NBA Geyiği

  • Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi
Jonathan Isaac yine uzun süreli sakatlanmasına rağmen 80 milyon dolara imzalamış. Boston'un Gobert'e kontrat verecek bir imkanı yoktu zaten. 28,5'u kabul etmezse.
 
Durant eski halinden esintiler sunmuş maçta. Kyrie cıvıtmazsa sonuna kadar gider bunlar. Daha LeVert var, Dinwiddie var, Harris var, Shamet var, Allen var, Jordan var. Çok çok iyi yan parçalara sahipler. Golden State de maalesef yine acınacak halde. Çok değil daha iki-üç sene önce tarihin belki de en iyi takımının düştüğü durum içler acısı.
 
Atlanta guzel takim oldu. Yillarin loseri bu sene dogru hamleler yapti, beklenenden iyi bir sezon gecirirler diye dusunuyorum.
 
Son düzenleme:
Geçen gün Kaan Kural'ı dinliyordum. Şu an Nba'in en çok maaş ödenen oyuncusu Giannis değil Kelly Oubre dedi. Bilmiyordum meğerse onun kontratı 82 milyon dolarmış, ödenen ekstra vergiden dolayı. 63 milyon dolar mı ne vergiye gidiyormuş, kalanını alıyormuş Oubre. Aslında beğendiğim, işe yarar bir adam Oubre ama bu nasıl bir mantıkla yapılmış kontrattır aklım almadı.
 
Spencer Dinwiddie aşil sakatlığı yaşamış. Sezonu kapattığı açıklanmış. Brooklyn için çok kötü haber. Hesapları karışabilir bu sakatlıkla. Kyrie saçmaladığında topu eline alabilecek bir adamdı. Kadroları derindi ama Levert'ten sonra o derinliğin en önemli adamını kaybetmiş oldular.
 
Yani Harden ne saçma bir adamsın sen...Rezillik üstüne rezillik yaptı, kilolu geldi ama şu sıkışık sezonda acayip top oynayarak başladı. Maç çekişmeli giderse bugün 50-60 arası atacak heralde. Wood da güzel bir steal olmuş hücum anlamında birçok şeyi yapabiliyor Harden gitse bile yapılanmaya gittikleri takdirde güzel draft hakkı koparabilir Houston bu adamdan.
 
Şu harekete bakar mısınız ? Tekniğe, estetiğe, zarafete. Şiir gibi oynuyor şiir. Adam saf yetenek. Ve o yeteneği o boyla birleştirmiş. Tarihin en büyük oyuncuları arasında Durant'in adının geçmemesi onun için büyük talihsizlik. Aslında o oyuncu grubundan hiç eksiği yok. Underrated demek istemiyorum ama mesela hiç kimse tarihin en iyi ilk beşine bu adamı koymuyor. O konuda hakkı yeniyor bence.


 
Suns Denver'ı da devirdi. Bu sezon playoff yarışında olacakları bekleniyordu ama daha fazlasını yapacaklar gibi duruyor. Bridges-Johnson-Crowder gibi 3 tane kalburüstü kanata , Booker gibi ligin en iyi skorerlerinden birine, Cp3 gibi bir oyun aklına ve savunma liderine sahipler. Takımın tavanını ise Ayton belirleyecek eğer all star seviyesine çıkarsa batıyı ilk 5 içinde tamamlarlar. Utah Goberte dünyaları vererek ayağına sıktı zaten, Houston ne olduğu belli değil. Bu arada Wood ciddi bir steal olma yolunda ilerliyor enteresan bir bitirciliği var eğer Harden kalırsa hücum ile bir noktaya kadar giderler. Atlanta yine çok iyi durumda rotasyonun neredeyse yarısı yok Trae Young kariyer olarak doncic ile oyun stili olarakta Curry ile gereksiz yere karşılaştırıldığından biraz hakkı yeniyor. Trae young nevi şahsına münhasır bir topçu umarım bu sene playoff yapınca hakkettiği değeri görür çocuk.
 

Üst