Futbol dahil Galatasaray klubu cokmek uzere hala neyin kafasini yasiyorlar bu insanlar anlamak guc. B plani hic mi olmaz bunlarin? Bunlar kendilerini idareci yonetici zannediyorlarsa aldiklari o paraya bakip utansinlar.

Murat Özyer mi fedakarlık yapıyormuş hahahahahaha :)

Komiklik de yapıyor artık, yalancılıktan, beceriksizlikten sıkıldı demek stand-up'a başladı.

Defol git Özyer, senden nefret ediyoruz.

"GSBasket.org 2006'da ben tanıdığımda çok temiz duyguları vardı, artık öyle değiller, manipüle ediliyorlar" demiş beyefendi.

Tam bir Türkiye klasiği. Siyasette, sporda veya başka alanlarda olsun, eğer türlü rezilliklere imza atmışsan ve adam gibi cevap verebilecek yüreğin yoksa "İşte bunlar hep manipüle, hep iftira, komplo" vs. diyip mevzuyu sulandırmaya çalışırsın. Murat Özyer de aynı çaresizliğe tutunmuş belli ki. Acınası bir halde artık, yazık.

Aldığı Galatasaray terbiyesine göre, radyo programlarında kendisine sorulan sahte twitter hesabı için "Olduğum kişi ve bulunduğum konumun ağırlığı gereği bu tarz saçmalıklarla uğraşmama imkan yok" gibi net bir açıklama yapmak yerine "Vaktim olsa ekip kurup, bir çok hesap açarım" demekte sıkıntı yok demek ki.

Manipule geyiği de ayrıca güzelmiş. Destek alırken en iyisi, eleştiri gelince onların aklı karışmış. Peki yazılanlar için açıklama? Açıklama sıfır. Gsbasket olmasa sosyal medya var. O açacak olan güneşe sıvadıkları balçık da tutmuyor. Onu ne yapacağız?

Murat Özyer'e bu takımın koçu olduğu zamandan ayrılışına kadar en büyük desteği bu site verdi. Şube koordinatörlüğüne getirildiğine de kendisine en olumlu yazılar yazılmıştı. Yalan yanlış işlerini, yalanlarını, insanları aptal yerine koymasını eleştirince manipüle mi etmiş oluyoruz? Bizlere kimler destek veriyor çıksın açıklasın.

Dee Brown , Robert Hite , Chales Gaines'li kadronun olduğu dönem kendisine olan sevgim çok fazlaydı. Şimdi Ergin hocayı nasıl sevip , sayıyorsak Galatasaray'da koç olarak çalıştığı dönemde de kendisini o kadar sevip , sayıyorduk. Hatta Galatasaray'a yönetici sıfatıyla tekrar döndüğü gün de çok sevinmiştim. Ama yöneticilik zamanından bu yana yaşadığım hayal kırıklığının tanımı yok. Yönetici olarak sorumlulukların bilincinde olması gereken biri yaşanan skandallarda köşeye çekilip bu benim sorumluluğum değil deme cürretini gösterebiliyor ve bu kişi halen Galatasaray'da yöneticilik yapabiliyorsa bu önce yönetimin sonra da bizim ayıbımızdır.

Benim sevip saydığım Murat Özyer 2008'den sonra bitmiştir. Basiretsizlik , vurdumduymazlık kelimelerinin sözlükteki karşılığı Murat Özyer olmalıdır.

Allah seni ve yönetimini kahhar sıfatıyla kahretsin.

Allah'ın adaleti büyüktür, bu yaptıkların bir gün öyle bi burnundan gelecek ki neye uğradığını şaşıracaksın.

Murat Hoca'yı çok severdim şimdi de seviyorum tabii. Öyle düşmanlığım yok ona. Misal 2009'da Kadın basket takımı Cras Basket'i yenip FIBA Euro Cup'ı kazandığında Murat Hocayı görmüştüm. Sevinçten ağlamaktan gözleri kıpkırmızı olmuş iki kişi koluna girmiş onu taşıyordu. Yani GS'ı gerçekten seven iyi GS'lılardan biridir kendisi. Ve bunu diyecek herkes ile de tartışırım. Kendisi ile de herhangi bir yakınlığım hiç olmadı bundan sonra da olacağını pek sanmıyorum. Zaten beni tanıyanlar bilir öyle derdim yok. Arada tokalaşırız selamlaşırız hepsi bu.

Ama Murat hoca bence olmadı o mevkide. Yaptığı hataları kabahatleri sayan saymış kimisi hatırlatmış vs ama bence o mevkide duran bir kişi TBF ile de GS camiası ile de içiçe olabilmeli. Şekil olarak Murat Özyer buna uygun bir isim ama eyleme geçildiğinde öyle olmadığı görülüyor. Misal ben o mevkide olsaydım (o işi yapamayacağım kesin de misal dedim) Whalen 25bin $ için kulüpten ayrılmazdı. Çünkü camia içinden birilerini arayıp o 25bini 2 saatte bulurdum. Ki bunu bu halimle yapıyorum. Murat Özyer hiç kuşkusuz camiaya daha yakın biri ve o da bulabilirdi bunu. Bu tarz camia dinamiklerini kullanmadı kullanamadı hiç. Evet bu parasal sorunlarda bence hiç suçu yok. Şubenin parasız olması konusunda Aysal ve Yarsuvat yönetimlerinin şubelere bakış açısı ve duruşu büyük etken ama koordinatör de zaten bunun için yok mu :) Yoksa hocalara derdik bütçe bu yol konaklama bu halledin!! Şube kaptanı yöneticisi vs konmasına gerek kalmazdı.

Neyse Murat Özyer ne yaparsa yapsın benim gözümde iyi bir GS'lı olarak kalacak. Ama sektörde de tutunmak devam etmek istiyorsa bence görevden ayrılması onun ismi için de daha hayırlı olacaktır. Ercüment Sunter'İn Ahmet Kandemir'in para kazandığı sektörde bence o onlardan daha fazla hakkediyor para kazanmayı. Ama bu duruşu onun basketbol camiasındaki kredisini de tüketiyor. İSmi olumsuzlaşınca dönüşü zor olacaktır. Allah yolunu açık etsin İnşallah GS'dan ayrılma kararını kendi verir kendi kişisel kariyerine yelken açar. (Derya hoca takımda kalmalı o ayrı) :))