NBA PLAY-OFF 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hayatımda böyle hakem görmedim, böyle yönetim görmedim , böyle haksızlık görmedim.

Bir ortadaki karar Boston lehine çıkmaz mı be birader, bıraktım ortadakileri Boston lehindekiler bile.

Bu maçı sonuna kadar Boston haketmiştir, analarının ak sütleri gibi haketmişlerdir ancak o kel Crawford buna gene engel olmuştur.Yazıklar olsun.Son periyotta 22 faul ha ? Vay be. . . .

Yunus, bende uykusuzum gece gece sana bi kafa koyarım uykun açılır . . . !
Burada herkes tebrik ederken terbiyesizliğin manası yok.

Lakers'ı tebrik ederim.

Burak Barut' Alıntı:
Ben hayatımda böyle hakem görmedim, böyle yönetim görmedim , böyle haksızlık görmedim.

Bir ortadaki karar Boston lehine çıkmaz mı be birader, bıraktım ortadakileri Boston lehindekiler bile.

Bu maçı sonuna kadar Boston haketmiştir, analarının ak sütleri gibi haketmişlerdir ancak o kel Crawford buna gene engel olmuştur.Yazıklar olsun.Son periyotta 22 faul ha ? Vay be. . . .

Lakers'ı tebrik ederim.
Sabah oldu be adam uyan !

Burak Barut' Alıntı:

Lakers'ı tebrik ederim.

Burak kızma çocuklara bu saate kadar oturdular şimdi karnelerini almaya gidecekler bırak da doya doya kutlasınlar şampiyonluğu. Batıya getirdik şampiyonluğu hem fena mı ettik birader. :)

36354_405837151842_340109246842_4655001_7769306_n.jpg

Şampiyonluk resmi,

17 Joe Crawford, #43 Dan Crawford, #48 Scott Foster

Kim bu lakers lı hatunlar, HAKEMLER !

Volkan Kızıltaş' Alıntı:
@Yunus Gökyıldız

Kobe'nin son dakikadaki hucum faulu,tabi hakem ona savunma faulu çaldı..

2009 2010 Serbest atış şampiyonu Lakers ;)
Boston yanlısı bir adamdan duyupta, burada hücum faul naraları atmayın...
Kobe gibi bir adamın önü boşsa ve pota yakınsa sayı yapmaya gider her zaman !
Kaan Kural ne demişti ?

Burak süpersin aga bana daha çok Saraçoğlu'ndaki Bünyamin Gezer-Hüseyin Göçek-Bülent Yıldırım'ı andırıyor bu resim. :) :)

Yunus Gökyıldız' Alıntı:
[quote="Volkan Kızıltaş":25pf6ad3]@Yunus Gökyıldız

Kobe'nin son dakikadaki hucum faulu,tabi hakem ona savunma faulu çaldı..

2009 2010 Serbest atış şampiyonu Lakers ;)
Boston yanlısı bir adamdan duyupta, burada hücum faul naraları atmayın...
Kobe gibi bir adamın önü boşsa ve pota yakınsa sayı yapmaya gider her zaman !
Kaan Kural ne demişti ?[/quote:25pf6ad3]
O pozisyona faul değil diyorsan,tamam cidden bir şey tartışılmaz Yunus'um

Sakin olun beyler Mod da yok ki başlığı kilitlesin :)

Yunus git uyu...

Fazla uzatmayalım birbirimizi kırmayalım beyler...

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Sakin olun beyler Mod da yok ki başlığı kilitlesin :)

Yunus git uyu...

Fazla uzatmayalım birbirimizi kırmayalım beyler...

Kitlenecek birşey yok burada Hüseyin kimse birbirini kırmıyor, hep beraber eğleniyoruz şurada. :) Sen de katıl hayatını yaşa.

17 Nisan'da oynanan Dallas Mavericks-San Antonio Spurs maçında All Star Power Forwet Tim Duncan'la girdiği hoş olmayan tartışma sonrası ceza alan ve o tarihten beri maç almayan Joey Crawford, gelecek sezon görev alacak.

NBA Başkanı David Stern, bugün yaptığı açıklamayla Joey Crawford'ın gelecek sezon maçlarda görev alacağını belirtti. David Stern;
Yaptığı açıklamada Joey Crawford'la özel olarak görüştüğünü ve bu görüşmeden sonra Crawford'ın kendisini ikna ettiğini ona güvendiğini belirtti ve Crawford'ın NBA standart'ların da maçlar yöneteceğini ifade etti.

Bu Crawford, Bünyamin'in Nba şubesindenmiş zaten Tugay.2007 yılında yaşadığı olaya bak, 2010 da yönettiği finale bak.Allahın keli Duncan gibi mülayimle tartıştıysa, böyle maçın içine de limonu sıkar kardeşim :)

@ Yunus, sen rüyanda başka maç mı izledin ? Boston sevdalısı Kaan'sa, gırtlağını yırtan Kosovalı nerenin sempatizanı acaba ? Fişırrrrtttt diye inlerken de duymadın mı yoksa . . .

aziz'in uşağı nba hakemleri deyip gidiyorum ben yatmaya delirdim .Haksızlığa tahammül edemiyorum.

Neyse beyler tekrar tebrikler...

Dünya Basketbol şampiyonası başlayana kadar WNBA kaldı. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...