Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Sühan abiye katılmıyorum bu noktada.

Şekil olarak da asla uygun biri değil.

Söz gelimi söz konusu muhterem sivri dilli ya da sivri çıkışları olan bir yönetici ! (bunu yazarken gülüyorum ama ) değil ya da rakipleri hakkın da konuşan Mahmut uslu gibi biri de değil. Buna rağmen Aziz Yıldırım adamı azarlıyor. Karşıyaka yöneticisi , taraftarı gidiyor adamı tokatlıyor. Camiadan çoğu kişi ipinde bile sallamıyor. Sponsorun senin le değil de Lütfü Arıboğan ile görüşüyor sadece sen de Ntvspordan takip ediyorsun geliş meleri zaten Basketbol camiasın da zaten saygınlığı olmayan , antipatik , yalancılığı ile bilinen bir isim.Tbf de muhattap bile alınmıyor. Hiç bir zaman da Kulüp için de bir ağırlığı olmadı ki kullanabilsin. Örnek verelim Hakan Üstünberke hiç değinmeyeceğim o bir rüya idi geldi ve geçti ama Dönemin de çok eleştirilen Ahmet Dedehayır zamanın da en ufak maddi sıkıntı yaşanmadı. Sponsorsa sponsoru buldu. Para ise anında aktardı. Oyuncu istendi derhal bir şekilde aldı.Onun dönemin de Türkiyede ki en iyi kadın basketbol kadrosu kuruldu ama Kenar yönetimden kaybetti o ayrı. Ha Dedehayır yönetim kurulun da idi Murat Özyer ise yönetim tarafından seçilmiş Bir kişi olsa da farketmez ben görev tanımına bakarım.

Ama biz adamı neymiş bir maçta benche su şişesi attı rivayetleri ile bile eleştirdik durduk. O zaman da söylemiştim yine söylüyorum öyle bir durum varsa bile Türkiyede yönetici profili budur bu olmalı arkadaş. Bakınız Hasbi Menteşoğlu Bknz Aziz Yıldırım... Her ülkenin gerçekleri vardır Albayrak gibi baklava yediren bir yönetici tarzı gitmez bu ülkede..

Burda adamı gömdüğüm felan yok. sadece gerçekler bunlar. sezon öncesi yönetim Abdi ipekçi yi karar aldıktan sonra 3-4 gün sonra bir tweet atmıştı daha belli değil büyük oran da sinan erdem olacak diye. Bende kulüpten seni adam yerine koymamışlar bilmiyorsan söylim Abdi İpekçidesiniz diye yazmıştım. Nazik olmayan cevabıma ironik bir teşekkür etmişti. O an cümlemin gerçekten ağır olduğunu düşünmüştüm ama bakıyorum da cidden öyle be kardeşim

Hani düşünüyorum büyük bir işadamıyım, Murat Özyer bana gelip sponsor olmamı ya da maddi yardım teklifin de bulunsa yaparmıyım böyle bir şey? Cidden yapmam. O yüzden ben o iş adamlarına da suç bulmuyorum. Bilmiyorum varsa aranız da böyle bir konum da olsam (Mutlu Demir whalen ve koç olduğu dönemde dee brown transferinden aldığı komisyonu da bile bile ) ben Onun bulunduğu şubeye sponsor olup para veririm diyen varsa büyük saygı duyarım

Murat Hoca susuyorum diyorsun...Susmak için oturmuyorsun orada..Görev tanımının içinde susmak yok..Şubede konuşarak görevini icra edecek tek pozisyon seninki...Susuyorum diyecek kadar çaresiz haldeysen istifa et...

Böyle basiretsiz bir yonetim varken , murat özyer'in gitmesini beklemek polyannacılıkdır . Hamdi yasaman ve Duygun yarsuvat gibi vasıfsız , apartman yoneticiligi bile yapamayacak adamlar bugun i Galatasaray kulubunde yoneticilik yapiyor . Böyle bir çiftlik de murat özyer fırsatı kaçırır mı ? İstedigibi gibi at sürecektir .

Daha önce olan bir çok olayda olduğu gibi tokat olayını da basına servis eden hain Murat Özyer'dir.
Bakalım şimdi ne yapacak yönetim?

Bu adamın derhal kovulması lazım artık, gerçekten yeter.

Ayrıca o MuratOzyar hesabının da kesinlikle kendisinin ya da kendi güdümündeki bir arkadaşının olduğunu düşünüyorum artık.

İNADINA ERGİN ATAMAN!

MURAT ÖZYER İSTİFA!

Bu adamın derhal kovulması lazım artık, gerçekten yeter.

Ayrıca o MuratOzyar hesabının da kesinlikle kendisinin ya da kendi güdümündeki bir arkadaşının olduğunu düşünüyorum artık.

İNADINA ERGİN ATAMAN!

MURAT ÖZYER İSTİFA!

Ne kovulması kardeş, Aha buraya yazıyorum, eğer Ergin hoca istifa eder yada gönderilirse yerine geçecektir bu isim. Adam istifa etsin diye yırtındık baş antrenörlüğe geçek yuhhhhhh artık ne diyeyim.

Murat özyer bu takımın koçu olursa bir sekilde taraftarin tepkisini cok merak ediyorum. UA dan gram tepki beklemiyorum ama alisamiyen sokak diye facebook sayfasi var onlar da murat özyere tepkililer(gs sevdali bakan göz zaten dogruyu görür) gayet de kalabalik bir begenileri var. Artik galatasarayin bir basketbol seyircisi olusmali, eğer biz kendi basketbol bilen seyirci profili yaratamazsak ileri gidemeyiz. Biz bugüne kadar özyer meselesinde cok net ses cikaramadigimiz icin bugüne gelindi zaten.

Ben bu herif kadar yüzsüzünü, pişkinini, utanmaz-arlanmazını görmedim. Taraftarın yüzde 99,9'u istifa etmesini gayet sert bir şekilde dile getiriyorken hala o koltukta oturması akıl alır gibi değil.

Sen ne iğrenç bir canlı türüymüşsün be Özyer!

Adam çalışıyor beyler :(

Not: Gerizekalı!

XBd4a5.jpg

Kelsey Bone geri geliyor diye twitter'da Cem Kinay ile bayram yapmak ve bu muhteşem başarıyı kutlamak ancak senin karakterine yakışan bir olay olurdu zaten.

Her ay bir oyuncuyu kaçırıp, sonra parasını ödeyerek geri getirin bari bundan sonra da anlatacak başarı hikayeleriniz olsun bol bol! Zavallısınız, komiksiniz.

Bence haksızlık yapıyoruz kendilerine.
O kadar müthiş yöneticiler ki bu arkadaşlar; parasını ödemeyip kaçırdıkları oyuncumuzu geri getirmelerine bizi şükür edecek kıvama soktular. Az buz olay değil bu...
Adamlar bildiğin beceriksizliklerinden başarı öyküsü yazıp kitapçılar da satacaklar..

Akp'den siyasete girer artık. Baksanıza Musul konsolosluğu rehine krizi gibi. Önce kaybet sonra bulunca destan yaz.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk