NBA PLAY-OFF 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tebrik ediyorum.

Her ne kadar seri boyunca hakemlerinde büyük yardımı olsada, şans da seri boyunca Lakers'ın yanında olsada her şeyi bir tarafa bırakalım, yine Lakers haketti şampiyonluğu.

Bir keresinde daha öncede yazmıştım Boston'ın bu seriyi şampiyon olarak tamamlaması için ne yapıp edip hücumda bir şeyler üretmesi lazımdı. Lakers zaten Boston savunması en sertinden bile daha sert bir savunma olsun bir şekilde sayı buluyordu. Ama Boston atamadığı zaman nerdeyse bir çeyrekde 10 sayıya bile ulaşamayacak kadar verimsiz oluyor. İşte fark burda aslında Boston üretemiyor ama Lakers üretiyor.

Bu şampiyonlukla beraber artık Kobe-Lebron tartışması bir daha yapılmayacaktır. Önceden LeBron diyordum ama artık bende hatamı anladım kesinlikle Kobe (Her ne kadar LeBron daha saldırgan daha etkili olsada)

Tekrardan tebrik ediyorum.

Not: Tebriklere karşılık teşekkür ederek bir erdem göstermek yerine uykusuzluk bahanesiyle koyduk mu diye ayıpça bir yaklaşıma yöneticilerin asla sessiz kalmaması lazım. Bu çok büyük bir ayıptır bu her şeyden önce. Uykusuzum diye bir bahane asla kabul edilemez bende 24 saattir nerdeyse uyumuyorum o zaman bende burada ağır bir şekilde Lakers'ı aşağılayıcı sözler sarfetsem etik olurmu ?

MVP ödülü son maca göre verilseydi Artest olurdu MVP. :) Bu da sanırım kimsenin içine sinmezdi.

Bunun maç performansıyla alakası yok malesef Kobe bugün sayı atmasayadı yine MVP olurdu. :)

Volkan Kızıltaş' Alıntı:
Bugün bi kere daha aradım sizi.

James Posey & Eddie House.
Bununla ilgili bir yazı yazmayı düşünüyordum ne yalan söyleyeyim. Açıkçası bu oyuncular her ne kadar fark yaratıyor olsalarda ben sana katılmıyorum Volkan'cım Boston hücumda verimli olsa bu 2 oyuncu olmadanda şampiyon olabilirdi.

Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Volkan Kızıltaş":hix80vho]Bugün bi kere daha aradım sizi.

James Posey & Eddie House.
Bununla ilgili bir yazı yazmayı düşünüyordum ne yalan söyleyeyim. Açıkçası bu oyuncular her ne kadar fark yaratıyor olsalarda ben sana katılmıyorum Volkan'cım Boston hücumda verimli olsa bu 2 oyuncu olmadanda şampiyon olabilirdi.[/quote:hix80vho]
Tabi ki de şampiyon olurduk Abi. Ama 2. oyuncuda olsa bence 7. maça kalmadan şampiyon olurduk.

Eddie House benchten gelip attığı 3 lükler. James Posey'nin savunması ve kritik anlarda sahneye çıkması.

En azından bu 2 oyuncuyla benchimiz daha kuvvetli olurdu.

İki takıma karşıda hiç sempatim yok ama 25 saniye kala olan faulde Rasheed'in 1 ayağı yuvarlağın içinde öbürüde çizgi üstünde, her türlü savunma faulu, Gasol top sürerkende Pierce'ı görünce yön değiştiriyor Pierce'da dizini çıkartıp kendini yere bırakıyor. Hakem eleştirilecekse bu iki pozisyon olmamalı bence.

37299_411859412995_356531307995_4288900_2751383_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...