NBA Geyiği

  • Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi
Brett Brown ve Elton Brand öyle bir kamburmuş ki şu takımın başında basketbol oynamayı özlemiş adamlar.
Harden ise şubata girmeden su kaynatmaya başlayacak gibi dün maçı sattı resmen. Sixers ın bu başlangıcı, Brown ve Tatum muazzam başlaması ki Tatum her sene daha da komple bir oyuncu olma yolunda ilerliyor. Dinwdiee sakatlığı ile brooklyn de Harden takasına sokabileceği iyi bir isim kaybetti. Bu üç takım artık Harden ile uğraşmaz gibime geliyor Denver'ın da pek sanmıyorum Jokic manyak gibi sezona başlamışken o topa gireceğini. Toronto'nun da elinde pek birşey yok Miami dışında artık contender bir takıma gitme ihtimali kalmadı bence. Kalan takımlardan belki Bulls falan bir hamle yapar Lavine ekseninde yine bir ihtimal Gsw olabilir Curry e son bir kıyak olsun diye.
 
Bir sixers övelim dedik gittiler Durant-İrving oynamıyorken ezildiler. Seneye falan artık 60 a çeksinler maç sayısını şu aptal aptal maç salmalar azalır belki.
 
Boston'da Tristan Thompson, Robert Williams, Grant Williams ve Carsen Edwards tedbir amaçlı 1 hafta karantinada olacaklarmış.
Haydi Tacko Paşa! Adam geçen yıl aynı gün 10 dakika sahada kalarak kariyer rekoru kırmış. Bugün egale edecek. 😂
 
Bu gece itibariyle Covid sebepli protokole takılan 30 küsür oyuncu var. Covid'li biriyle yakın temas kuranlar da galiba karantinaya alınıyor. Maç arası Valanciunas'ı da götürmüşler. Adam ilk yarı sahadaydı o zaman mantıken sahada diğer herkesin akıbeti ne olacak o da enteresan. İşler iyice karışacak gibi duruyor NBA'de...
 
Bir sixers övelim dedik gittiler Durant-İrving oynamıyorken ezildiler. Seneye falan artık 60 a çeksinler maç sayısını şu aptal aptal maç salmalar azalır belki.
Maç başlamadan hemen önce curyde covid pozitif cıkmıs.Takımın etkilendiğini düsünüyorum vede adamlar inanılmaz attılar öyle böyle degil
 
Sixers 7 oyuncu çıkacak sahaya. Dwight Howard PG oynayacakmış. Bubble'da müthiş iş çıkaran NBA Yönetim bu süreci biraz kötü yönetiyor gibi.
 
Nihayet şu drafttan bir isim ışık vermeye başladı. LaMelo'nun topla ilişkisi çok iyi ve şutu da abisine oranla daha iyi, fiziği zaten pozisyonuna göre çok üst düzey bakalım babası başını yemezse şu çocuğun bizi ilerleyen senelerde oldukça eğlendirebilir.
 
Portland da bu sene her türlü sürprizi yapabilir gibi. Özellikle Covington tam onların yıllardır arayıp bulamadıkları adam. Lillard'ın ve McCollum'un da artık prime dedikleri tam zirve dönemlerini geçirdiklerini düşünürsek, bu sene Los Angeles takımlarından sonraki sırada yer alabilirler. Nurkic'in de böyle devam etmesi koşuluyla tabi. Daha katkı vermeyen Zach Collins var. O da devreye girerse çok alternatifli olurlar.
 
Lakers yine tokat manyağı yaptı Houstonı.Ama hakemler de saolsunlar Morris-Cousins olayından sonra iyi sapıttılar 6 tane teknik faul çıktı ilk yarıda. Harden hücumda iyiden iyiye salmaya başladı ikili oyun kovalamaktan başka bir halt yediği yok. Şöyle bir Lavine üzerinden takaslasalar keşke de görse bi dünya kaç bucak.
 
NBA yarın toplanacakmış. 2 maç daha iptal edilmiş. Ya maç sayısı azaltılarak yeni bir fikstüre gidilir ya da bir erteleme gelir gibi görünüyor.
 

Üst