NBA PLAY-OFF 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Barut' Alıntı:
[quote="Gazanfer Tosun":143w8w3p]Finallere niye ayrı başlık açılmadı merak ettim doğrusu.

Önceden böyle iki düşman takımın finali olacaktı da konu açılmayacaktı.. :)

Sen, Ben, Tugay yüzünden :)[/quote:143w8w3p]

Cezamız neyse çekerdik yahu. :) Ama Lakersın şampiyonluğunu forumda kutlayamazdım orası ayrı. :)

TD Garden mı ?

Garden bizim dilde bahçe midir ?

O zaman ; bahçelerde börülce bahçelerde börülce... :)

Önceki maçın yıldızı Ray Allen 12/0 falan attı sanırım. İlginç. ;)

Seninleyiz Kobe, Seninleyiz MVP !

2-2 olduğunda bizimkiler bahçeye insin diye yenildik Tugay fazla heveslenme ! :)

Bu hakemler bizi nasıl tutuyor anlamıyorum.
Pierce devreye girecekken adama komik faullerle 5 faul aldırdılar.
3.çeyreğin başında Garnett 3 ledi.
Bynum Tony Allen'a çembe takar bişey demezler.
Bynum topu dışarı çeler,hucüm Lakers'a geçer.
Ama hakemler bizi tutar.
Yoksa buradaki ağlama sesleri Amerikaya kadar gidiyor mu ? ;)
Neyse,
Hakemler kazandırmadı napalım umarım diğer maç kazandırırlar. ;)

Hakemlere beraber sövelim isterseniz ama geçen maç herşey yolunda güzel iken sesiniz çıkmaz ise kusura bakmayın benim de çıtım çıkmaz... ;)

Bu güzel galibiyetin üstüne derin bir uyku güzel olur, herkese iyi sabahlar...

Thanks Fisher !

Tugay Aktepe' Alıntı:
Hakemlere beraber sövelim isterseniz ama geçen maç herşey yolunda güzel iken sesiniz çıkmaz ise kusura bakmayın benim de çıtım çıkmaz... ;)

Bu güzel galibiyetin üstüne derin bir uyku güzel olur, herkese iyi sabahlar...

Thanks Fisher !
Benim orada belirtmek istediğim bu kadar Lakers lehine hatalar yapan hakemler.Nasıl Boston'u tutar onu anlamıyorum.

Keşke doğru düzgün yönetseler maçı.

Tuğlaları salla, girmeyince ağla. :)

Bostonun ne bir sistemi var ne de belli bir oyun yapısı veya olacaklara karşı planı. Gözlerin gördüğünü beyinden saklamak kendini kandırmaktan öteye gitmez kimse için ki kabul edilmesi gereken bir Lakers takım oyunu var ortada. Dün Fisher önceki maç Gasol vesaire vesaire böyle gider belki ama takımımız asla bir kişinin eline bakmaz. Sadece zor anlarda birileri çıkar görevini yapar bizler de şapkamızı çıkarır izleriz...

Sühan Cem' Alıntı:
Açık konuşayım; Boston'un bu seriden bir maç, alabileceğini düşünüyorum. 4-1 Lakers yener. Pierce'in karşısında Ron Artest olacak:) Artest için "artist" te diyebilirsiniz ama yumuşak demek mümkün olmaz sanırım. Üstelik 2 yıl sonra en nihayet güveni yerine geldi. Garnett Gasolla eşleşecek. Daha önceki eşleşmede Gasol Lakers'a yeni gelmişti. Daha play off sertliği nedir onu bile bilemiyordu. Şimdi ise takımın trenlerinden biri. Takımı çekebiliyor. Üstelik Garnett'in karşısına dikilecek Bİr Lamar Odom gerçeği de var. Rondo'yu gene fisher savunur ama bu kez savunur. Ray Allen Boston'un kaderini belirler bu seri de..

Bunu demiştim yaklaşık 2 hafta önce. Nitekim dediğim gibi oldu. Ray Allen belirliyor serinin kaderini. Sen NBA rekoru kır. 2 gün sonra bu kez kötü anlamda bir NBA rekorunu daha zorla. L.A.L maçı çok ciddiye alıyor. Boston gibi bir takıma savunmada top göstermediler. Kafalarını kaldırsalar bile potayı göremeyenler vardı.

Bu arada TV'den görüntünün tekrarını izleme kararı da ne saçmaymış gerçekten. Rondo'nun faulü göz göre göre yok edip, Odom'dan çıktı top dediler. üstelik maçın en önemli anıydı.

Sühan orada mecburdular çünkü tekrar izlemede faul veremiyorlar böyle bir kural varmış,o yüzden rondo faul yapmasına rağmen top odom'dan çıkmıştı ve boston'a verdiler topu,eğer pozisyonu tekrar izlememiş olsaydılar faul vereceklerdi belki ama belliki zaten o pozisyonda hakemler faul'ü görememiş,sonra'dan izlediklerinde gördüler ama bir anlamı kalmadı çünkü faul veremediler.

Lakers'da mükemmel bir sistem var evet her top Kobe'nin elinde patladi o yüzden kimse katki verme gayretine bile girmedi. Fisher ortaya çikmasa ne olurdu meçhul ama yiğidi öldür hakkini yeme adam resmen tek başina aldi maçi son çeyrekte. Utah'dayken bir kere yanliş hatirlamiyorsam çocugunun rahatsizligina ragmen macin ortasinda gelmişti sahaya. O zamandan beri ayri bir sempatim var kendisine. O yüzden tekrar tekrar helal olsun.. Ben 3-2 ile Staples Center'a gideceğimizi düşünüyorum. Eğer Lakers böyle oynarsa deplasmanda bir maç daha kazanabiliriz bence. Ama Kobe haricinde her maç Fisher gibi mesela bir oyuncu daha sorumluluk alirsa vay Boston'umun haline gerçekten.. Cünkü ben artik Allen ve Pierce'in ikisinin birden bir maça agirligini koyacagina inanmiyorum ne yazikki...

Boston, çok açık net hakem katliamına uğradı.Böyle hakemler benim final serimde kendi evimde şu maçı yönetse kanser olmamak yada sahaya dalıp kafa göz dalmamak işten değil.Bana kalırsa maçın çoğunda daha adam akıllı oynayan Boston'a yazık oldu ancak bana hava güzel zevkli maçtı hakem skandalı dışında.
Normal bir yönetim altında Boston bu maçı rahat alırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...