NBA Geyiği

• Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi
Şöyle bir okudum da Vazquez'i kaybediyormuşuz sanırım. Gerçi Isıah bu sene acaip oynuyor ama Vazquez de guardsızlığa ilaç gibiydi.
Asıl güzel olanı da Chuck Hayes ve Salmons'ı da gönderiyoruz sanırım. Allahım nolur durmasın :D

Hawks %50 ile Doğuda 3. sırada Lakers aynı galibiyet yüzdesiyle 12. 2-3 gün önce durum buydu. İnanılmaz bir uçurum var konferanslar arasında.

10 gün önce Kaan Kural'da 70 maç Doğu-Batı maçının 50sini Batı takımlarının kazandığını yazmıştı. Koca Doğu konferansında %50nin üzerinde 2 takım var. Zaten final belli bunların. 3.takımda 1-2 gün önce Hawks oldu.

İki takım için de güzel anlaşma oldu. Kings hem elindeki birkaç kazmayı yollamış oldu, hem de ihtiyacı olan üç numaraya çok iyi bir hamle yaptı. Raptors ise salary'de yer açmış olacak sezon sonu böylece.

Hawks %50 ile Doğuda 3. sırada Lakers aynı galibiyet yüzdesiyle 12. 2-3 gün önce durum buydu. İnanılmaz bir uçurum var konferanslar arasında.

10 gün önce Kaan Kural'da 70 maç Doğu-Batı maçının 50sini Batı takımlarının kazandığını yazmıştı. Koca Doğu konferansında %50nin üzerinde 2 takım var. Zaten final belli bunların. 3.takımda 1-2 gün önce Hawks oldu.

Aslında Batı her zaman zaten üstün gelmiştir bu konuda ama Doğu'da Knicks ve Nets facialarını bir kenara bırakırsak, yeniden yapılanmaya giden veya draft'e umut bağlayan takımların fazlalığı bu uçurumun oluşmasında önemli etken. Batı'da Jazz harici hiçbir takım öyle bir derdi yok gibi oynuyorlar maçlarını.

Kısa vadede Kings uzun vadede Raptors karlı olmuş.

Kings drafta yatsa çok daha iyi bir isim kapabilirdi ki o potansiyal çok fazla draftta.

Raptors'sa draftla yeni bir süperstar adayına merhaba demiş oldu bence ve cap'i boşalttılar aldıkları adamların kontrat senesiydi sanırım.

Gay katkı verecektir ama 19 md bir kontratı almak cesaret ister hele ki alınan adam Rudy Gay'se cesaret tavan yapmış gibi birşey olmuş.

Batı konferansı > Doğu konferansı
Miami-İndiana > Batı konferansı

Miami İndianayı 97-94 mağlup etti ve harika bir maçtı(son topta Paul Georgea kesin faul vardı).Doğu konferansı belki yerlerde sürünüyor ama bu yılki Miami-İndiana rekabeti tüm batı konferansına bedel..
Hem Miami hem de İndiana bence Nba'nin en iyi iki takımı.Keşke Rose sakatlanmasaydı da Chicago da bu iki takıma eşlik ederlerdi.

[video=youtube_share;2t0ZFOmtdjI]http://www.youtube.com/watch?v=2t0ZFOmtdjI[/video]

LeBron'un cinayete teşebbüs ettiği smaç.

Deniz, oğlan sizdenmiş sanırım. Hem de daha 93'lü çocukmuş, yazık oldu. Geçmiş olsun dileklerimi ilet.

Bynum takası sonunda gerçekleşti. Sağ gösterip sol vurdular Cavs-Bulls arasında Bynum-Deng ve draft hakları merkezli bir takas gerçekleşmiş. İki taraf içinde olumlu bir takas gerçekleşmiş.

Deng yıllık 10 md civarı kontratları reddetmişti.

Onun için 3 draft hakkı almak çok iyi bir tanesi 2014 1.Turundan Bynum'un kontratı garanti değil zaten.

Yeniden yapılanma başladı muhtemelen Boozer-Bynum dan birisi serbest kalacak.Boozer'ı serbest bırakırsak cap boşalacak ve muhtemelen 3 tane 2014 1.tur draft hakkı olacak Bulls'un elinde Cavs Sacramento'nun draft hakkını vermiş.

Mirotic'le görüşülünce yeniden yapılanma olacağı falan belliydi en azından Boozer'ın düşünülmediği ama Rose'un açıklamalarına falan rağmen bunun yapılması şaşırtıcı.

Brooklyn'de babalar kendini buluyor gibi. Garnett ve Pierce oyunda etkinliklerini arttırıyorlar. Sakatlar da döndü sayılır. Lopez olsa farklı şeyler konuşabilirdik ancak yine de Miami ve İndiana'dan hangisi eşleşirse eşleşsin 1-2 maç zorlanacaktır Brooklyn önünde. Babaların playoffta bu iki takımla ilk turda eşleşmezlerse ikinci tura çıkmasına kesin gözüyle bakıyorum ben.

Brooklyn'de babalar kendini buluyor gibi. Garnett ve Pierce oyunda etkinliklerini arttırıyorlar. Sakatlar da döndü sayılır. Lopez olsa farklı şeyler konuşabilirdik ancak yine de Miami ve İndiana'dan hangisi eşleşirse eşleşsin 1-2 maç zorlanacaktır Brooklyn önünde. Babaların playoffta bu iki takımla ilk turda eşleşmezlerse ikinci tura çıkmasına kesin gözüyle bakıyorum ben.

Sadece onlar da değil, takımın genelinde bir ivmelenme var. Blatche ve Teletovic de önemli katkılar veriyorlar. Ama Lopez'in sezonu kapatmasının ardından işleri oldukça zor.

Sadece onlar da değil, takımın genelinde bir ivmelenme var. Blatche ve Teletovic de önemli katkılar veriyorlar. Ama Lopez'in sezonu kapatmasının ardından işleri oldukça zor.

Valla İndiana ve Miami'nin hangisinin New York takımlarıyla eşleşeceği çok kritik bence. Çünkü bu 2 takım eleyemese bile hatta uzun tempoda kötü grafik çizseler de ; bir kaç maç için oldukça yorucu olacaklardır. Atlanta - Toronto tarzı basit bir ağaç dalından konferasns finaline gelen takım diğer takıma göre daha şanslı olur bence. Miami'de taşlar yerinde fakat Indiana Granger'ın biten kontratı yerine bir takasa girip adam gibi guard bulursa işler daha da kızışabilir.

Durant'ın son 1 aylık oyunundan sonra mvp tartışmaları da son bulmuştur sanırım. Bu sene sonuna kadar hak ediyor.

Lebron kardeşimde finaller mvpsi olur ;)

Paul George, Doc Rivers'ın kızıyla birlikteydi ama önümüzdeki aylarda striptizci bir kadından çocuğu olacağı bombası ortaya çıktı. Şansına yakın zamanda kayınçosu Austin ve kayınpederi Doc ile maçları yok. :D

Normal sezonun bitmesine az bir süre kaldı. Bu seneki draftın ne kadar vasatın altında olduğu şimdiden belli. Geçen seneki drafttan bu sene 2 allstar çıktı mesela. Seneye bu çaylaklardan allstar çıkma ihtimali bundan sonra Space Jam'deki gibi yetenek çalmazlarsa yok.

Kwame Brown'dan beri(Oden sakatlık belasına yakalandığından saymıyorum.Gerçi sakat Oden'dan bile kötü Bennett şu anda.) en kötü 1. sıra seçimi var. Bennett'in şu anki ortalamaları 4 sayı, 3.1 ribaund, 0.3 asist ve süre ortalaması 12 dakikalar civarında. Bennett'ten önceki 5 draft 1 numarası A.Davis, K.Irving, J.Wall, B.Griffin, D.Rose. Kariyerinin bundan sonra bu kadar kötü devam edeceğini sanmıyorum. Ciddi bir kamp geçirip, zayıflayıp biraz toparlar ama çok fazla bir şey de beklemiyorum.

Hadi o kötü çıktı diyelim Trey Burke, Oladipo, M.C. Williams dışında şimdiye kadar vasatı aşan oyuncu da pek yok. Antetokounpo belki bir patlama yapabilir ileride sadece. Gerçi Noel de var ama nasıl döneceğini bilemiyoruz. Görev adamı bol vasat bir draft oldu bu yıl. Şimdi herkes önümüzdeki sene için draft yatırımı yapıyor bakalım ne olacak.