Sezona şöyle bir bakarsak o kadar dandik oynayan öylesine iğrenç takımlar var ki. Bu kadar dandik bir sezon olcağını bilsem yahoo'ya girmezdim bile. Sadece beğendiğim takımları yazacağım.
İlk olarak Portland'a değineceğim. Cidden keyif veriyorlar izleyen herkese. Eğer uykuyu feda edip gece maç izlemeyi düşünüyorsanız Portland maçlarını izleyin. Gece maç izleyip de Portland'ı izlememişseniz yatın uyuyun yazık size.
Clippers nefret ettiğim takımlardan. Griffin de Paul de sevmediğim adamlar. DeAndre jordan gibi soytarı , Reddick gibii kılkuyruk adamlar da var sevmediğim . Üstelik koçları da maç boyu hakemlerle konuşan Rivers. Ama güzel basketbol oynuyorlar. Reddick ve Dudley ilk beşte görevlerini çok iyi yapıyorlar. bu 2 adam şut soktukları sürece sistem işliyor. Barnes da katkı vermeye başlayınca Clippers güzel takım olacaktır . İşler sıkışınca devreye giren Crawford'ın düşük viteste yüksek ortalama ile oynadığı gibi de bir gerçek var. Hiç faydalanmadıkları Mullens , Jamison gibi adamlar da çoğu takımda kilit yan parça olabilecek adamlar.
Lakers da sonuca yansıtamamasına rağmen güzel top oynuyor. Sezon başı maçlarını izlemedim umutsuz olduğumdan dolayı. Ama dikkat çekmeyi bir şekilde başardılar. Steve Blake gibi pass first guardlar her zaman izlenmeye değer. Kobe öncesi dönemde roller güzel dağıldı. Bu arada Nash hakikaten yakışmıyor bu formaya.
Dallas da çok fazla eski dost olduğundan dolayı takibimdeki takımlardan. Şu takımı playoffta görmek istiyorum. Özellikle de genç ve enerjik Thunder ya da Warriors gibi bir takıma karşı. Bu arada takım o kadar yaşı ki Dallas Uncles filan olabilirmiş bu senelik isimleri. Devin Harris'ten iyi bir dönüş bekliyorum ben yuvasında.
Houston fena gitmiyor batıda. Lin beklentilerin üstünde başladı sezona. Beverley ile karşılaştırılması abesti zaten. Lin birden şişirilip birden söndürülmüştü. Şu an gerçek kimliğini buldu . Parsons denen adamı birtürlü sevemedim ve çok abartılıyor. Bence temiz suratlı düzgün çocuk tipli olmasından baya bi kurtarıyor. Bizim köyün eski delilerinden Casspi ve Garcia da iyi katkı veriyorlar.
Spurs'u yazamam kimse kusura bakmasın. 3 kez uyuyakaldım onların maçının linkini açtıktan sonra. İyiler işte , hep de iyilerdi zaten. Hiç kötü Spurs gördün mü ? Adamlar yaşlanıyor mevzusu da hikaye. 5 yıldır okuyorum bu yaşlanıyor cümlesini. Yaşlanmıyorlar bence.
Memphis dikkat çekmiyor ama Gasol dönene kadar tabloda kalırlarsa ve Pondexter az bişey toparlarsa bence çok tehlikeli takım . Aklınızın köşesinde tutmanızı öneririm okuyan varsa.
Phoenix'i hiç izlemedim. Nasıl yüzde 50lerde geziyorlar aklım da almıyor. Tek bildiğim ikizlerin Marcus olanı Çin malı.
Miami'yi yazmayacağım. 2. viteste bile değiller. Arada Wade oynamıyor , bazen de Bosh. Beasley şöyle top oynarsa şu playoffu yapmasınlar hiç.
Indiana eski JO dönemindeki gibi. Vura vura gidiyorlar. Ama Miami'yi nasıl elerler kestirmek güç. Giren çıkan farketmiyor maç esnasında. George filan deniyor ama korkutucu oynayan Hibbert aslında bu sezon. Ama hala potanın içine vuramıyor topu. Savunmada boyalı alanda nefes almayı bile yasaklayan adamın karşı potada böyle pısırık kalması çok ilginç.
Boston disiplinli oyunuyla şaşırtıyor. Gerçi şu takımda hep iyi huylu adamlar var. Sullinger ve Green'den birini seçmek bence makul bir tercih olurdu. 2 adet 3,5 numara ile gelecek planlamak mantıksız geliyor. Değeri varken paket yapmak mantıklı geliyor. Bir de Faverani net olarak iyi bir oyuncu. Zamanla hakettiği saygıyı görecektir.