NBA Geyiği

  • Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi
Jamal Murray de acayip bir maç oynuyor özellikle ikinci yarı mitchell-clarkson-conley üçlüsüne karşı tek başına savaşıyor saçma sapan şutlar sokuyor.
 
Dallas eleyecek Clippers'ı bu gidişle. Son hücumda Doncic'in üstüne nasıl Reggie Jackson'ı verdiler, büyük hata. Gerçi kim gelirse gelsin adam o şutu sokardı öyle alev alev yanıyordu. Dallas iyi birkaç takviye ile heralde önümüzdeki sezonlarda yeni bir hanedan oluşturacak.

Donovan Mitchell da acaip bir adam. Dwayne Wade'ın güncellenmiş hali gibi. Müthiş delici ve estetik oynuyor. Acaip bir jenerasyon geliyor Nba'de cidden.
 
Harden yine chokerlığını konuşturdu bugün D'antoni de usta loser nasıl olunur onun dersini verdi. Oklahama da maç sonuna kafaya kafaya girersen bir şekilde alırım ben o maçı dedi.
 
Boston seride favori olsa da Phila 4-0 ile süpürülecek takım değildi. Yollamışlar hocayı artık. Aslında Ben Simmons ve Embiid ikilisini de bozmaları lazım, olmuyor. Bence Embiid çok değerliyken iyi parçalarla takas yapıp takımı Ben Simmons etrafında kurmak lazım. Embiid cüssesinden dolayı bu tempoları kaldıramıyor uzun süre, dizler pert adamın. Ben Simmons'ı aynı Giannis gibi düşünüp ona göre bir takım kurarlarsa çok daha başarılı olurlar diye düşünüyorum.
 
3-1 oldu Lakers-Portland serisi. Her geçen maç üstüne koyuyoruz ama şampiyonluk oyununu oynamıyoruz tabi ki. Lebron maça ne kadar hakim olursa takımın oyun kalitesi bir o kadar artıyor. 4-1'e uzarız demiştim öyle de olacak gibi. Houston ve Clippers serilerinin de aynen bu şekilde rekabetçi devam etmesi de gayet güzel :D.
 
Rakip seviyesi arttıkça Lakers'ın oyun seviyesi de artacaktır. Bazı arkadaşlar sürpriz olabilir diyordu ama Porland Lakers'a rakip olabilecek bir kadro değil. Zaten biraz ağırlık koyunca olamayacağı da ortaya çıkıyor.
 
4 0 yenilcek cidden takim degiliz...

Harris,Ben,Furkan,thybulle,milton disinda kim varsa takaslayip yeniden iyi bir koc ile sampiyonluga oynayabilcek takim kurulabilir.

Embiid kalicaksa ben 'i yollamali olmuyor ego savaslarinda boguluyoruz
 
Malesef Porzingis yokmuş bugün. Daha önceden ihtimal vermiyordum ama artık her sonuca açık bir seri olduğunu düşünüyorum açıkcası doncic delisi ne yapsa şaşırmayacağım artık.
 
Yine ırkçılık, yine polis şiddeti. Durmuyor olaylar bir türlü. Bazı takımlar oynamak istemiyormuş geri kalanı. İptal olabilir lig diyorlar. Buraya kadar getirdikten sonra iptal olursa yazık olur. Ama iyice tadı kaçtı işin.
 
Tabi eskiden de oluyordu bu tür olaylar ama Trump dönemi daha da büyük skandallar oldu, her konuda. Kendini bilmez bi delinin eline verdiler koskoca Amerika’yı.
 
Clippers ve lakers devam etmesini istemiyormuş. Şuan Nba futbolunda arada olmasından dolayı ilginin en çok olduğu organizasyondur o yüzden oynamaya devam edip maç önünde farklı protestolar yapıp daha çok ve daha uzun süreli seslerini duyurabilirler.
 
Seslerini duymayan kaldi mi? Etkisini gorduk, gene basladigimiz yerdeyiz.
Bence artik ders verme pesindeler ama patronlar icin o kadar kolay olmaz.
 

Üst