Ben de Orhun hocanın burada başarılı olabileceğini düşünüyorum. Trinchieri Partizan'dayken onu da çok istiyordum bizim için, Partizan'a gidebiliyorsa bize de gelebilirdi pekala. Şimdi Bayern'de neler yapabildiğini görüyoruz. Bütçe düşük olmasına rağmen, geçtiğimiz sene bizden düşük veya eşit bütçeyle daha iyi işler yapan takımlar vardı. Avrupa'da da çok erken elenmiştik. Ertuğrul hocanın başarılı olduğu noktalardan birisi yabancı seçimleriydi ki bunların 3-4'ünü euroleague e gönderdi. Ama guard seçiminde hep geç kaldı ve yanlış yaptı. Bu taa Klobucar'dan başlayan bir süreçti. O zaman yine İstanbuldan öğrencisi Ayberk'i aldı takıma ama hala bir faydasını görmedik. Bu sezon da transfer hataları, maçlarda coaching hataları, kendi seviyemizde takımlara kolay mağlubiyetler, savunma zaafları, 2-5 numaralarda sıkntılar gibi sorunlar yaşadık. Hoca Zalgiris' e gidemediği için bence yolundan çıktı iyice. Zaten ben Zalgiris'e gidebileceğini de hiç düşünmedim. Onun yerine Zalgiris'e gelen Martin Schiller, Zalgiris'te harikalar yaratıyor. Erturğrul hoca oraya gitse ben yine bu seviyeye gelebileceklerini sanmıyorum. İşte orada yönetim, sponsor, taraftar desteği olacaktı. Ve Euroleague de hedefi olan en azından top 8 hedefi olan bir takımda çalışacaktı. Ama yeterli olmadığını düşündüler. Bu sene bizim takımımız günah keçisi olmamalı. Hoca aklını takıma veremiyor. Yönetim ödemeleri şu anda yapıyor diye biliyorum. Her ne kadar sponsor olmasa da belirli bütçe verildi hocaya. Yeterli oyuncular bulamadı. Eğer maçlar kaybedilmeye devam ederse, hocanın bizle devam etmesi imkansız. Bu pota altı ve perimetre savunmasıyla, kendi ölçümüzde takımları çok zor yeneriz.