Boogie Houston ile anlaşmış işte şimdi kartlar yeniden dağıtılır. Büyük üçlü nihayet kuruldu
Gobert alınabilir mi mesela ?Boston Hayward takası karşılığında 30 milyon dolarlık trade room exception aldı bu da bu yıl ya da önümüzdeki yıl kontratlı bir oyuncuyu takas karşılığında alabilirken maaş boşluğu sorunu yaşamaması demek. Epey iyi bir hamle oldu ama kimi getirebiliriz ondan çok emin değilim.
Benim kafam karıştı. Anlamıyorum bu bütçe-takas işlerini, çok karışık. Şöyle sorayım Kemba-Brown-Tatum üçlüsünü bozmadan bu hakkı kullanıp iyi bir ekleme yapma imkanı var mı Boston'un ? Gobert'i o yüzden sormuştum, bu takımın en büyük eksiği pota altı sonuçta.
Goberti Utah bırakacaksa birşeyler almak ister karşılığında o yüzden boston işi zor. Zaten pota altını öyle böyle yamadılar thompsonla. O yüzden forvet oyuncusuna giderler çünkü Tatum-Brown harici elle tutulur adam yok drafttan aldıkları Nesmith var iyi bir 3&D oyuncusu olabilir gibi duruyor ama ne kadar güveneceksin, Yabusele ve Williams normal sezonda tamam ama final hedefleyen bir takımın playoff ana rotasyonunda işi olmamalı. Alınabilecek oyuncular daha çok gözden çıkarılmış veya son sezonuna girecek isimler olur mesela Gsw Oubre'yi Iguodala dan gelen trade exception ile aldı. Boston da bence 3.5 numaraya daha çok ihtiyaçları var ama bulamazlarsa Olodipo ya gidebilirler, Memphis de daha oynatmadı ama düşünmüyorlarsa winslow olabilir ki cuk oturur Bostona gerçi sakatlık sıkıntıları var ama 4 pozisyon birden oynayabilen adam sonuçta.Benim kafam karıştı. Anlamıyorum bu bütçe-takas işlerini, çok karışık. Şöyle sorayım Kemba-Brown-Tatum üçlüsünü bozmadan bu hakkı kullanıp iyi bir ekleme yapma imkanı var mı Boston'un ? Gobert'i o yüzden sormuştum, bu takımın en büyük eksiği pota altı sonuçta.