NBA Geyiği

• Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi
Chicago'ya gelecek Melo 1 aydır gelmesini bekliyorum son dk kazığı atmaz umarım diğerleri gibi.

Houston'ın almak için Lin ve Ömer'i yollaması gerek ama o kontratlardaki adamları kimse almaz.Daha doğrusu ikisini aynı anda gönderemezler.Yukarıdaki kadro da cap sorunları gibi nedenlerle imkansız ötesi Melo için yeterli cap'leri yokken birde Love'mu?

Kısacası Rose-Butler-Carmelo Anthony-Taj Gibson-Joakim Noah olacak ki daha ne olsun bench sokaktan toplama gibi olacak ama olsun kağıt üzerinde NBA'deki en iyi 5 desem başka birilerine haksızlık etmiş olmam heralde.

Harbi çok kaliteli ve karakterli bir 5 olmuş. Hani kaliteli takım olmak bi tarafa , gerektiğinde sertleşebilecek , playoff sertliğinde yeni geline dönmeyecek bir 5. Yalnız draft etmeseniz bile Carmelo'ya anca yer kalıyor Boozer'ın amnesty olması halinde. TOplamda da 7 oyuncu ile doluyor cap Snell ve Dunleavy ile. Augustin'i tutma kararı çok önemli olur böyle bir durumda. Çünkü Augustin'i tutarsan bu sefer de uzun alamazsın :D Cidden baya zor bir ikilem olur kadro yapılanması. Daha Mirotic'in kontratı mevzusu da var.

Harbi çok kaliteli ve karakterli bir 5 olmuş. Hani kaliteli takım olmak bi tarafa , gerektiğinde sertleşebilecek , playoff sertliğinde yeni geline dönmeyecek bir 5. Yalnız draft etmeseniz bile Carmelo'ya anca yer kalıyor Boozer'ın amnesty olması halinde. TOplamda da 7 oyuncu ile doluyor cap Snell ve Dunleavy ile. Augustin'i tutma kararı çok önemli olur böyle bir durumda. Çünkü Augustin'i tutarsan bu sefer de uzun alamazsın :D Cidden baya zor bir ikilem olur kadro yapılanması. Daha Mirotic'in kontratı mevzusu da var.
Şu anda Boozer amnesty'siyle ve muhtemelen Dunleavy'nin takasla gitmesiyle Melo için 19-20 civarı boşluk oluyor Melo için yeterli zaten kendisi parayı önemsemediğini kazanmak istediğini falan söyledi.

Draftlar ve Dunleavy muhtemelen sign and trade ile Knicks'e geçecek en son Knicks Ennis ve Pj Hairston'ı draft etmek istiyor diye haber vardı ki 16 ve19'la muhtemelen çekebilirler.

Mirotic'le zaten anlaşıldı diye biliyorum.

Birde bunların üstüne Melo'nun isteğiyle muhtemelen Aflalo'ya teklif yapmışız sanırım Denver'dan takım arkadaşıydı.Eğer Orlando Exum'u seçerse onu da alabiliriz ama lüks vergisi ödeyeceğiz bu yıl heralde.

Birde bunların üstüne Gibson-Snell-Dunleavy ve draft haklarını Love için teklif etmişiz ne yapmaya çalışıyoruz anlamıyorum nasıl bir takım hayali var Gar Forman gibi hayatında 1 kez lüks vergisi ödemiş bir adam şimdi bastırıyor.

Melo'nun Miami'ye gitmesi icin big three'nin bir kez daha maddi fedakarlik yapmasi lazim ki wade bu durumdayken bunu lebrondan beklemiyorum ben.

Chicago icin de bence bu hamlenin yapilmasinin sebebi Miami'nin yasadigi sikintilar ve Miami'nin yenilebilir bi takim oldugunu gormeleri.

Ben Taj Gibson, gerekirse Noah, tum gencler ve draft haklariyle Love'u zorlardim.

Rose-Melo-Love.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

LeBron serbest kalacak. Yine diyorum bu işin sonu Carmelo zu Miami olur :(

LeBron James resmen serbest kaldı.Opsiyonunu kullanmadı.Eşi de instagramdan Akron yazan bir resmin evim falan yazıp paylaşmış dün.

Carmelo işi zor çünkü Wade-Bosh-LeBron'un 6'şar md fedakarlık yapmaları gerekirken Bosh geçtiğimiz günlerde Melo gelmeyecek diye bir açıklama yaptı bu niyetteki adam maaşını düşürmez bence LeBron giderse ihtiyaç olmaz ama o zaman da Melo niye gelsin bence zor o iş LeBron'un yeniden imzalayacağını düşünüyorum.

Demek önümüzdeki sezon yeni bir takım tutacağız. Aslında Chicago'ya gitse LeBron ne de güzel olur. Chicago sempatim zaten var giderse doruklara ulaşır herhalde.

Ömer Aşık Pelicans'a takas edilmiş. Houston 1 yıldız daha peşinde. ama beni asıl etkileyen Ömer-A.Davis pota altına sahip olan Pelicans. Sloganları hazır; Hangi çılgın boyalı bölgeye girecekmiş şaşarım...

Kontrat senesine giriyordu herhalde Ömer. Bu bakımdan da iyi bir takas olmuş onun adına. Pelicans takımını çok takip etmem ama besleri Holiday, E.Gordon, T.Evans, A.Davis, Ömer gibi mi olacak şimdi? Fena değil sanki.

Ömer burada çok iş yapar. Kontrat senesi ve buna göre performansını arttırır.
Çok doğru bir transfer oldu ve asıl önemlisi batı da kaldı. Yani asıl rekabetin olduğu yerde.

Ben pelicans acisindan iyi bir takas olmadigini dusunuyorum. Modern basketbolda bence Omer gibilere artik yer yok. Basarilar cogunlukla 4 kisali yapilardan veya iki uzunu olup ikisi de icerde disarda oynayabilenlerle geliyor. Anthony Davis tek uzun olmali.

Houston ise Melo'ya oynuyor bakalim.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ömer ribaund problemi yaşatmaz, savunması iyidir ama hücumda aksatabilir o kadar. Bunun dışında problemi pek yok gibi. Ha bi de felaket serbest atış :)