NBA Geyiği

  • Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi
John wall iki yıl sonra ilk defa top oynayıp maç kazandırdı ve fizik olarak gayet iyi duruyor özellikle savunmada çok iş yaptı bugün. Wood yine ne kadar farklı bir uzun oluğunu gösterdi tek sıkıntısı serbest atışlar. Onları yüzdeki sokmaya başlarsa 25 sayı ortalamasını bulabilir gibi duruyor çok ince o yüzden teması rahat gösterebiliyor topla ilişkisi gayet iyi, savunmada en azından uzun kolları ve ayak çabukluğu ile iyi bir blok tehdidi oluşturuyor. Kendisi bu sezon M.I.P adayım bu sene bakalım. Harden kalıcam derse ve wall sağlıklı kalırsa belki batı finalini zorlayabilirler.
 
Westbrook için kitap yazılmalı bir oyuncunun verimsizliği üstüne resmen istatistikleri varlığını yanıltmak için oynuyor kral. Takımın ana parçaları Tatum ve brown her sene ileri adım atarken kadrosunun yan parça kalitelerini sürekli geriye adım attıran usta Gm Danny Ainge 'e de selam olsun.
 
Curry sonbaharında fena harcanacak şu kadroda ama yapacak birşey yok. Paul George enteresan bir formda girdi sezona bu şekilde devam ederse Lakersı devirme ihtimali olan tek takım olabilir daha enteresanı Batum fena oynamıyor.
 
Klay sakatlanmasa batıda üst sıralara oynarlardı. Messi gibi son yılları boşa geçecek Curry'nin de. Şu ana kadar görünen o ki batıda pek bir değişiklik yok. Yine Lakers favori, onu en zorlayacak takım Clippers gibi duruyor. Geçen sezonki senaryo yani. Doğu biraz daha karışık. Eğer Durant ve özellikle Kyrie su kaynatmazsa orada Brooklyn denkleme girer. Bucks geçen normal sezonlardaki gibi baskın olmayacak heralde. Indiana, Atlanta çok formda. Biraz karışık yani durum o tarafta, Miami gibi yine sürpriz bir takım çıkabilir o taraftan. Gönlümden geçen Lakers - Brooklyn finali olursa tadından yenmez ama. Lebron - Durant bir kez daha kapışırlar.
 
Curry yanlış takımda oynuyor maalesef. Ama GSW ilk göz ağrısı bırakamaz orayı. Kaptan gemiyi en son terk eder. Orada Oubre JR. biraz kazık oldu gibi maalesef. Wiggins'de doğru dürüst katkı veremiyor. GSW'in işi çok zor.
 
Tatum tek başına hiç etti torontoyu üstelik smartın da olmadığı bir günde.Toronto bu sezon teslim bayrağını çekecek gibi Siakama fazla güvendiler geçen sezonun başında iyi oynadıktan sonra sürekli düşüş halinde, Lowry yaşlandı 35 olacak, Anunoby de hücumda acayip istikrarsız ona da güzel para gömdüler yani kadro çok yetersiz. Philadelphia ise Harris 4 olmasıyla ve takıma net şutörlerin katılımıyla seviye atlamış gibi duruyor. Simmonsın sayı katkısını pek zorlamıyorlar artık geçen yıllara göre çok daha fazla alçak postta topla buluşuyor, savunmayı zaten üç kişilik yapıyor Furkan bir an önce döner umarım şu yapıda çok değerli olacaktır savunması da sırıtmayacağı için. Doncic ise ilk defa düzgün şut attı bu sezon ve alıştığımız triple-double ında yaparak maçı aldı, Houston ise son periyot iyi geri dönmesine rağmen Hardenın rezalet son 5 dk sı ile maçı kaybetti.
 
Payton Pritchard..
İyi oyuncu. Faydası olur. Kene gibi yapışıyor savunmada. Detroit maçını izledim bezdirdi savunduğu adamları. Hücumda da kendini geliştirmesi lazım ama gayet idare eder şimdilik. Sıkıntı şu ki hep kısalardan buluyorlar böyle adamları. Houston’ın aldığı Wood gibi bi adam bulamadılar bir türlü. Eğer bu Pritchard daha gelişim gösterirse Kemba artı bişeyler verip sağlam bir uzun kovalaması lazım Boston’un. Thies ve Thompson ile olacak iş değil.
 
Umarım şom ağızlılık yapmam ama beal kafayı yemiş durumda manyak gibi şut sokan sixersa tek başına savaşıyor 52 oldu 3.per bitmesine 2.5 dk var.
 
Hay senin scott brooks kadar son periyotun ilk 4 dakikası oynatmadı bealı bırak aktif dinlensin adam soğuttu boşuna. 60 sayıda kaldı Beal son saniyelerde serbest atış ta kaçırdı franchise rekorundan da oldu. Bu performans 70 i hakediyordu yazık oldu. Sixers ta da oyuncuların surat ifadeleri bile farklı bu sezon Embiid-Simmons-Harris ve şapkadan çıkan Curry hangisi övsem bilemedim ama keyif veriyorlar.
 
8 7 1 OLDUK 3 vitesse bile kazanıyoruz.Uzun zamandır takım olarak oynamıyorduk Deplasman bize gerçekten deplasman oluyordu bu sezon onuda aştık.

Hocanın ekibi çalısıyorBrett William Brown oynatığı basketbol ile alakamız yok.
Embiid e ver bekle ,Ben içeri drive et ,Olmuyorsa salla üçlük bu sekilde Şampiyon olunmazdı.


PLAY OFFlarda EMBİİD EFENDİ uslu durursa Dogu Şampiyonu oluruz gerisi allah kerim.
 
8 7 1 OLDUK 3 vitesse bile kazanıyoruz.Uzun zamandır takım olarak oynamıyorduk Deplasman bize gerçekten deplasman oluyordu bu sezon onuda aştık.

Hocanın ekibi çalısıyorBrett William Brown oynatığı basketbol ile alakamız yok.
Embiid e ver bekle ,Ben içeri drive et ,Olmuyorsa salla üçlük bu sekilde Şampiyon olunmazdı.


PLAY OFFlarda EMBİİD EFENDİ uslu durursa Dogu Şampiyonu oluruz gerisi allah kerim.

Biraz fikstürün de payı var sanki abi :)
 

Üst