Gazanfer Tosun' Alıntı:Finallere niye ayrı başlık açılmadı merak ettim doğrusu.
Önceden böyle iki düşman takımın finali olacaktı da konu açılmayacaktı..![]()
Sen, Ben, Tugay yüzünden
Gazanfer Tosun' Alıntı:Finallere niye ayrı başlık açılmadı merak ettim doğrusu.
Burak Barut' Alıntı:[quote="Gazanfer Tosun":143w8w3p]Finallere niye ayrı başlık açılmadı merak ettim doğrusu.
Tolga Kaplan' Alıntı:celtics,staples'dan 1 maç kazanmadan şampiyon olamıyor.bunun farkında olanlar celtics favori demesin.
Benim orada belirtmek istediğim bu kadar Lakers lehine hatalar yapan hakemler.Nasıl Boston'u tutar onu anlamıyorum.Tugay Aktepe' Alıntı:Hakemlere beraber sövelim isterseniz ama geçen maç herşey yolunda güzel iken sesiniz çıkmaz ise kusura bakmayın benim de çıtım çıkmaz...![]()
Bu güzel galibiyetin üstüne derin bir uyku güzel olur, herkese iyi sabahlar...
Thanks Fisher !
Sühan Cem' Alıntı:Açık konuşayım; Boston'un bu seriden bir maç, alabileceğini düşünüyorum. 4-1 Lakers yener. Pierce'in karşısında Ron Artest olacakArtest için "artist" te diyebilirsiniz ama yumuşak demek mümkün olmaz sanırım. Üstelik 2 yıl sonra en nihayet güveni yerine geldi. Garnett Gasolla eşleşecek. Daha önceki eşleşmede Gasol Lakers'a yeni gelmişti. Daha play off sertliği nedir onu bile bilemiyordu. Şimdi ise takımın trenlerinden biri. Takımı çekebiliyor. Üstelik Garnett'in karşısına dikilecek Bİr Lamar Odom gerçeği de var. Rondo'yu gene fisher savunur ama bu kez savunur. Ray Allen Boston'un kaderini belirler bu seri de..
Volkan Kızıltaş' Alıntı:4. maç ne zaman ?
Can Kırımlıoğlu' Alıntı:[quote="Volkan Kızıltaş":2k2gtxth]4. maç ne zaman ?