Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığını kabul ettiyseniz, kulübün tüm maddi borç yükünü de kabul etmiş sayılırsınız. Yok ben bunu ödemem, yok bunu yapamam diye o koltuğu işgal edemezler. Önce bunda bir anlaşmak gerek. Büyük borç yükü denilen şey 2 milyon dolar. Bütün sezon yatan adamlar son 6 maçta 10 milyon küsür prim alıyor üstüne bunu videoya çekiyorlar. Bakın sporda bu prim denilen olay olabilir ama diğer branşların hali kan alıyorken bunu çıkıp şova dönüştürürseniz ben tek başıma da kalacağımı bilsem o salonda yine lafımı esirgemem.
En basitinden hepsini geçtim bir allahın kulu çıksın açıklasın koca şubede 1 GM 3 yönetici var. Bu yöneticilerin basketbola dair vasıfları nedir, neler başarmışlar. Daha ilk gün niyetleri belliydi bu adamların 12 türkle oynayacağız diye zırvalıyorlardı. Bu adamlar her şeyi Terim'in sırtına yükleyip ondan prim yapmaktan başka bir halta yaramıyorlar. Şampiyonluk kutlamalarındaki rezalet ortada yönetim ya hep beraber çıkar ya da çıkmaz, adamlar tek tek sahneye çıkarttılar kendini ya böyle bir saçmalık olabilir mi?
Evet yöneticiler basketbola ayrıldığı bütçe üzerinden de eleştirilebilir. Yöneticinin, yönetenin görevi var olan yapıyı yönetmek değil, var olan yapıya pozitif değer katmaktır. Antrenör verilen bütçe kadar çalışır, oyuncu aldığı maaştan daha fazlasını alabilmek için çalışır. Malzemecisi maaş için çalışır, Doktor'u yemini için çalışır. Herkesin belli misyonu vardır. Yöneticinin görevi gelir bu kadar o zaman böyle kadro yapıyoruz demesi kadar saçma bir düşünce olamaz.