Mvp Kobe mi ???
Bu kadar rezil son maç oynayan Mvp görmedim.
Gasol bu maçtaki oyunuyla hak ediyor bence.
Eyvallah Abi sağolasın...Hüseyin Çıtak' Alıntı:Neyse beyler tekrar tebrikler...
Dünya Basketbol şampiyonası başlayana kadar WNBA kaldı.
Artest..Volkan Kızıltaş' Alıntı:Mvp Kobe mi ???
Volkan Kızıltaş' Alıntı:Mvp Kobe mi ???
Ben haketmedi demedim ki bu kadar rezil son maç oynayan Mvp görmedim dedim.Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:kobe haketmedi diyorsunuz.İyide tek maç üzerinden değerlendirilmiyor ki
Ben haketmedi demedim ki bu kadar rezil son maç oynayan Mvp görmedim dedim.[/quote:rs3egrbp]Volkan Kızıltaş' Alıntı:[quote="Okan Alaşalvaroğlu":rs3egrbp]kobe haketmedi diyorsunuz.İyide tek maç üzerinden değerlendirilmiyor ki
Biz hep buradayız, merak yok da, kitlenecek bir şey de yok ki.Hüseyin Çıtak' Alıntı:Sakin olun beyler Mod da yok ki başlığı kilitlesin
Yunus git uyu...
Fazla uzatmayalım birbirimizi kırmayalım beyler...
Bununla ilgili bir yazı yazmayı düşünüyordum ne yalan söyleyeyim. Açıkçası bu oyuncular her ne kadar fark yaratıyor olsalarda ben sana katılmıyorum Volkan'cım Boston hücumda verimli olsa bu 2 oyuncu olmadanda şampiyon olabilirdi.Volkan Kızıltaş' Alıntı:Bugün bi kere daha aradım sizi.
James Posey & Eddie House.
Bununla ilgili bir yazı yazmayı düşünüyordum ne yalan söyleyeyim. Açıkçası bu oyuncular her ne kadar fark yaratıyor olsalarda ben sana katılmıyorum Volkan'cım Boston hücumda verimli olsa bu 2 oyuncu olmadanda şampiyon olabilirdi.[/quote:hix80vho]Emin Doğanca' Alıntı:[quote="Volkan Kızıltaş":hix80vho]Bugün bi kere daha aradım sizi.
James Posey & Eddie House.