Normal sezonun bitmesine az bir süre kaldı. Bu seneki draftın ne kadar vasatın altında olduğu şimdiden belli. Geçen seneki drafttan bu sene 2 allstar çıktı mesela. Seneye bu çaylaklardan allstar çıkma ihtimali bundan sonra Space Jam'deki gibi yetenek çalmazlarsa yok.
Kwame Brown'dan beri(Oden sakatlık belasına yakalandığından saymıyorum.Gerçi sakat Oden'dan bile kötü Bennett şu anda.) en kötü 1. sıra seçimi var. Bennett'in şu anki ortalamaları 4 sayı, 3.1 ribaund, 0.3 asist ve süre ortalaması 12 dakikalar civarında. Bennett'ten önceki 5 draft 1 numarası A.Davis, K.Irving, J.Wall, B.Griffin, D.Rose. Kariyerinin bundan sonra bu kadar kötü devam edeceğini sanmıyorum. Ciddi bir kamp geçirip, zayıflayıp biraz toparlar ama çok fazla bir şey de beklemiyorum.
Hadi o kötü çıktı diyelim Trey Burke, Oladipo, M.C. Williams dışında şimdiye kadar vasatı aşan oyuncu da pek yok. Antetokounpo belki bir patlama yapabilir ileride sadece. Gerçi Noel de var ama nasıl döneceğini bilemiyoruz. Görev adamı bol vasat bir draft oldu bu yıl. Şimdi herkes önümüzdeki sene için draft yatırımı yapıyor bakalım ne olacak.