NBA Geyiği

  • Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi
LeBron sal bizi artık be kardeşim yeter. Harden yakın zamanda Kyrie gibi kaybolsa keşke. Bu arada Kyrie işi iyice çığırından çıkmaya başlamış, böyle devam ederse ciddi para cezası ile karşı karşıya kalacakmış. Şuan nerede olduğu bilinmiyormuş durup dururken sıyırdı ne arıza tipmiş.Yeteneğine bu kadar ihanet başka bir oyuncu daha yoktur heralde.
 
Harden bu saatten sonra hangi takıma gitse zarar artık. Houston'a yaptığı çok büyük ayıp. Houston'un bir takımın tapusunu onun üstüne yapmadığı kalmıştı. Senelerce belki Lebron'a tanınmayan ayrıcalıklar tanındı, tüm takım sadece onun oynayacağı şekilde oluşturuldu. Karşılığı bu olmamalıydı. Resmen bilerek oynamıyor adam, her türlü zorluğu çıkarıyor. Bu dönemde oyuncuların eli çok güçlü olduğu için kimse de bişey diyemiyor. Aslında direkt Kyrie - Harden takası olsa Brooklyn için bir nebze daha iyi olur. Kyrie, Harden bunlar artık düzelmez, eşsiz arıza tipler bunlar umurumda değil de arada Durant kaynayacak ona üzülüyorum.
 
Harden sezon başına göre net daha da kilo almış. Profesyonel bir sporcu bu kiloları bir kaç haftaya verir tabi ama Houston, Harden için her imkanı zorladı ama olmadı. Elinde böyle bir oyuncu varken de yok pahasına da niye bıraksın. Hakikaten büyük ayıp.
 
Kyrie'nin yaptıkları hiç profesyonelce değil. Kimseyi takmıyor. Harden'da da durum aynı. 2 tane süperstar oyuncunun kendilerini nasıl bitirdiklerini görüyoruz.
 
Harden zaten yapılı bir adam kilo gerçekten verirlir 2-3 haftada ama tamamen bırakmış durumda çoğu maçını izledim bir tane floater denemedi sürekli pas, wood ile ikili oyun. Kyrie 'nin yaptığının karşılığını söylesem ceza alırım. Durant 32 yaşında aşilden döndü back to back maçına çıkacam diyor paşa müthiş başladığı sezonda canım istemiyor diye oynamıyor. Sanki bize Rodman.Harden da kötü bir imaj bırakıyor evet ama şu İrving ile aynı kefeye koyulamaz en azından Harden'ın haklı haksız bir nedeni var. Heralde bu gece takas olacak Harden umarım İrvingi almayız sonra birde onla uğraş tekrar takaslamak için 3.bir takım sokulup en dandik şehrin takımına gider umarım şımarık irving.
 
Harden bence sezon başında yapması gerekeni gayet net söyledi. Bu saatten sonra Houston her gün takas değerini düşürüyor. Alabileceğin en iyi teklifi al gönder Harden-Cousins-Wall üçlüsüne ne ekleyip de şampiyon olacaksın ki. Sixers'dan Simmons'u alıp çevresinde yapılan bir şeyler yap ama şu an tamamen saçmalık Houston'un yaptığı.
 
Houston Harden'i takımdan uzak tutma kararı almış nihayet. 1 ay önce takaslasa mutlaka daha çok şey alacaktı ama zararın neresinden dönersen kar. Nets 3 pick 1-2 de swap teklif etmiş. Sixers da Simmons merkezli bir takas teklif edecek muhtemelen.
 
İrving şu son yaptıyla Harden'dan daha genç ve nbanin belkide en clutch oyuncusu olmasına rağmen üzerine bu kadar loser damgası yapışmış adamdan kendini değersiz duruma soktu.
 
JAMES HARDEN, BROOKLYN NETS'TE! (ESPN)

Takas paketi:

Brooklyn Nets - James Harden
Houston Rockets - 4 adet 1. tur hakkı, 4 adet pick değişim hakkı

Caris LeVert ve Jarrett Allen da pakete dahil olabilir. Detaylar gelmeye devam edecek.

Cleveland Cavaliers, takasa dahil oldu.

Brooklyn Nets - James Harden

Houston Rockets - Caris LeVert, Dante Exum, Rodions Kurucs, 4 adet 1. tur hakkı, 4 adet pick değişim hakkı

Cleveland Cavaliers - Jarrett Allen, Taurean Prince

Ayrıca Victor Oladipo, Rockets’a takaslandı! Caris LeVert ise Pacers’a transfer oldu.
 
Gerizekalılar ya nereden nereye düştüler yok onu istiyoruz yok bunu. Al sana Oladipo. Maxey için Simmons takasını yapamadılar heralde 2 maç top oynamış çocuk daha neyin diretmesi bu . Bakalım İrving paşa ne zaman teşrif edecekler bu panayıra. Brooklyn içinde Allen'ı vermek büyük kayıp, İrving eşeğinin takımda kalması daha da büyük kayıp. En karlı çıkan Pacers heralde.
 
Bence Houston da epey karlı çıkmış. Brooklyn'in çok uzun vadeli bir proje olduğunu düşünmüyorum o yüzden 25 ve 27 picki oldukça değerli hadi Oladipo'nun kontratı aldılar da hiç pick almadan Simmons çekmek de bir yere götürmezdi. Indiana baya karlı çıktı Levert müthiş skorer. Brooklyn yine geleceğini ipotek etti, üstüne benchini öldürdü. Yani 32 yaşında Harden ve kafası gitmiş bir Kyrie ile bu takımın 2 sene sonrasına garantisi var mı tartışılır. Benim için Indiana>Houston>Brooklyn oldu bu takasta kazanan.
 
Kısaca:

Cleveland ve Indiana'nın takasa dahil olmasının ardından oluşan son durum.
-Brooklyn - James Harden
-Houston - Victor Oladipo, Dante Exum, Rodions Kurucs, 4 adet ilk tur draft hakkı, 4 tane hak değişimi
-Cleveland - Jarrett Allen, Taurean Prince
-Indiana - Caris LeVert

Şeklinde oluştu takas...

İndiana karlı çıktı.
Brooklyn Big3 kurdu ama birbirini çok tamamlayan 3'lü değil. Durant bir tarafa da kafası gidik Kyrie ve kilo almış Harden ile nasıl olacak pek aklım yatmıyor.
 
Levert 'ın kontratı uzunmuş tanking yapılacak o zaman.Biraz daha mantıklı geldi banada bunu öğrenince iyide alıyormuş Levert. Brooklyn birde irvingi takasa çıkarsa güzel olur. 2-3 tane yan parça koparırlar belki. Harden içinde yine daha iyi oldu gibi Sixers ta olsa Houstonda ki sıkıntılar baş gösterebilirdi Playoffta ama burada Durant var.
 
Levert 'ın kontratı uzunmuş tanking yapılacak o zaman.Biraz daha mantıklı geldi banada bunu öğrenince iyide alıyormuş Levert. Brooklyn birde irvingi takasa çıkarsa güzel olur. 2-3 tane yan parça koparırlar belki. Harden içinde yine daha iyi oldu gibi Sixers ta olsa Houstonda ki sıkıntılar baş gösterebilirdi Playoffta ama burada Durant var.

Levert Indiana'ya gitti, Oladipo'ya yeni kontrat vermezler muhtemelen iyice yatışa geçer houston.
 

Üst