NBA Geyiği

  • Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi
Boston'dan gördük valla bu iş genç oyuncunun gelişmesini beklemekle olmuyor. Tabi mantık dahilinde oldukça bu tarz prospectlerin takas edilme yolu açık olmalı ama açıkçası James Harden için bozulacak bir yapı olmamalı bence Miami.
 
Boston'dan gördük valla bu iş genç oyuncunun gelişmesini beklemekle olmuyor. Tabi mantık dahilinde oldukça bu tarz prospectlerin takas edilme yolu açık olmalı ama açıkçası James Harden için bozulacak bir yapı olmamalı bence Miami.
Aynen katılıyorum demek istediğim o zaten, Harden için değmez. Davis olsa mesela olurdu. Ayrıca Boston için olmadı demek de doğru değil. Tatum gayet oldu. Brown da o yolda diyebilirim. İyi bir parçaya ihtiyaçları var, o olursa Boston için de her şey olur.
 
O parça 35 milyonluk Walker olunca iş tıkanıyor maalesef. İmkan olsa Walkeri gönderirim takasa Hardenla bir şey yapma ihtimalin daha yüksek mesela
 
O parça 35 milyonluk Walker olunca iş tıkanıyor maalesef. İmkan olsa Walkeri gönderirim takasa Hardenla bir şey yapma ihtimalin daha yüksek mesela
Kemba'da sorun yok ki. Eksik parça pota altında. Sen vasat Theis ve beyin fukarası Enes ile pota altını doldurmaya çalışırsan elbette bişey olmaz. Orada Adebayo, Gobert gibi birisi olsun, o zaman gör Boston'ı. Myles Turner bile çok büyük iş yapardı.
 
Yapacağın bir şey yok ki. Üçünün kontratı cap kapatıyor tamamen. İşte orta ya bir steal yapacaksın ya da GSW gibi şansın dönecek. O yüzden zor yani. Curry kaç sene 12 milyon kontrata oynadı da Durant eklediler üstüne Green gibi steal geldi.
 
Miami yapısına uygun gözükmeyebilir Harden ama ihtiyaçları var bence. Geçen sezondan daha güçlü doğu Crowderı kaybettiler dragic bir yıl daha yaşlandı ki sakatlık sıkıntısı olan bir adam. Batıda ki en büyük rakibi Lakersta güçlendi. Geçen yıl normal bir sezon değildi ama öyle yada böyle Nba finaline çıkmışken bir adım geri atıp Hero'nun gelişmesini beklemek mantıklı değil. Bence de en uygun isim Beal miami için ama köle ettiler Bealı vermeyecekler kontratı bitene kadar. Harden loser mıdır evet ama Nbanin en iyi hücum silahı. Harden seni bir yere kadar götürür butler da bitirir. Kontratı ömürlük de değil 2022 de bitiyor olmadı mı bu sefer Bealı alırsın bakarsın işine.
 
Geçen gün Murat Murathanoğlu'nu dinleniştim. Lebron James'in oğlu 2023 draftına girebilirmiş. James'in Lakers ile sözleşmesi de tam o zaman bitiyor. Murathanoğlu'na göre Lebron'un artık en büyük amacı oğlu ile beraber aynı takımda şampiyonluk kazanıp kariyerini bitirmekmiş. Ben ihtimal vermiyorum ama öyle bişey olursa 10 tane film çekerler heralde bununla ilgili. Zaten onu da başarırsa hemen bir sonraki seçimlerde Amerikan başkanı yaparlar Lebron'u. Öyle bir saçma seviyeye ulaşır artık.
 
Çok da imkansız değil bence. Sonuçta David West, GSW ile 38 yaşında kupa kaldırmıştı sanırım. Tabi kolay da değil, oğlunun seçilmesi ve onunla aynı takımda olması lazım. Tabi bu da yetmiyor, oynadıkları takımın ciddi şampiyonluk favorisi olması lazım. Neyse zaman gösterir her şeyi.
 
Giannis 5 yıl 228. 2M$ değerde kontratını kabuk ederek tarihin en büyük kontratını imzalamış oldu. Bunu bekleyen takımlar bakalım nasıl bir yol izleyecekler artık. Belki kızışır biraz ortalık.
 
Paraya bak. Şu paranın küsüratına avrupa’da iddialı takım kurulur. Tarihin en büyük kontratını bir avrupalının alması da enteresan. Çok takımın planlarını değiştirdi bu imza aynı zamanda. Özellikle Golden State ve Miami. Bakalım play-off lanetini de yenebilecek mi Giannis.
 
Ortalık karışmaya başladı Woj haberine göre Houston takaslama çalışmalarına başladı Hardenı. Sixers, Heat ve Nets uğraşıyormuş. Sixers Simmonsı dahil etmiş takasa dahil etmiş. Houston Thybulle +Simmons +3 first round pick istiyormuş ama sixers Tobias Harrisi de bir yere kitlemeye çalışıyormuş gibi haberler var.
 
Morey geçen sene de Cp3 bu sezon kesinlikle burda falan diyordu 1hafta sonra mı ne takasladı.Simmons'ın denklemde olduğu senaryoda Sixers çok avantajlı ama Embiide güvenmek ne kadar mantıklı bilmiyorum zaten dizleri sıkıntılı öyle çalışkan bir adamda değil 30 yaşına gelince bence Embiidin değeri çok düşecektir. Harden paşanın esas istediği bir forvet ile oynamak hatta butlerı çok istemişti Houston ama alamamıştı. Simmonsı gerçekten vermek istemiyorda olabilirler o yüzden.
 
Bu gece 03:00 de Brooklyn - Golden State maçıyla başlıyormuş Nba. Sonra da 06:00 da Lakers - Clippers maçı var. Brooklyn'i çok merak etsem de saati çok ters olduğu için izleyemem ama Lakers - Clippers maçı kaçmaz.
 
Ben bu tarz kontratların soygun olduğunu düşünmüyorum nedense. Çok kötü kontratlar gördüm Mozgov, Deng'in 4/72'si gibi ama bu onlardan biri değil bana kalırsa. Utah'ın rebuilding yapacak bir durumu yok neticede her zaman bu ligde orta direk takım da olacak. Utah'ın kadro yapısına baktığımızda takımda Gobert dışında savunmacı yokken bile savunma sıralamasında 12-13. sırada Utah. Yani ortalamanın da altında bir şehir süperstar çekme gibi bir şansı da azken en azından kadro koruma istekleri absürt bir durum değil. Bugün en pahalı kontratlarda üçüncü sırada evet ama çoğu oyuncu 4/160 civarına imzaladı ki bir sonraki kontratında daha yüklü para alabilmek için. Yani şu an 3. olması bir şey ifade etmiyor bana kalırsa 2-3 yıl sonra ilk 20'nin dışında bile kalabilecek kadar yeni sözleşmeler geliyor zaten. Bazı oyuncuların şartlar gereği maksimum kontrat bedelleri daha düşük olduğu için Gobert en fazla para kazanan oyunculardan biri oldu. Hareket olanı olan bir takım olsa absürt karşılanabilirdi ama şu anki durumda pek de yadırgamadım açıkçası.
 
Gobert bence de efsane kontrat kapmış kendisi adına. Daha kötü örnekler elbette vardır. Öyle olması bunu normal yapmaz. İlginç aslında, Mitchell ile anlaşamıyor ayrılacak deniyordu. Ben de Boston için cuk oturur diyordum. Her halükarda Utah için hayati bir adamdı. Biraz pahalıya da patlasa onlar için takımlarında tutmak iyi olmuş.
 

Üst