NBA PLAY-OFF 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Barut' Alıntı:
Vallahi Tugay yedirmiş yedireceği kadar ;)

En azından basit bir asist mi ribaund mı onun tartışması var burada .
Kobe gibi 19 yaşındaki kızlara tecavüz davalarında ismi görülmedi ya ;)

Sapık Kobe, MVP Lebron ;)

Basit bir ribaund veya asist yanlışlığı deyip üstü çizilecek birşey değil bu.

Hadi anladım ribaundu almadığı halde aldı yazdınız ki pozisyon içinde yok, herhangi bir mücadelede de bulunmamış kendisi. Mo'nun içeriye dalıp yaptığı turnike öncesinde de kendisine ne ara atmış o pası çözemedim. Bir pozisyon içinde, aynı anda hayali ribaund ve asist varsa konuşulacak şeyler de vardır ama neyse kapatayım konuyu sapık,tecavüzcü vb. ithamlarla sen daha fazla belden aşağı vurmadan...

Kobe devri bitti artık uzatmayın ve LeBronu seyredin..

LeBron Ödül Törenine Gider

Kobe Adliyeye :)

7 kişi utah staples da show yaptı hakemler sağolsun lakers maçı aldı

Staples Centerda bu sene çıkan çıktı valla hemde sahadaki yabancı maddelerle birlikte.. ;)

Lafı uzatmanın anlamı yok finalde kimin ne olduğu bu yıl ortaya çıkacak Lakers finallerin takımıdır geçen yılda sezon içindeki iki maçı Orlando aldı bir sürprizmi oluyo derken gördük kimin şampiyon olduğunu ayrıca MVP ödülünü James aldı saygım var bu sezon çok iyiydi ancak Kobe nin 81 ler 3 periyotta 62 sayı gibi ve günümüz basketbolunda tutturulması zor bir sezon istatistiğiyle 35.4 sayıyla ve ayrıca üst üste iki sezon sayı kralı olduğu dönemlerde Nash in MVP seçilmeside bir ? acaba bu sezonda asist kralı olan Nash e niye MVP ödülü verilmedi merak içindeyim :?

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Burak Barut":2ygx3fj9]Vallahi Tugay yedirmiş yedireceği kadar ;)

En azından basit bir asist mi ribaund mı onun tartışması var burada .
Kobe gibi 19 yaşındaki kızlara tecavüz davalarında ismi görülmedi ya ;)

Sapık Kobe, MVP Lebron ;)

Basit bir ribaund veya asist yanlışlığı deyip üstü çizilecek birşey değil bu.

Hadi anladım ribaundu almadığı halde aldı yazdınız ki pozisyon içinde yok, herhangi bir mücadelede de bulunmamış kendisi. Mo'nun içeriye dalıp yaptığı turnike öncesinde de kendisine ne ara atmış o pası çözemedim. Bir pozisyon içinde, aynı anda hayali ribaund ve asist varsa konuşulacak şeyler de vardır ama neyse kapatayım konuyu sapık,tecavüzcü vb. ithamlarla sen daha fazla belden aşağı vurmadan...[/quote:2ygx3fj9]

Ağzımıza açsak belden aşağı vurmadan bahsediyorsun.Belden aşağı davranan MVPcikleri leri pek sevemiyorum kusura bakmayın;)

Mvp falan geçelim artık şampiyonluk gelsin...
Benim için önemli olan artık LeBRON'un Cavs'e şampiyonluk kazandırması ve yüzügü takmasıdır.Tabiki performansı üst düzey olduğundan dolayı böyle bir ödüle layık görülmesi güzel ama şampiyonluk bekleniyor artık büyük oyuncu oldugunu herkes biliyor ama ispat etmesi gereken kişilerde var...

LeBRON MVP olup Lakers şampiyon olacaksa yemişim böyle işi,aynı feneri yenmeden gelen şampiyonluga benzer.Bana bireysel başarıdan çok takım başarısı her zaman daha cekici gelmiştir.

İnanıyoruz sana şampiyonluk gelecek!!!

Cavs-Celtics kim kazanırsa o şampiyon olsun.Kobe'ye değil ama Lakers'ı fazla sevmiyorum.

Lebron Mvp olayı ise Lebron bence de hak etti.

Geçen sene canlandı gözümde. Yine Play-Off'lar zamanında Kobe-Lebron karşılaştırmaları, binbir çeşit anti-Lakers iletisi sonrasında gelen şampiyonluk ve Kobe'nin parmağına taktığı 4. yüzük... Lebron nişanlı mıdır evli midir bilmiyorum ama takıp takabileceği tek yüzük o olacak sanırım. :)

Tarih tekerrürden ibarettir, yine yaşayıp göreceğiz...

Celtics 2. maçı kazandı ve seride durumu eşitledi.(1-1)

Boston Celtics 104 - Cleveland Cavalliers 86

3. periyot da Celtics ezdi geçti.(31-12)Son periyot da yine Celtics bir ara berbat oynadı.15-0lık seri yediler(91-66/91-81) ama sonradan maça döndüler.

Rondo 19 Asist yaptı.

Boston'da 6 Oyuncu çift hanelere ulaştı.

Kevin Garnet ve Rajon Rondo Double double yaptı.

Maçın en skorer ismi Lebron oldu.(24 Point)

Celtics'de en skorer isim Ray Allen oldu.(22 Point)

Beyler Lakersa 16. şampiyonluk Kobeyede 5. yüzük geliyo inş. finalde Boston-Lakers finali NBA ye yakışır bi final olur sezon içinde öten ama play-off finallerinde fos çıkan Orlando Cavs gibi takımların finale yakışmadığını geçmiş yıllarda gördük ;)

Kubilay Akmeşe' Alıntı:
Beyler Lakersa 16. şampiyonluk Kobeyede 5. yüzük geliyo inş. finalde Boston-Lakers finali NBA ye yakışır bi final olur sezon içinde öten ama play-off finallerinde fos çıkan Orlando Cavs gibi takımların finale yakışmadığını geçmiş yıllarda gördük ;)

Kesin konuşma bence ama doğru sölüyosun doğru söze ne denir :)

lakers-cavs finali olursa bence Cavs alır.
Ama Cavs, celtics'i eleyemez.
Bu arada Lakers-spurs serisi olursa canavar olur.
Hatta spurs-celtics finali de ihtimaller arasında ve acaip çetin bir seri geçer. Biz daha tecrübeliyiz yarışı da denebilir buna aslında :)

Lakers gerçekten ilginç.Geçen sene de aynı şeyleri yaptı.Bu sene de devam ediyor.İlk turda beklendiğinden daha çok zorlandı Oklahoma serisinde.Keza Utah serisinin ilk maçını kazanmasına rağmen herkes bu galibiyeti Utah'ın dar rotasyonuna ve hakemlere bağlamış durumda.

Ama herkes gerçekten bir noktayı es geçiyor:Lakers'taki takım olgusunu.Lakers,bir Cavs gibi bir Phoenix ya da Atlanta gibi bir maçta şov yapıp,rakibini ezip geçip,diğer maçta kolay kolay tökezlemiyor.Her maçın havasını iyi ayarlıyor.Şahsen bunu kendilerinin takım olgusuna bağlıyorum.

Son olarak şampiyonluğun en büyük favorisi her zaman son şampiyonlardır.Kadronun güçlülüğü,teknik ekibin yeterliliği vs. durumlar baz alınmaksızın geçerlidir bu durum.Bu yüzden Lakers yine en büyük favoridir.Fakat işi bu sefer geçen seneki kadar kolay değil.Karşısında tecrübeyi ve takım olabilme işini birleştiren ekipler oldukça fazla.Bizleri gerçekten çekişmeli bir NBA finali bekliyor.

Dün maçı izledim 18 sayı farka aldanmayın son periyotta 5 dk boston sayı atamadı orda fark geldi indi lebron 1 üçlük yolladı top içinden çıktı o girse fark 8e inicek ve 4buçuk dk kalıcak cleavland kendi oyununu oynasın ne boston kalır ne lakers işte sorun burda CAVS PLAY-OFF LARDA KENDİ OYUNUNU OYNAYAMIYOR..

Mo Williams 10 da 1 atmış bu maç
LeBrondan sonra en çok atan adam jamison 16 sayı veya daha fazla sonuçta herkez normal sezondaki gibi katkı verse ne olur..

Mo kadar kolpa oyuncu yok play-offda. Geçen senede Orlando serisinin son iki maçında böyle atıp tutmuştu ama buna yakın bir performans göstermişti. Önce oynayıp sonra konuşmak lazım. Zaten bi tane smaç basınca Pierce'a gider yapmasıylada ayrıca sinir olmuştum.

Dün kazanarak seride 2-0 öne geçtik. Artest savunmasının yanında sayı katkısı da verince Lakers da işler daha da kolaylaşıyor. Bynum'ı en üst seviyede kullanabilirsek pota altında hem Gasol'ü rahatlatmış hem de dış atışlara bel bağlamadan oynamış oluruz. Maçta Kobe'nin Williams'ı bloklayarak Brown'a verdiği pas sonucunda gelen smaç harikaydı.
Deplasman maçlarında alacağımız bir galibiyet ile batı finaline gitmek istiyoruz. Batı finaline gittikten sonra rakip Suns olmuş, Spurs olmuş farketmeyecektir Lakers için çünkü Batı şampiyonluğunu bu takım formasını sahaya koyarak kazanır...

Play-Off'lar başlamadan yaklaşık 10-15 maç öncesinden beri Orlando şampiyonluk için favorimdi ki halen öyle. Doğudaki şampiyonluğunu garanti görüyorum, NBA finalinde ise Lakers ile başabaş bir seri çıkarırlar diye düşünüyorum...

Phoenix Suns, San Antonio Spurs'u 110-102 yenerek seride durumu 2-0 yaptı.

Phoenix'de 6 oyuncu çift hanelere ulaştı.Sadece Stoudamire double-double yaptı.

San Antonio'da 5 oyuncu çift hanelere çıktı.Tim Duncan,M.Ginobili ve Richard Jefferson double double yaptı.(Manu Ginobili Asist olarak)

Nash sadece 6 asist yapabildi.

Ginobili maçta en fazla asist yapan oyuncu oldu.(11)

Parker maça yine ilk 5 çıkamadı.

Bençden gelen sayı katkısı;

Sas:24

Phoenix 31

Suns'un maçı kazanmasındaki en büyük etken bençden gelen oyuncuların skora daha fazla katkı vermesi oldu.Maç çekişmeliydi ama güzel bir maç olmadı.Mola aralarında ki gösteriler daha çok ilgimi çekti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...