NBA PLAY-OFF 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan Kural benim için Rıdvan Dilmen gibidir. Nasıl Rıdvan Fenerliliğini kabul ediyorsa Kaan da Bostonlu olduğunu kabul ediyor ve ikisinin de ortak yanı takımlarını asla ayırmıyorlar, kayırıyorlar... ;)

Burak Barut' Alıntı:
Orcun ve İsmail Şenol'un Lakers'lı taraflarını ne yapacaz peki :)

Kaan Kural basketbol gündeminde daima ön planda olan birisidir ve ona göre hareket etmelidir ki zaten Orçun ve İsmail Şenol daima Lakerslı olduklarını yorumları ile de dile getirirler adam gibi. Kaan Kural gibi gizli saklı iş yapmazlar...

Burak Barut' Alıntı:
Şu coaching hareketinden sonra benim için en iyi koçtur Doc.İnanılmaz konsantrasyon ve oyun takibi.Gerçekten tam bir takım oyuncusu gibi bir hareket.Tebrik ediyorum Doc.

Bir coach ancak bu kadar oyunun içinde olabilir.Direkt olarak skora etki etti adam,gerçekten helal olsun.

Dünkü galibiyet rakibi çok acıtmış olmalı,ilk maçı kaybettiğimizde biz o suçlu,bu suçlu demiyorduk,yenince gaza gelip Boston'u küçümsemeler,Boston kendi evinizde yenince sizi yok şu şöyle olmasaydı,bu böyle olsaydı falan,Garnett'in,Pierce'ın bile bu kadar etkisiz olduğu bir maçta yeniyorsak Lakers'ı hiç öyle havaya girmesinler,Boston'da patlatırız o balonu.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Dünkü galibiyet rakibi çok acıtmış olmalı,ilk maçı kaybettiğimizde biz o suçlu,bu suçlu demiyorduk,yenince gaza gelip Boston'u küçümsemeler,Boston kendi evinizde yenince sizi yok şu şöyle olmasaydı,bu böyle olsaydı falan,Garnett'in,Pierce'ın bile bu kadar etkisiz olduğu bir maçta yeniyorsak Lakers'ı hiç öyle havaya girmesinler,Boston'da patlatırız o balonu.

Kim kimi acıtacak seri sonunda göreceğiz, bu lafını da yaz bir kenara karşına çıkar...

Volkan Kızıltaş' Alıntı:
[quote="Emre Doğan":1it5tn50]Çok baba adamsın be Ray'cim :) :) 8 üçlük ne demek yahu final serisinde :)
Hakem sayesinde :))[/quote:1it5tn50]

Zaten hakemler de olmasa Lamers tek maç kaybetmez de :) O hakemler yok mu o hakemler :) :) :) :)

hakemler satmassa lakers alır 1-2 olur.. 2. maç gibi satmaya devam ederlerse 2-1 öne geçer boston.. zaten başka türlü de maç alamazlar bu seride.. onuda öğrenmiş olduk son maçta hakemler sayesinde.. gerek yok aslında finali zevklendirme çabalarına..

Bu formun Barcelona-Real Madrid ve Boston-Lakers konularından çektiği kadar başka hiç bir konudan çekmedi :)

Ray her attığın üçlük girsin,Rondo her attığın top asist olsun,Garnett her aldığın top smaçla bitsin

Anti Lakers ! ( Tugay şimdi sallıyordur bana bunları okurken ama samimiyetine inandığım için takılıyorum hangi takım şampiyon olursa olsun bizim takım olamadı ya onun acısı yeter ) :)

ahh ulan Cavs şimdi burda olmak vardi

Erdal Can İçelli' Alıntı:
Bu formun Barcelona-Real Madrid ve Boston-Lakers konularından çektiği kadar başka hiç bir konudan çekmedi :)

Ray her attığın üçlük girsin,Rondo her attığın top asist olsun,Garnett her aldığın top smaçla bitsin

Anti Lakers ! ( Tugay şimdi sallıyordur bana bunları okurken ama samimiyetine inandığım için takılıyorum hangi takım şampiyon olursa olsun bizim takım olamadı ya onun acısı yeter ) :)

Birde Kobe-Lebron kavgası var :)

Finallere niye ayrı başlık açılmadı merak ettim doğrusu.

Önceden böyle iki düşman takımın finali olacaktı da konu açılmayacaktı.. :)

Emre Doğan' Alıntı:
[quote="Erdal Can İçelli":2x8xfgtf]Bu formun Barcelona-Real Madrid ve Boston-Lakers konularından çektiği kadar başka hiç bir konudan çekmedi :)

Birde Kobe-Lebron kavgası var :)[/quote:2x8xfgtf]

Emrecim onun sonucu belli olduğundan söylemedim :)
LeBron > Kobe yani ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...