Houston resmen deney takımı gibi bişey oldu. Capela hamlesiyle de pokerde bütün parasını ortaya koyarak rest çekenlere benzediler. Adamlar iki metrenin altında oyuncularla şampiyonluğa oynuyorlar. Görülmüş iş değil. Sadece kendileri açısından değil bütün Nba'e rest çektiler aslında, basketbolun doğasına aykırı çünkü yaptıkları. Hele finale kalıp da doğudan Philadelphia gelirse o zaman tam cümbüş olur. Tamamen iki zıt takım. Harden'ın veya Tucker'ın Embiid'ı savunduğunu veya tam tersini düşünsenize. Lakers'ın Houston'u geçebileceğini düşünmüyorum zaten Lakers ilk başta sekizinci sıradan gelen takımı geçsin bakalım. Görünen o ki Portland gelecek sekizden. Lakers'ın Portland karşısında işi çok zor. Portland elerse Lakers'ı hiç şaşırmam. Ariza da geldi oraya, Nurkic'in durumunu bilmiyorum yetişecek mi ama yetişmese bile çok iyi kadroları var. Vites artırabilirler play-off'da. Lillard zaten çıldırmış durumda. Batıda çok sürpriz olabilir. Dallas da Denver ile eşlesirse eleyebilir onları. Clippers'a toslamayan herkesin batıda final şansı var, en çok da Houston'un. En baştan beri Clippers - Houston finali bekliyorum. Harden'ın artık bir şampiyonluk hakkı, yüzüksüz kariyeri biterse yazık olur.