NBA PLAY-OFF 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dananın kuyruğunun kopmasına az kaldı seri içinde maçın başlaması içinde 2-0 olursa büyük bir diriliş göstermesi lazım Boston'un o saatten sonra ve Lakers'in da bu dirilişe izliyoruz diye cevap vermesi lazım ki geridönebilsinler o yüzden çekişmeli bir maç bekliyorum Boston'un tüm kozlarını oynayacağını düşünüyorum ama yine de zorlansa da Lakers tecrübesi ile noktayı koyar...

Doc Rivers'ın mola alması için sahaya girmesine o kadar da gerek yoktu?

Neyse Boston Celtics seriyi 1-1'e getirdi.Bundan sonra bir aksilik olmazsa 4-1 ya da 4-2 alırlar seriyi.

Seri 1-1 oldu.

Sizin evden sıkıldık.Artık gelinde bizim bahçe de oynayalım. ;)

ray allen ısındığı zaman durdurulamıyor..
bu arada doc rivers'ın maçın sonunda aldığı mola da bir acayip..
koşa koşa sahanın ortasına girmiş : )

Lakers'a geçmiş olsun.

Pierce ve Garnettin bu kadar kötü olduğu maçı kazanmak bizim için süper oldu.
Maçın sonunda yaptığımız 10 0 lık seride Rondo'nun payı büyüktü.Hele Fisher'a yaptığı blok süperdi.

Ray Allen'ı bugün hiç bir kelime tarif edemez :)

Boston'u hafife almayın demiştik ;)

Garnett ve Pierce kötü oynamasına rağmen kazanmak güzel.Bugün Nate Robinson ekstra katkı yaptı.Kenardan gelip 5-6 dakikada 7 sayı ile oynadı.

Bu maçı alacağımızı söylemiştim,Allah utandırmadı bizi.Çok güzel bir maç oldu,kazanmak güzeldi ama beni Garnett'in performansı üzdü,onu böyle görmek istemezdim.

Bu maçı kaybetmesine rağmen hala avantajlı taraf Lakers.Boston'daki 3 maçın 3'ünü de kaybetme ihtimali olmadığına göre Staples'e en kötü 3-2 geride dönecekler.O zamana kadar da dengeyi kurmuş olurlar ve ilk 2 maçtakinden çok daha farklı 2 maç bizleri bekler.

Birde çok enteresan ama Perkins-Garnett'in oynadığı zamanlara göre R.Wallece,G.Davis'in oynadığı zamanlarda Boston pota altında daha etkin oluyor,Özelliklede ribaunt konusunda.

Mesela son oynanan maçta Garnett-Perkins ikilisi toplam 55 dakika sahada kalmış aldıkları ribaunt toplamda 10 ve bu 10 ribaunt'un sadece 1 tanesi hücum ribaunt'u.

Oysa Glen Davis-R.Wallace ikilisi toplamda 36 dakika sahada kalmış,aldıkları ribaunt toplamda 14 ve 6 tanesi hücum ribaunt'u.

selam basket severler güzel bir bostonceltic galibiyetinden sonra görüşmek daha güzel. dün arkadaşın biri bostonu favori gösterirken lakers ın sahasından maç alması lazım oda mümkün deil demişti sanırım rondo bunu duydu ve akşam güzel bir galibiyetle evine döndü şimdi güzel ve seri galibiyetlerle bostonceltic yine NBA şanpiyonluğuna uazanıcağına eminim ve diliyorum.

[youtube:23gp4nsy]http://www.youtube.com/watch?v=fGu7kGXAa-E&feature=player_embedded[/youtube:23gp4nsy]

Şu coaching hareketinden sonra benim için en iyi koçtur Doc.İnanılmaz konsantrasyon ve oyun takibi.Gerçekten tam bir takım oyuncusu gibi bir hareket.Tebrik ediyorum Doc.

Dün gece hakem rezaleti gölgesinde kalan Boston galibiyeti tüm Celticslilere hayırlı olsun. Kobe fauller ile yıldırılıp benchte oturtulma çabası olmasaydı sonuçta böyle olmazdı ki aldığı 2 faul resmen bir rezalettir bunu sadece ben değil Ray Allen her basket attığında sanki o yağlı vücuduna mızrak sokulurcasına bağıran Kaan Kural efendi de itiraf etmek zorunda kaldı. Artest play-off değil de ligdeki gibi oynayınca, Odom erken faul problemine girince takımda bütün dengeler değişti. Umarım 3. maça herşey istediğimiz gibi olur...

Lebrona iyi tatiller diliyorum tekrar... Tabii diğerlerine de ki dışımızdaki İrlandalılar.

Tugay Aktepe' Alıntı:
Dün gece hakem rezaleti gölgesinde kalan Boston galibiyeti tüm Celticslilere hayırlı olsun. Kobe fauller ile yıldırılıp benchte oturtulma çabası olmasaydı sonuçta böyle olmazdı ki aldığı 2 faul resmen bir rezalettir bunu sadece ben değil Ray Allen her basket attığında sanki o yağlı vücuduna mızrak sokulurcasına bağıran Kaan Kural efendi de itiraf etmek zorunda kaldı. Artest play-off değil de ligdeki gibi oynayınca, Odom erken faul problemine girince takımda bütün dengeler değişti. Umarım 3. maça herşey istediğimiz gibi olur...

Lebrona iyi tatiller diliyorum tekrar... Tabii diğerlerine de ki dışımızdaki İrlandalılar.

Karşı yaka yanıyor :) Kaan Kural'a kadar uzanmış olay :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...