NBA Geyiği

  • Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi
Bu gece Lakers - Boston maçını S Sport spikersiz yayınlayacakmış :) Tam bize göre bir çözüm. Olsun bu bile aşamadır. Boston ilerlerse demek ki yayınlayacaklar geçen seneki gibi yapmayacaklar. Bakalım Boston kötü gidişe dur diyebilecek mi.

Bu gece erken saatlerde çok maç var Nba'de. Brooklyn - Phila maçı iyi olur gibi. Onu da yayınlıyorlar.
 
Bu gece Lakers - Boston maçını S Sport spikersiz yayınlayacakmış :) Tam bize göre bir çözüm. Olsun bu bile aşamadır. Boston ilerlerse demek ki yayınlayacaklar geçen seneki gibi yapmayacaklar. Bakalım Boston kötü gidişe dur diyebilecek mi.

Bu gece erken saatlerde çok maç var Nba'de. Brooklyn - Phila maçı iyi olur gibi. Onu da yayınlıyorlar.

Cuma sabahı da Boston'ın Milwaukee'ye kaybettiği maçı spikersiz vermişlerdi, çok şaşırmış ve gülmüştüm. Ama öncesinde bu sezon ki NBA'in Avrupa yayın programındaki tüm Boston maçlarını zaten S Sport Plus'tan vermişlerdi. Milwaukee maçı da öyle olur sanmıştım ama tekrarını izlemek için geri sarıp baktığımda amerikan yayıncıdan direkt orjinal spikerli yayınlandığını gördüm. Enes KANTER oynamadı mı acaba diye düşündüm ama o da oynuyordu. Ancak gün içinde 1 veya 2 kez verilen tekrarları yayınlamadılar. Yani gecenin bir saatinde İngilizce Enes övmek ve oyununu göstermek serbest 😂 Belki de Türk spikerler zorlanmasın nasıl anlatacağız diye, Silivri bu vakit soğuk olur ne yaparız gibi düşüncelere kapılmasın diye iyi niyetli bir çalışmadır:ROFLMAO:
 
İzleyemedim maçı ama Boston paramparça etmiş Lakers'ı. 32 sayı fark hem de Davis ve Lebron varken. Gordon Hayward, Tatum-Brown-Kemba üçlüsüne destek verdiği sürece Boston her zaman iş yapar. En büyük sıkıntı olası bir eşleşmede Ante veya Embiid karşısında duracak adamları yok. Enes kağıt helva gibi onların yanında. Theis da o seviyelerin adamı değil.

Portland maçında da Lillard çıldırmış 61 sayı atmış. Portland da geçekten yazık oluyor bu adama, takıma savunma yapacak adam lazımken gittiler Carmelo'yu falan aldılar. Geçen sene batı finali yapan takım yerlerde, play-off yapamayacaklar büyük ihtimal.
 
Harden son maçlarda epey formsuz. Hem kendi mvp olma şansını kaybediyor hatta kaybetti gibi hem de Houston ilk dört dışı kalıp avantaj kaybedecek bu gidişle. Daha ilk turda Clippers veya Lakers'la karşılaşırlarsa işleri zor.
 
Zion bu gece kesin olarak ilk maçına çıkıyormuş Spurs karşısında. Bakalım çok büyük beklenti var neler yapacak. Tahminim az süre alır ama yine de izlemeye değer.
 
Zion süper başladı. 22 sayı 7 rebound. Daha ilk maçında bunları yaptı. Üçlükleri de girdi. Zaten şutu olursa o istenilen süper yıldız konumuna gelir. Hadi herkesi yanıltsın da bu kiloyla nba’ın Lebron dan sonraki yeni yüzü olsun.
 
Ilk mac icin harika baslamis Zion. 18 dakikada 22 sayi. 4/4 ucluk. Son ceyrek sanirim 17 sayi atmis. Ama evet kilosu epey fazla. Biraz verirse cok iyi olur ancak onun icin sakatlanmamasi onemli durum su anda.
 
Kobe, kaza esnasında kızı Gianna'nın basketbol maçına gidiyordu. Kazada Gianna'nın takım arkadaşı ve onun bir ebeveyni de helikopterde bulunuyordu. (@wojespn)
 
Vay be :( cok ama cok yazik oldu gercekten. 90 larin ortasindan bu zamana kadar yuzune baktigim her an sevgi ve tebessum enerjisi alirdim Kobeden. Basketbolda idol olmasini da geciyorum. Cok ama cok erken bu ayrilik R.I.P KOBE !
 
Gençliğim öldü, bir parçam koptu. Öyle bir adam ki internet çöktü dünya çapında. Twitter yavaşladı, Ekşi sözlük komple göçtü zaten onu söylemeye gerek yok.
Benim için Jordan’dan sonra gelen isimdi. Onun gibi estetik oynayan biri daha çok zor gelir. Biz bu adamı Galatasaray formasıyla görmüştük idmanımıza gelmişti, hangi organizasyondu o şimdi hatırlamıyorum ama tüm takımla fotoğrafları vardı. Ah be çok zor bu haberi sindirmek.
 
Cidden saka gibi, kim olursak olalim 10 dakika sonrasi muallak, Milyonlara basketbolu sevdirmis cok iyi oyuncu ve cok guzel insandi Kobe! Inanamadigim olay ölüm degil adlandiramiyorum sadece, Konduramiyor insan.
 

Üst