NBA Geyiği

  • Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi
Westbrook Oklahoma City'den hiç ayrılmayacaktı. Zaten şampiyonluk şansın yok bari oranın bayrak adamı olup efsane olarak bitirseydin kariyerini. Orası senin çöplüğündü sen ne dersen o oluyordu, kafana göre oynuyordun işte. Şimdi oradan oraya savruluyor. Ama bu takasta en zararlı Beal oldu galiba. Şimdi Westbrook gibi bir adamla beraber oynamak zorunda kalacak eğer gitmezse bir yere.
 
Beal zaten Westbrook ile oynamak istiyordu hatta wall takasını gerçekleştiremedikleri için yönetime çok kızgın olduğuna dair haberler çıktı yani bu takas Beal için oldu. Şimdi Giannis uzatırsa Bucks ile Beal'da bu hamle ile kontratını tamamlayacağanı varsayarsak Miami de Harden için agresif olabilir. Hem Harden'ın hemde Beal'ın aynı yıl bitiyor kontratları bir harden ile deneyelim olmadı sonra Beal ile deneriz diyebilirler. Butlerı 2 yıl daha yaşlandırıp yanına Beal getirmektense prime döneminde ki haline yanına Harden çokta mantıksız değil. Houston gelirsekte seneye bekleyebilirlerdi Westbrook için çünkü bu adam sahaya çıkınca eskisi gibi oynayacaktı zaten manyağın teki topu görünce herşey sıfırlanıyor adamda. Seyirci olması ile beraber Knicks falan bence kesin alırdı taraftarı çekmek için her ne olursa olsun Westbrook bir marka ve hırsı ile taraftarı sahaya çeken bir isim, gidip Nba tarihinin en kötü kontratını almalarına gerek yoktu salakların.
 
Westbrook Oklahoma City'den hiç ayrılmayacaktı. Zaten şampiyonluk şansın yok bari oranın bayrak adamı olup efsane olarak bitirseydin kariyerini. Orası senin çöplüğündü sen ne dersen o oluyordu, kafana göre oynuyordun işte. Şimdi oradan oraya savruluyor. Ama bu takasta en zararlı Beal oldu galiba. Şimdi Westbrook gibi bir adamla beraber oynamak zorunda kalacak eğer gitmezse bir yere.

WESTBROOK kontratı bitti diye ayrılmadı ki takas edildi. Paul GEORGE gittikten sonra THUNDER'ın yeni bir yapılanmaya gideceği belliydi ve bu durumda WESTBROOK gibi sadece kendine oynayan bir adam zarardan başka birşey değildi. Russel'ın kendisi de takas edilmek istiyordu o süreçte diye hatırlıyorum ama THUNDER'ın motivasyonu çok daha yüksekti.
 
Harden idmanlara gelmeyerek normal sezonu sabote edeceğinin garantisini veriyor şu sıralar bunu yaparak hem kendi değerini hemde takas değerini düşüyor. Şuan gelinen durumda iki tarafında birbirine borcu yok tamam Houston şehir her maça 20 dk geç gelir, çok dolmaz falan öyle tutkulu bir taraftarı olmayan bir şehir ama yinede çok destek aldı yani bu ayıptığı ayıptır. Ayrıca Tilman feritta'nın Hulusi Kentmen edasıyla Hardena yaklaşacağını sanmıyorum böyle çirkefleşerek Harden saçma bir takıma takas olma olasılığı bence artıyor. Sen biraz da sacremento da takıl dediler mesela oradada mı çıkmayacak antremana yani böyle iş mi olur. Sebepleri aynı olmasada bu ve benzeri davranışlarda bulunan oyuncularında yakın zamanda yüzü gülmedi en azından benim hatırladığım Melo, irving gibi. Bakalım nereye varacak bu iş yine en makulu Houstonın takaslaması olacak gibi duruyor.
 
Harden'ın da işi zor. Onunla da oynamak çok sıkıntılı, onunla da anlaşabilecek oyuncu neredeyse yok gibi. Aslında CP3 ile iyi bir ikili olmuş gibilerdi ama sonrasında Westbrook tercihi tam facia oldu. Eğer şampiyonluk kovalayacaksa kendisi gibi en az bir süperstara sahip bir takıma gitmesi lazım. Ama onun topu eline alıp en az on saniye olduğu yerde sektirip sonra kaldırıp üçlük atmasını ve bunu maç içinde defalarca yapmasının nazını kim çeker artık bilmiyorum. Brooklyn deniyordu bir ara. Yani Harden-Irving-Durant. Düşünemiyorum üç tane arıza, her an sıkıntı yaratabilecek adam. Sonuç olarak Harden'ın da işi zor onu alacak takımın da. Kalırsa Houston'un da.
 
Sixers Simmons-Embiid ikisinden birini katmadan takas yapmak istiyorsa en az bir takım daha bulmalı. Bu iki isimden birini kullanacaksa da bence o isim Embiid olacaktır. Harden-Embiid kağıt üzerinde daha uyumlu gözüksede hem sakatlık geçmişi hemde mental anlamda ki sıkıntılarından dolayı yaş farkının da etkisiyle Simmons' ı takımda tutmayı tercih edecektir. Çünkü Harden'ın ilk takas haberler çıktığında kafasında iki yıllık bir plan olduğu söyleniyordu en azından sonrasında Harden serbest kalırsa Simmons üzerinde tekrar bir takım kurma şansı olur. Zaten Morey için de normal olanı düşünmemek lazım.
 
Eğer Embiid takaslanırsa Harden-Simmons ikilisi aslında kağıt üstünde mantıklı duruyor. Simmons asla şut atmayan, Harden da sürekli şut atan oyuncular. Birbirlerini tamamlıyor gibiler. Simmons'ın topu paylaşmayı sevdiğini, asist yapma özelliğini de biliyoruz artık. Harden'ın oyunu domine etmesine Simmons kadar izin verebilecek başka birini bulabilirler mi bilemiyorum. Eğer olursa sahaya nasıl yansır bilemiyorum ama kağıt üstünde bence heyecan verici bir gelişme olur. Görmek isterim bu ikiliyi aynı takımda.
 
Yahoo Basketball Fantasy için 1 kişilik boş yerimiz var. Ligi takip eden, ilgisi olan ve daha önce mümkünse oynamış birisini arıyoruz. Oynamak isteyen özelden bana yazabilir.
 
Here are the latest odds for James Harden's next team:

🏀 Miami Heat +250
🏀 Brooklyn Nets +275
🏀 Toronto Raptors +350
🏀 Philadelphia 76ers +500
🏀 Boston Celtics +750
🏀 Denver Nuggets +1000 https://t.co/bAeDyT1P6N
75 yaşındaki Riley amca 10 yıllık yapılanmanın peşinde değilsindir heralde yap şovunu...
 
Harden - Butler - Adebayo iyi bir iskelet olabilir. Tabii Harden'ın Houston'daki gibi değil de biraz daha paylaşımcı olması lazım. Arkada daha Dragic, Herro falan da var. Ben en uygun Miami sonra da Phila diyorum. Bakalım nasıl olacak.
 
Takas olursa Herro dahil olur pakede de nasıl karşılayacak kontratı orayı çok çözemedim
Eğer Herro’yu verirlerse çok büyük, fahiş bir hata yaparlar. Tavanı yok o çocuğun çok büyük potansiyel. Takımı üstüne kuracakları adamlardan biri. Adam çaylak yılında 37 sayı mı ne attı Magic’den sonra. Artık 33 yaşına gelmiş Harden için harcanmayacak kadar değerli.
 
Harden 31 yaşına yeni girdi. Miami de Butler gibi bir karakteri prime döneminde yakalamışken ne var ne yok ortaya dökmeleri gerektiğini düşünüyorum.Hero çok değerli bir genç ama contender bir takımın bir numaralı taşıyıcısı olur mu pek sanmıyorum.Bence Giannisi de almayacaklar sahada Butler-Giannis-Bam bu devirde sahada tutmak kolay iş değil muazzam bir savunma gücü olurlar o ayrı ama Butler - Bam yanına bir skorer daha iyi gider diye düşünüyorum. Zaten Bam daha iyi bir oyuncu da olabilir Giannisten aklım bir türlü almadı Giannis isteklerini.
 
Harden 89 doğumluymuş. 32 diyelim. Herro 2000 doğumlu. Kafa kafaya bile değişmem ikisini. Herro gerçekten Doncic gibi nerelere gideceği belli olmayan bir oyuncu. Eğer Butler-Adebayo-Herro verilmeden gelecekse çok büyük iş olur ama Adebayo veya Herro feda edilirse herkesin düşünesine saygım var ama büyük hata olur.
 
James Harden'ı tam kafamda oturtamıyorum. Dragic - Herro - Igoudala - Leonard karşılığında kendisini alsak bile gelecek sezon Adebayo - Harden - Butler üçlüsünün 104,5 Milyon Dolar bir sonraki sezon (2022- 2023) 112,5 Milyon Dolar kazanacak olması bana çok uçuk geliyor. Takımın kalanı çaylak kontratıyla ve minimum kontratla oynayan oyunculardan oluşacak. Ayrıca James Harden play-off'larda gerçek bir kaybeden. Onunla şampiyonluğa ulaşmak bana olası gelmiyor.

Eğer takas yapılacaksa benim kafamda takıma yakıştırdığım 3 kişi var. Bradley Beal, DeAaron Fox ya da Damian Lillard. Fox ve Lillard'ın gelme ihtimali neredeyse yok ama Beal takıma gelmek için istekli olabilir. Eminim Pat Riley'ın kafasının bir köşesinde sezon içinde Beal'ı takasla getirmek vardır. Sadece onun için neyi feda edebileceğini hesaplıyordur.
 

Üst