NBA Geyiği

  • Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi
Utah 48 tane üçlük denemiş toplamda. Hemen hemen her maç böyle yapıyorlar. Acayip bir seviyeye çıktılar. Yüzde 45 ile atmışlar, yüzdeleri de çok iyi. Ben yine de pek bişey beklemiyorum onlardan, bir noktada takılacaklarını düşünüyorum ama böyle diye diye ligin yarısına da geldik.
 
All star arasına girilirken Doğuda playoff yarışı felaket durumda. Phi, Nets ve Bucks seviye olarak farklılar doğu 1.si olmak bence çok önemli. Batıda ise sürprizler dolu Utah, Phoneix, Spurs ve Memphis. Özellikle Memphis Jackson yokken ve birçok sakata rağmen playoff potasına tutunmayı başardı. Winslow sahada kalabilirse ileride birkaç seneye söz sahibi olurlar batıda.
Takas piyasasında ise Lowry phi ve clippersa yazılıyor. Tucker Heat, Lakers, Denver ve Netse yazılıyor Lakers dışında hepsinin çok ihtiyacı var. Drummond herkese yazılıyor zaten. Geçen sezonları aksine bu sefer hareketli takas dönemi geçecek gibi duruyor takımlar birbirine çok yakın herkes bir hamle yapmayı deneyecek gibi.
 
Boston için Jerami Grant yazılmış. Hayward'dan sonra onun daha az handleri bir oyuncu çok doğru olduğunu sanmıyorum muhtemelen TPE yazın kullanılacak o yüzden Boston'un şu ands hamle yapabilecek bir parçası yok. Bucks'un büyük zaafları var ama +ları Celtics'i elemeye yeter. Robert Williams'ın gelişimi dışında kayda değer bir sezon olmuyor maalesef.
 
Shams yazmış diyorlar yazının gerisi ücretli olduğu için okuyamadım ama gidişata bakarsak Barnes Vucevic Collins Grant dışında başka bir takas duyumu yok Celtics adına
 
Blake Griffin serbest kalmış. Josh Smith'ten sonra bu derece büyük bir kontrattan 2. kez çıkıyor Pistons.

Brooklyn Nets ile anlaşmış.
 
Son düzenleme:
Boston yemin etmiş galiba iyi bir pivot almamak için. Yazın Hayward ile Myles Turner’ı takas etme şansları vardı. İstemediler. Büyük hata yaptılar.
 
Damien Lillard denen manyak 7/7 ikilik, 6/13 üçlük, 18/18 faul atışıyla 50 sayı, 10 asist, 6 rebo yapmış. McCollum da dönmüş, Nurkic de dönünce ben Portland için çok ciddi işler yapabilir diye bekliyorum. Bu Lillard gibi adam yok şu an kısalarda resmen ve Mvp için de gerçekten aday artık.
 
Damien Lillard denen manyak 7/7 ikilik, 6/13 üçlük, 18/18 faul atışıyla 50 sayı, 10 asist, 6 rebo yapmış. McCollum da dönmüş, Nurkic de dönünce ben Portland için çok ciddi işler yapabilir diye bekliyorum. Bu Lillard gibi adam yok şu an kısalarda resmen ve Mvp için de gerçekten aday artık.

Macin ozetine baktim. Pelicans mac boyu ustun goturmus maci. Son 5 dakika kala 15 sayi ondeymis. Lillard son ceyrek ozellikle muazzam oynamis. Pelicans da inanilmaz hatalar yapmis. Son 20 sn de ondeyken topu cikaramamislar, son pozisyonda da Lillarda atis halinde faul yapmislar. Lillard sanirim macin sonunda Portlandi ilk kez one gecirmis. Maci kazanma sansinda Zion Williamson uzun mesafeli gelen pasi degerlendirememis. Pelicansa yazik olmus mac sonu oynamayi beceremiyorlar. Lillard gibi bir generalleri yok. Williamson ve Ingramin cabalarina yazik olmus. Karsilarinda inanilmaz bir Lillard vardi.
 
Sources: Houston is trading PJ Tucker, Rodions Kurucs and Bucks’ 2022 first-round pick back to Milwaukee for DJ Augustin, DJ Wilson and 2023 unprotected first-round pick. Houston also gets right to swap its 2021 second-round pick for Milwaukee's FRP pick unless it falls 1-9.
Takas pazarında ki en değerli oyuncuyu aldı bucks takımada cuk diye oturuyor.
 
Mvp yarışında olağan şüpheliler iyiden iyiye yarışa ortak oldu. Hem harden hem de Giannis acayip formdalar. Houstonın şu halini gördükçe harden ın değeri daha iyi anlaşılmıştır diye düşünüyorum ve hunharca kullanılıyor her maç 40 dk oynatılıyor.Belki masaya vurup şampiyonluğu getirecek isim değil ama takımın tabanını LeBron ile beraber en çok yükselten oyuncudur.
 
Yılın çaylağı için herkes Lamelo Ball diyor ama bu Anthony Edwards da acayip işler yapıyor. Dün de 42 sayı atmış maçta, 19 yaşında daha. Zaten ara ara fantastik smaçlar yapıyor. Donovan Mitchell gibi tarzı var, çivi gibi çakıyor smaçları. Çok yönlü, şutu da var. Büyük potansiyel yani üstüne takım kurulur.
 
Sezona iyi başlamadı ama son 1 ayda ciddi bir yukarı ivmesi var Edwards'ın, performansını daha genele yaydığı için ROY tarafından Lamelo Ball dışında bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum.
 
Ssport canlı yayında Atlanta - Lakers maçını izliyorum Lebron öyle bir sakatlık atlattı ki bileği biraz daha dönse kariyeri biterdi. Çok ucuz atlattı. Davis de yok bakalım Lakers ne yapacak. Lebron devam edemeyecek galiba.
 
Kötü burkmıl 3-8 hafta arası sürüyormuş bu sakatlık. LeBron da çıktı mvp işinden. Daha da enteresanı bu sakatlık Lakersı ilk 5 dışınada çıkartabilir ilk turdan clippers-dallas tarzı bir eşleşmeyede denk gelebilirler.
Çaylak yarışında Edwards sezon sonunda 25 e yakın bir ortalama tuttursa belki alabilir onun dışında Lamelo aldı sayılır. Charlotte playoff yapacak gibi ve esas o potaya sokan hamle Lamelo nun ilk beşe geçip o çıkışı göstermesiyle oldu.
 
Lebron sakatlandıktan sonra hemen oyuna girip üçlük attı. O da çift haneli sayı rekoru bozulmasın diyeymiş. Sakatlandığında 7 sayısı vardı 10 yaptı çıktı. O anın sıcaklığıyla bunu denemiş olabilir ama risk aldı daha da kötü yapabilir sakatlığını. Kırk yılın başı erken saatte Lakers maçı var izleyelim dedik onda da Lebron sakatlandı. Atlantalı oyuncu düşerken kendini sakındı biraz yoksa o bilek giderdi oradan, fazla uzun süreceğini sanmıyorum dönmesinin Lebron'un iyi atlattı. Atlanta da üst üste sekizinci galibiyetini aldı. Aslında iyi kadroları var, normal yerleri buralar olmalıydı zaten.
 
Büyük talihsizlik geçen inatla oynattılar çocuğu sakat sakat. Edwards alır bu saatten sonra yılın çaylağını.Doncic de iyice çıldırdı yüzdeli dış şut soktuğu zaman dallas şampiyonluk adayına dönüşüyor.
 

Üst