Wood o kontratla çok büyük steal ya. Tristan Thompson'a vermek varken o kontratı niye verelim tabi yetenekli adama
İyi oyuncu. Faydası olur. Kene gibi yapışıyor savunmada. Detroit maçını izledim bezdirdi savunduğu adamları. Hücumda da kendini geliştirmesi lazım ama gayet idare eder şimdilik. Sıkıntı şu ki hep kısalardan buluyorlar böyle adamları. Houston’ın aldığı Wood gibi bi adam bulamadılar bir türlü. Eğer bu Pritchard daha gelişim gösterirse Kemba artı bişeyler verip sağlam bir uzun kovalaması lazım Boston’un. Thies ve Thompson ile olacak iş değil.Payton Pritchard..
Aynen ön çapraz bağ gitmiş pozisyonu izleyince aşil sandım.Fultz aşil değil sanırım. Dizinden sakatlandı. Çapraz bağları gitti sanırım. Çok üzücü bu sezon kendini bulmuştu
8 7 1 OLDUK 3 vitesse bile kazanıyoruz.Uzun zamandır takım olarak oynamıyorduk Deplasman bize gerçekten deplasman oluyordu bu sezon onuda aştık.
Hocanın ekibi çalısıyorBrett William Brown oynatığı basketbol ile alakamız yok.
Embiid e ver bekle ,Ben içeri drive et ,Olmuyorsa salla üçlük bu sekilde Şampiyon olunmazdı.
PLAY OFFlarda EMBİİD EFENDİ uslu durursa Dogu Şampiyonu oluruz gerisi allah kerim.